- 10 Temmuz 2018
- 139
- 108
- 53
- 39
- Konu Sahibi Gamzeanne olsun
-
Canım 7+2 olduk biz. Uzun süre ac kalırsam midem bulanıyor. Haliyle sabahları bulantım oluyor. Benimki daha çok tiksinme gibi Ama. Hicbir şey yiyesim gelmiyor özellikle et ürünleri... evet tuzlu ve eksi tercihim benim de :)) yani bebisin :))Kalp atışınızı severim sizin bizde 6. Haftaya girince duyduk. Siz kaçtasınıx? Bide nide bulantısı tiksşnme var bende bişe yiyemyrm sadece tuzlu seyler kuru seyler makarna pilav vs sizde nasıl
1 saat sonra çıkanlar gecersizdir.1 2 dakika icinde belirdiyse cizgi gebelik var demektir.ama muhtemelen hamilesiniz.ilk 2 dakikada cok silik oldugu icin görememiş olabilirsiniz.durdukca o cizgi daha da netlesiyor çünkü.hayirli olsunEki Görüntüle 2175910 Arkadaşlar adetim 3 gün gecikti hafif pembe akıntım oluyo bazen kesiliyo bugun test yaptm 1 saat sonra flan ikinci çizgi silik tekrar yapmalı mıyım ?
Teşekkür ederim1 saat sonra çıkanlar gecersizdir.1 2 dakika icinde belirdiyse cizgi gebelik var demektir.ama muhtemelen hamilesiniz.ilk 2 dakikada cok silik oldugu icin görememiş olabilirsiniz.durdukca o cizgi daha da netlesiyor çünkü.hayirli olsun
Benim ilk testim de sizinki gibiydi. 7 haftalik hamileyim. Yerinizde olsam yarın tekrarlayıp koyulaşma var mı bakarım ve az da olsa koyulaşma varsa beta hcg yaptırırım. Hayirlisi olsun:)Eki Görüntüle 2175910 Arkadaşlar adetim 3 gün gecikti hafif pembe akıntım oluyo bazen kesiliyo bugun test yaptm 1 saat sonra flan ikinci çizgi silik tekrar yapmalı mıyım ?
Günğmüz bile aynı canım bugünde aşırı şişkinlik vardı karnımda gören en az 4 aylık gibi olmulssun dedi .ama çok rahatsız etti karnım bugün yırtılacak sandım ödem oluşutçyor napsam bilemedim bakalım eksi tuzlu yersen kızın olur derler ama ben erkek hissediyrum sen?Canım 7+2 olduk biz. Uzun süre ac kalırsam midem bulanıyor. Haliyle sabahları bulantım oluyor. Benimki daha çok tiksinme gibi Ama. Hicbir şey yiyesim gelmiyor özellikle et ürünleri... evet tuzlu ve eksi tercihim benim de :)) yani bebisin :))
Evet canım geve olabilirsin benimde aynı böyle hatta daha silikti yap bakalım bi tetest daha yapınca bizimle paylaşTeşekkür ederim
Amin cnm inşallah hepimiz içinCanım inşallah bir aksilik çıkmaz ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.. hepimiz için diliyorum bunu. Kendini yorma sakın. Hicbir şey senden bebeğinden önemli değil sonuçta..
Bende de var o şişkinlik ya bende aynı şekilde pek bişey yiyemiyorum bir hafta 10 gündür ama aşırı şişkinlik var nedendir acabaGünğmüz bile aynı canım bugünde aşırı şişkinlik vardı karnımda gören en az 4 aylık gibi olmulssun dedi .ama çok rahatsız etti karnım bugün yırtılacak sandım ödem oluşutçyor napsam bilemedim bakalım eksi tuzlu yersen kızın olur derler ama ben erkek hissediyrum sen?
İnternetten araştırdığıma göre progesteron mudur nedir o arttığı için olabiliyormuş canım ama zorşadı beni bilhassa bugünBende de var o şişkinlik ya bende aynı şekilde pek bişey yiyemiyorum bir hafta 10 gündür ama aşırı şişkinlik var nedendir acaba
Beni de yaklaşık bir haftadır zorluyor. Gece bulantıya uyanıp kustuğum oldu. İnşallah en kısa sürede geçer canım. Kese etrafında kanama da var benim. Progestan kullanıyorumİnternetten araştırdığıma göre progesteron mudur nedir o arttığı için olabiliyormuş canım ama zorşadı beni bilhassa bugün
Malesef size yolladıktan 2 saat sonra flan regl oldum 2. Yi yapmaya gerek kalmadı bile silik çizgi bişey ifade etmediEvet canım geve olabilirsin benimde aynı böyle hatta daha silikti yap bakalım bi tetest daha yapınca bizimle paylaş
Bende de karın cıktı gazdan. Aynen karnım var resmen. Iner o diyorlar. Kız hissediyorum canim :)) sağlıklı olsun tabi önce ama bence kız :))Günğmüz bile aynı canım bugünde aşırı şişkinlik vardı karnımda gören en az 4 aylık gibi olmulssun dedi .ama çok rahatsız etti karnım bugün yırtılacak sandım ödem oluşutçyor napsam bilemedim bakalım eksi tuzlu yersen kızın olur derler ama ben erkek hissediyrum sen?
Ayy aman dşkkat et canım Allah esşrgesşn şifa versin senşn kaç haftalıktı belki daha önce sordum bilmyrm ama bu kadınlar kulubü biraz karmaşık geliyor bilmyrm sordum mu sormadımmıBeni de yaklaşık bir haftadır zorluyor. Gece bulantıya uyanıp kustuğum oldu. İnşallah en kısa sürede geçer canım. Kese etrafında kanama da var benim. Progestan kullanıyorum
Allah alllh çok ilginç benşm anneanem 9 ay adet görmüş hamileyken yani tabş umutlandırmakta istemem ama ben olsam bir daha yapardımMalesef size yolladıktan 2 saat sonra flan regl oldum 2. Yi yapmaya gerek kalmadı bile silik çizgi bişey ifade etmedi
Ay hadi bakalım hissettiğimiz gibi çıkarsa mutlaka birbirmize ulaşalımBende de karın cıktı gazdan. Aynen karnım var resmen. Iner o diyorlar. Kız hissediyorum canim :)) sağlıklı olsun tabi önce ama bence kız :))
Keşke ama sanmıyorum o durum çok nadirAllah alllh çok ilginç benşm anneanem 9 ay adet görmüş hamileyken yani tabş umutlandırmakta istemem ama ben olsam bir daha yapardım
6 haftalık canım. Bende unuttum sorup sormadığını :)Ayy aman dşkkat et canım Allah esşrgesşn şifa versin senşn kaç haftalıktı belki daha önce sordum bilmyrm ama bu kadınlar kulubü biraz karmaşık geliyor bilmyrm sordum mu sormadımmı
Tabi canim hemen haber veririm sana :))Ay hadi bakalım hissettiğimiz gibi çıkarsa mutlaka birbirmize ulaşalım
Canım hayırlı olsun :) umarım sorun çıkmaz ve görüsüsün keseyi :)Benimde 5+2 şuan. Ilk öğrendiğimde HCG 155 cıktı sonra doktora gittim bakti rahim hazırlanmaya başlamış kalınlaşmış bayağı dedi tekrar HCG istemedi. Bu salı USG ile bakıcaz kese göremezsek isteriz dedi umarim görürüz kızlar. Bende bulantı yok şimdilik yoğun bir akıntı, sık idrara çıkma ve gaz var karnım inanılmaz şişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?