- 5 Ekim 2016
- 6
- 1
- 86
- 39
- Konu Sahibi dertlicivciv
2 senelik ilişkim sona erdi. evlilik kisvesi bahane edildi. çok içim yanıyor ve çok kırgınım. onca yaşanan şeyden sonra nasıl bir kalemde silinir?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim içimdeki acı azalsa bi nebzecik çok sevineceğim, kendimi uçurumun kenarından aşağı itilmiş sevgili, deli gibi sevilip kapının önüne bırakılmış yavru kedi gibi hissediyorum.Ne söylesek boş... Gerçekten çok klişe olsa da en iyi ilaç zaman. Tek söyleyeceğim, arkadaşlarınızla görüşün, gezin, yalnız kalmayın. Hatta tercihen yaşça büyük insanlarla sohbet edin, siyaset konuşun (inanılmaz iyi geliyor). Eğer kendinizi zorlayabilirseniz kurslara gidebilirsiniz. Ama bunlar zihninizi meşgul edecek kurslar olmalı (dil, bilgisayar vb.) yoksa hobi türü bir işle meşgul olurken zihniniz onu düşünmeye devam eder.
Hemen yeni bir ilişki yanlış olacaktır ama uzun süre de kalbinizi ve kendinizi kapatmayın. Çünkü gerçekten aşk acısını tamamen silebilen tek şey yeni bir aşk. Yoksa o insan saplanıp kalıyor içinizde. Bir de geri döner mi diye de düşünüyorsunuzdur mutlaka. Bu sorunun cevabı kişiye göre değişiyor. Pişman olup geri dönebilir, pişman olduğu hâlde dönmeyebilir veya hiç pişmanlık duymayabilir de. Biz ne dersek diyelim o ümit hep içinizde olacak, engellemek insanın elinde değil çünkü. Ancak ne kadar üzülseniz de asla yazmayın, kesinlikle aramayın, iletişim kurmayın, sosyal medyadan silin, hiçbir yerde görmeyin. Ben yapamadım ve çok pişmanım. Keşke o bitti dedikten sonra bir daha iletişim kurmasaydım. Boşuna hak etmeyen (ki o zaman kesinlikle hak ettiğini, her şeye değeceğini düşünüyordum) bir insanın karşısında küçülmüş oldum. Beş ay sonra dönüp baktığımda değmediğini görüyorum. Umarım siz de en kısa zamanda bu süreci atlatırsınız...
bence zor. o da çok gururlu ve inatçıdır.Bence size geri mesaj atabilir bana öyle geldi bilmiyorum sanki geri dönüş yapacakmış gbi ama bilemedim.
tamam iyi hoş da oradan sonra çok çok iyi davrandığı bir sürece girdik. kalkıp amsterdama bilet bakmaya kadar işi uzattı, istanbula maç izlemeye girmekten çıktı, yeni tatillerden girdi. bir iyi, bir tatlı. sonra ayrılma haftasında da iki kez kızkardeşini evimize getirdi, bu nedir?5. Ayınızda o kızla flörtleşmeleri aldatma, illa yatmaları gerekmiyor birlikte oldukları günleri yadetmişler.
Ve bunun üzerine önce tavır yapıp ayrılığı kabullenince ayaklarına kapanmışsın. Burada bitirmeliydin.
Saçma birşey yapma diye geçiştirmiş seni sonra da kaza oldu diye vicdan azabı duymamak için hemen bırakamamış işte.
Tam anlamıyla bi dengesiz.
Anılar yaşananlar acıtır kolay geçmez bilirim ama seven bir adam mırın kırın etmezdi emin ol.
Diyorum ya, dengesizlik dizboyu.tamam iyi hoş da oradan sonra çok çok iyi davrandığı bir sürece girdik. kalkıp amsterdama bilet bakmaya kadar işi uzattı, istanbula maç izlemeye girmekten çıktı, yeni tatillerden girdi. bir iyi, bir tatlı. sonra ayrılma haftasında da iki kez kızkardeşini evimize getirdi, bu nedir?
başka biri yok orada yüzde yüz eminim de en zoru şu, o benim bunca zamandır en yakın arkadaşım, sırdaşım, her derdimi dinleyen canımıniçiydi. düşünsene bir sabah uyanıyorsun ve hayatında hiç olmamış gibi. işte bu feci koyuyor. yoksa aikmış meşkmiş ikinci planda bana kalırsa. böyle bir uyum, sevgi kolay bulunamazdı. yazık etti.Diyorum ya, dengesizlik dizboyu.
Suçlu olduğun yerler var ama genel olarak suç onda.
Ya başka biri var ya da sorumluluk almak istemiyor.
Baksana annenle bile yüzleşememiş.
İnanır mısın bu dediklerini, yani olayları değil de hissiyatları, aynen hissettim bende yakın zamanda ayrılık yaşadım. O kadar emek değer boşunaymş diyorsun büyük bi yıkım ama alışıyorsun acıtsa da.başka biri yok orada yüzde yüz eminim de en zoru şu, o benim bunca zamandır en yakın arkadaşım, sırdaşım, her derdimi dinleyen canımıniçiydi. düşünsene bir sabah uyanıyorsun ve hayatında hiç olmamış gibi. işte bu feci koyuyor. yoksa aikmış meşkmiş ikinci planda bana kalırsa. böyle bir uyum, sevgi kolay bulunamazdı. yazık etti.
psikologa gidiyorum şu an, umarım fayda görürürüm.İnanır mısın bu dediklerini, yani olayları değil de hissiyatları, aynen hissettim bende yakın zamanda ayrılık yaşadım. O kadar emek değer boşunaymş diyorsun büyük bi yıkım ama alışıyorsun acıtsa da.
teşekkür ederim içimdeki acı azalsa bi nebzecik çok sevineceğim, kendimi uçurumun kenarından aşağı itilmiş sevgili, deli gibi sevilip kapının önüne bırakılmış yavru kedi gibi hissediyorum.
başka biri yok orada yüzde yüz eminim de en zoru şu, o benim bunca zamandır en yakın arkadaşım, sırdaşım, her derdimi dinleyen canımıniçiydi. düşünsene bir sabah uyanıyorsun ve hayatında hiç olmamış gibi. işte bu feci koyuyor. yoksa aikmış meşkmiş ikinci planda bana kalırsa. böyle bir uyum, sevgi kolay bulunamazdı. yazık etti.