evet yarısmayı izlemek bile keyifli! zaten boyle bir konu konmasının nedeni de bizim gibilere cesaret vermek sanırım
tamam o zaman takipteyim...
simdi izninizle ben kacayım.belki yemege evde olursam pilav yaparım
Çok şekersinGüzel olmuş pilavını bekliyorum kaçma sakın
aa kaçar mıyım hiç pilavımla ben en yakın zamanda geliyoruzzzzzzzzz
Ayy cok heyecanli ya begenilmezse hic tarifi mYok 2. veya 3.ye bir hediye yokAma süprizler her zaman vardır
O halde acele etmeyin işlerinizi halledin bekliyorumSahiden hediyeler güzel ama eğlenme ve heyecan kısmı ayrı bir güzel bu güzelliğin bir parçası olmanızı dilerim
Sende mi pilavda varsinnevoş abla tüm tarifler bittikten buraya attıktan sonra özel mesaj yollıcak şeker
Röportajları ben yapıyorum sorularımı size yolluyorum siz cevaplıyorsunuz ben düzenleyip açılan konuya ekliyorum
evet begenemedin miAyy cok heyecanli ya begenilmezse hic tarifibirde ayni tarifi yapan biri daha cikarsa :26:
Sende mi pilavda varsin
Anladum tesekkurler
Ayy cok heyecanli ya begenilmezse hic tarifi mbirde ayni tarifi yapan biri daha cikarsa :26:
Sende mi pilavda varsin
Anladum tesekkurler
Cok heyecanlandim simdiCanım riske girmelisinMutlaka beğenilecektir 1 olmamak beğenilmemek anlamına gelmiyor.. Pirinç lapası bile yapsan sen uğraşmışsın, emek harcamışsın benim için çok önemli
Cok heyecanlandim simdievet insan cekiniyo ya begenilmzse ya guzel olmazsa diye
Tesekkurler tatlim
Maklube pilav kategorisine girermi aceba yapsammi
Girer tabiki yap bekliyorum
Supheliyim katilmak istiyorum ama iste su fotograf cekme kismi filan fistan
Maklube pilav kategorisine girermi aceba yapsammi
Daha önce katılmıştın az çok biliyorsunBu kategori bayağı hareketli ve eğlenceli olacak gibi sen de bu eğlencenin parçası olmak istemez misin
Yap yap twim
Ayyy bakim bakalim bir gece ansizin katilabilirim
Ama belli olmaz bakalim
Hoş buldum canımHoşgeldin canım