Cookie Çeyiz Telaşında :)

Spagetti tencerene bayıldım. Güzel günlerde kullan.

teşekkür ederim canımmm

dün çeyiz yolculuğuma katılan iki yeni cici daha var

Annem almış bunu bana Profilo ekmek kızartma makinesi, miniş bir şey ve beyaaaz

Bunu da dün böörtlenle gezmelerdeyken aldık Ne zamandır gözüm vardı sonunda benim oldu Pastacı olcam ben

Pasta setine bayıldımmm bende istiyoom nerden aldınnn

canım güle güle kullan yeni çeyizlerini pasta seti de çok şeker bu arada :)

cok tesekkur ederim aysegulcummmmm

Pasta setine bayıldımmm bende istiyoom nerden aldınnn

tesekkur edeerimmm karaca dan aldım canım sitesinde online satısı da var ben magazasından aldım

gelin arabamda tutuldu onu da ekliyim... böörtlen sevgilimin surpriziiii

güle güle kullan hepsini çok güzeller yanlız bişey sorcam bu arabayı nekadara kiralamış nişanlın benimde hayalimde bu tarz bi araba varda

Çok çok güzel arabada şeker gibi istediğin dilediğin herşey gönlünce olur inş:)

amin tatlım inşallah senin dee

Karacaya bakiyimmmm bi , ay o ne tatlı araba oo yerimm yahuu

ben de yicem sanırım dugun gunu

güle güle kullan hepsini çok güzeller yanlız bişey sorcam bu arabayı nekadara kiralamış nişanlın benimde hayalimde bu tarz bi araba varda

8 satti 750 lira canım... ama bize ilk etapta fiyatı yanlıs solediler yeni fiyatları karıstırmıs elemanlardan biri o yuzden sans eseri 650 ye anlastık... söz agızdan cıkmıs sozlesme hazırlanmıs oldugu icin geri alamadılar

8 saati astıgınız her saat basına da yine ucret oduyosunuz 50 ya da 100 mu ole bişey

ayrıca yakıt parası size ait

süsleme de ekstra orada yaptırırsanız eger 75 lira da ona alıolar

İçinde hiçbişey yok 650 fazla degilmi

İçinde hiçbişey yok 650 fazla degilmi

bilmem ki nişanlım baya arastırdım en uygun burasıydı senin istedigin gibi pembe arabası olanlardan dedi

genelde mantık bu ama burdaki butun sirketlerde yakıt ve susleme ekstra, 7-8 saat bazlı fiyatlarda

çağlam aracı iyi bi fiyata kiralamışsınız. şöförüde var zaten size doyasıya heyecanını yaşamak kalıyo içindeyken
bizim düğün mekanının anlaşmalı yeri de 750 dedi fiyatına.

çağlam aracı iyi bi fiyata kiralamışsınız. şöförüde var zaten size doyasıya heyecanını yaşamak kalıyo içindeyken
bizim düğün mekanının anlaşmalı yeri de 750 dedi fiyatına.

bana da iyi geldi kusum valla cunku 900 e bile cıkan varmıs, iyi kotu bu da aradan cıktı işte

bi yasasam su heyecanı bitse artık yaaaa :123: bi an önce balayına ucsammmm

Düğün ne zaman canım senin? maşallah araba çok güzel çoğu kızın hayali. evinin son halini görmek isterim. bende coutry tarz istiyorum daha 2 yıl var düğüne en az ama olsun :)

Düğün ne zaman canım senin? maşallah araba çok güzel çoğu kızın hayali. evinin son halini görmek isterim. bende coutry tarz istiyorum daha 2 yıl var düğüne en az ama olsun :)

teşekkür ederim canım darısı senin de basına

benim düğünüme 7 ay falan kaldı, daha var yani album yaparım dugun sonrası en musait zamanımda evimin resimlerini inş

Kek-Pasta gördüm mü dayanamıyorum nedendir bilinmez

Kısa günün ganimetleri,

Kesme Panom

Seramik Serimi tamamlamaya hızla devam ediyorum, Krep Tavam

Ama asıl mahareti arkasında bu tavanın Diyelim ki Krep tarfini unuttunuz??? Napıyoruzzz? Hemen tavamızın arkasını çeviriyoruz İşte Böyleeeeee

zevkin tam benim zevkim :)), özellikle pop-art tencere sanırım mudo concept çünkü ben de farklı desenini almıştım :)
güle güle neşe içinde hayırlarla kullan, evinin sıcaklığı hiç bitmesin :))

tavana bayıldııımmmmmmmm
çok sevimli duruyor. tava olarak kullanılmasa da duvarda obje olarak kullanılabilinir yaaniiii o derece güzellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…