Hic sanmiyorum
Ben merakla bekliyorum tarifi mesela,o unutsada ben hatirlatirim
Yok canım hiç unutur muyum
kirmizimi
Biz sevilmeyecek hatunlarmiyiz yahu
Görüşürüz hemşomAaaa ben yemek arasi bakiyordum..tutmayin beni daha spor yapicam
beni bekleyin anacim..bayyyy
Öyle bir şansımı deneyeyim demiştim bende zaten
Yok ya güzel bir kategori bu , baştan söylemezdim zaten .
Ama aklımdakiler arasında karar veremedim , hoş ben verene kadar onları yapan olursa
Öyle bir şansımı deneyeyim demiştim bende zaten
Yok ya güzel bir kategori bu , baştan söylemezdim zaten .
Ama aklımdakiler arasında karar veremedim , hoş ben verene kadar onları yapan olursa
Yarışmaya katılan arkadaşlara başarılar diliyorum :13::13:
Bakalım ne marifetler çıkacak yinemerakla bekliyor olacağız
Hoşgeldin ablacım
Güzel tarifleri bekliyoruz
Ortaligi karistirmayayim :) Yani belki de öyle degildir ama :):):):):) Hani simdi katilmiyorum butonu var ya, o kirmiziya cevirecekmis biziiiiiiiii...
Yok ya bizim gibi hatunlari kim niye kirmiziya cevirsin???
Aus bence beklemenin en tehlikeli yani da bu.
Gerci tarifin bolsa sorun olmaz ama
Kırmızıya değil de griye dönenler var şimdiden
Evet sen ilk hamleyi yapıp sırtını yasladın koltuğa , aklımda 3 tarif var , biri öncelikli ama kalkıp yapmaya üşendim .
Onları gördüm ellerine sağlıkKırmızıya değil de griye dönenler var şimdiden
Evet sen ilk hamleyi yapıp sırtını yasladın koltuğa , aklımda 3 tarif var , biri öncelikli ama kalkıp yapmaya üşendim .
Bağımlılık,alışkanlık yaparızAnnen çok haklı:13:
alıyım artık şu proyu
yimekler begenilmedikten sonra göz önünde olsam ne yazarEvet bak pro kartın nerden nasıl geleceği belli olmuyorBuralarda göz önünde ol
vay çılgınım ne alıyosun
yimekler begenilmedikten sonra göz önünde olsam ne yazarbasit bi pilav yapcm ama lamb abla gibi şahane bişi yapamam