- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Gamzeanne olsun
Gözün aydın hayırlı olsun canimEvet kızlar bugün yaptığım testtle yani 1. Testten yaklaşık 10 saat sonra ikinci çizgi dahada net. Kan tahlilide çıkacak yarın innşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın hayırlı olsun canimEvet kızlar bugün yaptığım testtle yani 1. Testten yaklaşık 10 saat sonra ikinci çizgi dahada net. Kan tahlilide çıkacak yarın innşallah
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah, tebrik ederim.Kızlar yaklaşık 10 saat sonra ikinci testim
İnşallah canım teşekkürlerSağlıkla kucağınıza alın inşallah, tebrik ederim.
Aminn inşallahHayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin :)
Sağol canımGözün aydın hayırlı olsun canim
Dediğin gibi ikinci testi gün ortalarına doğru yaptım 2. Çizgi daha net çıktı cnmTabi ki çıkar ama sabah ilk idrarla çizgi daha belirgin görünür diyorlar.
İki hamileliğimde de gece yapmıştım hemen çıkmıştı.
Canım öyle söyleyenler olmuştu duydum ama bende tabi şu an çok yeni olduğu için hiç bir his yokŞimdi kızlar hamilelikte karniniz sürekli çarpıyor mu yani sanki kalp gibi uzandiniz zaman kut kut oluyomu yani normal mi
benimde böyle çıkmıştı adete 4 gün kala 5 aylık oldu kzım Allah sizede nasip etsinSimdi yukleyebildim fotoğrafi. Ne dersiniz?
Ayyy amin çok teşekkürlerbenimde böyle çıkmıştı adete 4 gün kala 5 aylık oldu kzım Allah size nasip etsin
Canım fotoğraf nerdeMerhaba arkadaşlar. Aranızda yeniyim. Çok heyecanlıyım. Gebelik testime bir bakar mısınız?
Evet hamilesi nnnn maşaklah bdnimki daha silikti hamileymişimMerhaba arkadaşlar. Aranızda yeniyim. Çok heyecanlıyım. Gebelik testime bir bakar mısınız?
Bhcg de yaptırdım canim. 88.87. Inşallah sağlıkla doğar :)))) darısı tüm isteyenlerin başına :)Evet hamilesi nnnn maşaklah bdnimki daha silikti hamileymişim
Sağlıkla güzellikle dogsun seninki de canim :)Evet hamilesi nnnn maşaklah bdnimki daha silikti hamileymişim
Aminn canım aminSağlıkla güzellikle dogsun seninki de canim :)
Ne güzel bunları hissetmek değil mi? Ben de çok çok mutluyum. Sizlerle paylaşmak da çok daha artırıyor mutluluğumu. Biraz da kaygı var tabi.. aksi bir durum yaşamayız umarım. Salı günü dr.dan sonra heber ver canim :)Kızlar gün gün idrar testlerim böyle gelişti ve doktora gittik hcg değer yükselişi gayet güzel salı günü kesesini göreceğiz inşallah demekki neymiş o cooookk silik çizgi gevelik var demekmiş kızlar.. ama ben hiç bir belirti yaşamadım herşey aynı adet gibi. Bir tek dikkatimi çeken en belirgin şey idrarımdaki beyaz tortulardı. Sizlerş sevşyorum gebe miyim dşye heyecanla beklemek zor bişe biliyorum yaşadım gördüm. Rabbim herkese nasip etsşn bu muhteşem dduyguyu.. danışmak isteyenlere cevap vermek için elimden gelenş yaparım haa bide hayatımda değişen tek sey sey s stres olmasıydı