Çook silik ikinci çizgi

Harika bişe hissettiğim en özel duygu... Evet paylaşmak herkese söylemek istiyor insan gerçekten tamam cnm haber vereceğşm. Sen ne yaptın kontrole gittin

Harika bişe hissettiğim en özel duygu... Evet paylaşmak herkese söylemek istiyor insan gerçekten tamam cnm haber vereceğşm. Sen ne yaptın kontrole gittin
Belirtilerin ne canisi gözün aydın sağlıkla al kucağına insalah canm nekadarlik hamilesin peki

Şimdi kızlar hamilelikte karniniz sürekli çarpıyor mu yani sanki kalp gibi uzandiniz zaman kut kut oluyomu yani normal mi
Yani bence normal, arkadaşın dediği gibi benim de gebelikten önce de vardı. Bekarken de. Belki gebelikle birlikte biraz daha belirginleşmiştir.

Canım beta hcg değerlerin nasildi?

Mrb oncelikle hayirli olsun saglikla kucagina alirsn bebegini insallah canm.. bsyi merak edyrm suan kac haftaliksn yerlesme kanamasi veya lekelenme akinti falan oldu mu

C
Belirtilerin ne canisi gözün aydın sağlıkla al kucağına insalah canm nekadarlik hamilesin peki
CAnım cevap yazdım sanıyrm yazmamışım kusura bakma. Amin inşallah cnm. Ben adet belirtilerinin aynısını yaşadım pek bşr fark olmadı sadece idrarımda tortu vardı bş bunu farkettim .

C

CAnım cevap yazdım sanıyrm yazmamışım kusura bakma. Amin inşallah cnm. Ben adet belirtilerinin aynısını yaşadım pek bşr fark olmadı sadece idrarımda tortu vardı bş bunu farkettim .
Merhabaaaa:)) nasıl gidiyor kızlar? Biz bugün kalp atislarimizi duyduk :))) sizin nasıl?

Merhabaa zor gşdidyo canım benim düşğk yehlikem vardı ya geçti denemez cünkğ en ufak iş yapsam hemen belim karnım ağrıyor
Kalp atışınızı severim sizin bizde 6. Haftaya girince duyduk. Siz kaçtasınıx? Bide nide bulantısı tiksşnme var bende bişe yiyemyrm sadece tuzlu seyler kuru seyler makarna pilav vs sizde nasıl

Merhabaa zor gşdidyo canım benim düşğk yehlikem vardı ya geçti denemez cünkğ en ufak iş yapsam hemen belim karnım ağrıyor
Canım inşallah bir aksilik çıkmaz ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.. hepimiz için diliyorum bunu. Kendini yorma sakın. Hicbir şey senden bebeğinden önemli değil sonuçta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…