- 10 Temmuz 2018
- 90
- 60
- 3
- 35
- Konu Sahibi Gamzeanne olsun
-
Harika bişe hissettiğim en özel duygu... Evet paylaşmak herkese söylemek istiyor insan gerçekten tamam cnm haber vereceğşm. Sen ne yaptın kontrole gittinNe güzel bunları hissetmek değil mi? Ben de çok çok mutluyum. Sizlerle paylaşmak da çok daha artırıyor mutluluğumu. Biraz da kaygı var tabi.. aksi bir durum yaşamayız umarım. Salı günü dr.dan sonra heber ver canim :)
Ben cuma günü gideceğim. Aslında sabırsızım ama şehir dışındayım şu an. Kendi doktoruma gitmek için bekliyorum canim :)Harika bişe hissettiğim en özel duygu... Evet paylaşmak herkese söylemek istiyor insan gerçekten tamam cnm haber vereceğşm. Sen ne yaptın kontrole gittin
Hadi hyrlı haberler alalım inş.Ben cuma günü gideceğim. Aslında sabırsızım ama şehir dışındayım şu an. Kendi doktoruma gitmek için bekliyorum canim :)
Belirtilerin ne canisi gözün aydın sağlıkla al kucağına insalah canm nekadarlik hamilesin pekiHarika bişe hissettiğim en özel duygu... Evet paylaşmak herkese söylemek istiyor insan gerçekten tamam cnm haber vereceğşm. Sen ne yaptın kontrole gittin
Şimdi kızlar hamilelikte karniniz sürekli çarpıyor mu yani sanki kalp gibi uzandiniz zaman kut kut oluyomu yani normal mi
Yani bence normal, arkadaşın dediği gibi benim de gebelikten önce de vardı. Bekarken de. Belki gebelikle birlikte biraz daha belirginleşmiştir.Şimdi kızlar hamilelikte karniniz sürekli çarpıyor mu yani sanki kalp gibi uzandiniz zaman kut kut oluyomu yani normal mi
Canım beta hcg değerlerin nasildi?Kızlar gün gün idrar testlerim böyle gelişti ve doktora gittik hcg değer yükselişi gayet güzel salı günü kesesini göreceğiz inşallah demekki neymiş o cooookk silik çizgi gevelik var demekmiş kızlar.. ama ben hiç bir belirti yaşamadım herşey aynı adet gibi. Bir tek dikkatimi çeken en belirgin şey idrarımdaki beyaz tortulardı. Sizlerş sevşyorum gebe miyim dşye heyecanla beklemek zor bişe biliyorum yaşadım gördüm. Rabbim herkese nasip etsşn bu muhteşem dduyguyu.. danışmak isteyenlere cevap vermek için elimden gelenş yaparım haa bide hayatımda değişen tek sey sey s stres olmasıydı
Teşekkür ederim canım hiç bir belirti yaşamadıö adetimden önce öğrendim üstelik ama herşey aynı adet olacakmışım gibiydi. Tek fark idrarımda beyaz tortular vardıBelirtilerin ne canisi gözün aydın sağlıkla al kucağına insalah canm nekadarlik hamilesin peki
İlk kan tahlilimde yani adetşme 4 gün kala 156 adetime 2 gün kala 384 ondan sonra gitmedim.Canım beta hcg değerlerin nasildi?
Mrb oncelikle hayirli olsun saglikla kucagina alirsn bebegini insallah canm.. bsyi merak edyrm suan kac haftaliksn yerlesme kanamasi veya lekelenme akinti falan oldu muKızlar gün gün idrar testlerim böyle gelişti ve doktora gittik hcg değer yükselişi gayet güzel salı günü kesesini göreceğiz inşallah demekki neymiş o cooookk silik çizgi gevelik var demekmiş kızlar.. ama ben hiç bir belirti yaşamadım herşey aynı adet gibi. Bir tek dikkatimi çeken en belirgin şey idrarımdaki beyaz tortulardı. Sizlerş sevşyorum gebe miyim dşye heyecanla beklemek zor bişe biliyorum yaşadım gördüm. Rabbim herkese nasip etsşn bu muhteşem dduyguyu.. danışmak isteyenlere cevap vermek için elimden gelenş yaparım haa bide hayatımda değişen tek sey sey s stres olmasıydı
SağıS canım 4 hafta 4 günlük su an bugün kesemizi gördük hamdolsun. Yok bende hiç biri olmadıMrb oncelikle hayirli olsun saglikla kucagina alirsn bebegini insallah canm.. bsyi merak edyrm suan kac haftaliksn yerlesme kanamasi veya lekelenme akinti falan oldu mu
Min cnm. 4 hfta 4 günlül henüz kanama lekelenme olmadı akımtım normalMrb oncelikle hayirli olsun saglikla kucagina alirsn bebegini insallah canm.. bsyi merak edyrm suan kac haftaliksn yerlesme kanamasi veya lekelenme akinti falan oldu mu
CAnım cevap yazdım sanıyrm yazmamışım kusura bakma. Amin inşallah cnm. Ben adet belirtilerinin aynısını yaşadım pek bşr fark olmadı sadece idrarımda tortu vardı bş bunu farkettim .Belirtilerin ne canisi gözün aydın sağlıkla al kucağına insalah canm nekadarlik hamilesin peki
İkinci bir test yap canım.Eki Görüntüle 2169467 Eki Görüntüle 2169467 Bi bakarmisnz kizlarrrr
Gördünmü peki canmİkinci bir test yap canım.
Merhabaaaa:)) nasıl gidiyor kızlar? Biz bugün kalp atislarimizi duyduk :))) sizin nasıl?C
CAnım cevap yazdım sanıyrm yazmamışım kusura bakma. Amin inşallah cnm. Ben adet belirtilerinin aynısını yaşadım pek bşr fark olmadı sadece idrarımda tortu vardı bş bunu farkettim .
Merhabaa zor gşdidyo canım benim düşğk yehlikem vardı ya geçti denemez cünkğ en ufak iş yapsam hemen belim karnım ağrıyorMerhabaaaa:)) nasıl gidiyor kızlar? Biz bugün kalp atislarimizi duyduk :))) sizin nasıl?
Kalp atışınızı severim sizin bizde 6. Haftaya girince duyduk. Siz kaçtasınıx? Bide nide bulantısı tiksşnme var bende bişe yiyemyrm sadece tuzlu seyler kuru seyler makarna pilav vs sizde nasılMerhabaa zor gşdidyo canım benim düşğk yehlikem vardı ya geçti denemez cünkğ en ufak iş yapsam hemen belim karnım ağrıyor
Canım inşallah bir aksilik çıkmaz ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.. hepimiz için diliyorum bunu. Kendini yorma sakın. Hicbir şey senden bebeğinden önemli değil sonuçta..Merhabaa zor gşdidyo canım benim düşğk yehlikem vardı ya geçti denemez cünkğ en ufak iş yapsam hemen belim karnım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?