• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

!!cook ilgicc bir gebelik hikayesi!!!

nilp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
5
4
86
Diğer
Arkadaslar bir akrabamin gebelik hikayesini sizlerle paylasmak istedim, umidinizi kaybetmeyin ,asla olmaz demeyin diye
akrabamin evlendigi ilk seneden beri gebe kalamama problemi vardi, doktor hormon problemi yuzunden cocugunun olmayacagini soylemisti, ama surekli degisik doktorlarda ve sekillerde care aramaktan vazgecmediler, turkiyenin degisik yerlerinde kaplicalara gittiler, degisik bitkisel tedaviler uyguladilar ama hic bir sonuc vermedi,15 yil boyle kosturmaca care arayisi icinde gecti, daha dogrusu gecmis,ben cocuktum ama duyardim hep,15 yillik evliyken tup bebek denediler ama o da sonuc vermedi, bebek tutunamadi dediler dustu,doktor bu yonteminde basarisinin iyi olmayacagini soyledigi icin vazgectiler
hocalardan care aramaya basladilar
ama olmadi olmadi olmadi

artik bebek pesinde kosmanin anlamsiz olduguna karar verip care aramayi biraktilar, kaderimiz buymus deyip normal hayatlarina donduler
bir gun tam 18 yillik evliyken adet olamama ve bu yuzden asiri sanci nedeniyle doktora gider akrabamiz, adet sokucu versin diye, doktor test yapalim sonra vereyim der, bizimkisi yok gerek yok ben kisirim bir cok tedavi sonucu bebegim olmadi mumkun deil der, ve doktorda adet sokucu ve en guclu antibiyotiklerden yazar, cok sanci oldugu icin iltihap vardir tanisiyla
15 gun kullan gel olmazsan tekrarlayalim der
bizimkisi 15 gun kullanir ve yine adet olmadim diye doktora gider
doktor bu sefer gebelik testi yapar ve sonuc POZITIF
bir ayliktan fazla hamile!
antibiyotiklerden dolayi doktor almak ister bebegi ama bizimki razi olmaz
ve suanda cok saglikli bir kizi var

biz haala inanamiyoruz:nazar:

Son düzenleme:
umudu inancı kaybetmemeye en güzel örnek sanırım bu..rabbim analı babalı büyütsün..

vay beee...Allah verince kac yil gecmis olursa olsun veriyor...
Ama ne buyuk sans antibiyotikler bebege nasil zazar vermemis hayret valla..
Allah korumus...bu da demek oluyor ki hicbir zaman umidi yitirmemek gerek bebegim olmuyor diye...

Benguu amin canim
kancicegim;allahin bir hikmeti iste antibiyotiklerin ve adet sokuturucunun bir zarar vermemesi
tup bebek denediklerinde hic kimildamadan yatti ,ictigi suya bile dikkat etti denilebilir
ama rabbim ol dedimi hic bisey engel deil

bende paylaşmak istedim çevremde gördüğüm 3 ilginç hamilelik olayını..
ilki benm çok yakın arkadaşım ,evlendi 10 yıl boyunca denemedikleri şey çalmadıkları kapı kalmadı..inanılmaz bir mucadele veridler madden ve manen ve inanın herşeyi bırakıp umutlarının kesildiği bi anda bebek müjdesi geldi inanılmaz bi sevinçti sağlıklı bir kızımız oldu..arkadaşım nasıl olsa olmaz benm çocuğum sütüm de korur filan diye korunmamış bi duyduk bi daha hamile aralarında 14 ay olan bir kızımız daha oldu..
diğeride bunun benzeri ama 20 yıl sonrası gelen mucize bir bebekti..
ve diğer olay farklı ama mucizeden bahsetmek istedim..eşimin teyze kızı 2 oğlu var ve 3. hep kız diliyor hamile kalıo 3üde sezaryenle olduğu için zaten son şansı kordonlarını bağlatıyor..bi kızı oluyor ama takdiri ilahi 1 hafta sonra vefat ediyor..inanılmaz bir yıkım yaşadı kadın bidaha asla olmaz dedi dr.lar hem bir 4. sezaryeni kaldırmaz vücudun ama Allah istedikten sonra herşey olur kadının bağları kendlğnden çözülmüş ve sağlıklı 1 kız doğurmuştu..
arkadaşlar bu sitede gördümki çok evlat hasreti çeken var..yazım uzun oldu ama hepinize bi umut ışığı olsun istedim..nolur ümidinizi yitirmeyin ..Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin..

Rabbimin işine akılsır erdirilemez
Verende o vermeyende...
Bevşşleri analı babalı büyüsün inşallah.Sağlıklı hayırlı evlat olsuna.s.

gercekten cok guzel insan bunlari okudukca daha cok umutlaniyor bizde 9 yildir bekliyoruz insallah boyle bir mucizeyle karsilasirimda burda bende yazarim arkadaslar rabbim ol derse hersey olur allah herkese hayirli saglikli evlatl;ar nasip etsin su mubarek gecelerde herkesin dualarini kabul etsin insallah herkese iyi kandiller

umudunu yitirmek en kötü şey... inancın varsa bekleyeceksin..... Allah büyüktür... hakkımızda en iyisini şüphesiz O bilir...zamanı gelirse neden olmasın.....

evet bende şahit oldum böyle ilginç olaylara .. eşimin kuzeni (erkek) ilk eşinden çocuğu olmuyor diye ayrılmış. 2.eşindende hertürlü çabaya rağmen olmamış 10 yıl. Bunlarda vazgeçmişler ve uzaktan durumu bozuk bi akrabasının parasızlıktan bebeğini aldıracağını duymuşlar çocuğu biz büyütelim demişler. Doğumdan sonra bebeği bizimkiler aldılar ama öz anne baba ile sürekli görüştüler çocuğa küçükken durumu anlattılar çocuk 2 tafarı da anne baba bildi. çocuk 10 yaşına geldiğinde mucizevi bi şekilde bizim kuzenlerin çocuğu oldu bundan 8 sene önce. Karışık oldu biraz sengözlerimebaksanab

Ve yine biri 8 diğeri 11 yıllık evli iki arkadaşım çeşitli ameliyat ve tedavilere rağmen çocukları olamıyordu. Sonradan 3 arkadaş hepimizin aynı dönemde hamile olduğu öğrendik.:CüvCüv: 5-6-8 mart tarihlerinde doğum yaptık 3üde kız hihoyyyt ilginç ama gerçek

allaha inanmayan taş olsun işte örnekleri.allahım sen büyüksün isteyen herkesin karnını kucağını doldur:Saruboceq::Saruboceq:

bende ilginç bir hamılelıgı paylasmak istiyorum benım amcamların cocugu olmuyormus,yanı yengemle ıkısının calmadıgı kapı gıtmedıgı doktor kalmıyor.tabı bundan 26 sene öncesınden bahsedıyoruz nerdeyse.yanı suan 26 yıllık evlıler.neyse bır sene 2 sene 3 sene 6 7 dıye uzuyor zaman ve istanbullardan ankaralara kadar tüm doktorlar denenıyor.buarada yengemın erkek kardesıde yengemden 2 sene sonra evlenmıs ve onlarında olmuyor.onlarda gıdıyorlar heryere ama yok.ve gıttıklerı bütün doktorlar hiç bi sorun yok diyorlarmıs yanı yumurta zamannında catlıyo spermdede hıc bır sorun yok ama bebekte yok.enson bırı bı hoca öneriyor ve son care onada gidiliyor buarada 10 sene gecmıs artık umutlar sönüyor.ve hoca sizi biri baglamıs dıyor vs ve hoca bagı çözüyor (tabı duayla) öbür aya hamıle kalıyor yengem hemen erkek kardesıde gıdıyor ve aynı ınsan onuda baglamıs onunda eşi o ay hamıle kalıyor ve ıkısınınde 2 şer tane suan 16 17 yaslarında cocukları var :)) yanı hiç umudunuzu kaybetmeyın ve hiç bir zaman unutmayın büyü yapan adi insanlarda var.....

arkadaşlar hepinizin hikayeleri çok güzel bizlere daha da umut verdi
Allahım inşallah dualarımızı kabul eder bizlerinde kucaklarını doldurur

arkadaşlar herşey allahtan geliyor vakti zamanı gelince hiçbirşey engel olamaz...............
bende 7 yıldan sonra kavuştum bu mutluluğa kucağıma almayıda nasip etsin............
1.aşılamada oldu inanamamıştık .................

allahım tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın bu dünyada................
yaşamayan bilemez bunları .
ne üzücüdür bilemezsiniz karşıdan o küçük çocukları bebekleri iç çekerek bakmak ..........

ben uzun yıllar çocuk özlemi çekmedim ama ilginç bir hamilelik ve lohosalık geçirdim.paylaşmak istedim hamile kalmak isteyen arkadaşlarada biraz moral olsun.evliliğimin 6.ayında hamile kaldım ve gerçekten çok istiyoduk.ve ikimizde canı gönülden ikizlerimiz olmasını allahın taktiri ilahisi ikizdiler ve hemde biri kız ve diğeri erkek.hamileliğim çok ama çok sıkıntılı geçti.hiç kıprdamadan 8 ay yattım.sadece doktora gittim kansız kaldım kan verildi.sanki doğum sancısı çeker gibi sancılarla hastanede yattım nedenini doktorlar bile bulamadı.oluk oluk kan boşaldı ama bebişlerime hiçbirşey olmadı.neyse 34.haftamda doğdu ikizlerim 1600 ve 1800 normal doğum yaptım.haftalarına göre çok zayıftılar çok iyi beslenmiştim ama hiç kilo almamıştım.bir terslik vardı bende.lohusalık döneminde aşırı zayıfladım bir deri bir kemik kaldım iki büklüm oldum vücudumun her zerresi dayanılmaz ağrıyordu.gitmediğim doktor kalmadı.dayanılmaz ağrılar ve geçmek bilmeyen bir ishal artık doktorlar bile bana acıyordu.en son bir doktor keşfettti ve araştırmaya başlandı.1,5 ay ayrı kaldım kuzularımdan.vücudum delik deşik oldu iğnelerden.en son tanı çölyak oldu.çok uzatttım kusura bakmayın.ama her doktor ikizim olduğunu duyunca şaşkınlığını gizleyemedi ve gerçekten allahın büyük bir mucizesi dedi.hastalığımda unlu yiyecekler bana ölene kadar yasak benim yediğim her zerre un beni zehirliyormuş ve ben ishal olarak vücudumda ki bütün mineral ve vitaminler gidiyormuş.ben bu vücutla iki çocuk beslemişim karnımda.hastaneye yattığımda sıfırmış vücudum dışarıdan hep takviye etiler.tüm vitamin ve mineralleri.nerdeyse ölüyordum.şimdi çok iyiyim ama un yasak.ikizlerimde iyi sağlıklılar çok şükür.uzuuun lafın kısası allaha göre hiç birşeyin güçlüğü yok o ol derse oluyor.herşeyin hayırlısını isteyin arkadaşlar.ben hiç isyan etmedim ama alah kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemez.şimdi troit hastası oldum birde düşünüyorumda bu hastalık hamileliğimden önce çıksaydı belki bende hiç hamile kalamayacaktım.herşeyde hayır aradım isyan ederek biryere varamazdım çünkü sabır ettim.belki alakasız oldu konuyla ama kusura bakmayın paylaşmak istedim.allah herkeze hayırlı evlatlar versin inş.

.....hastalık hamileliğimden önce çıksaydı belki bende hiç hamile kalamayacaktım.herşeyde hayır aradım isyan ederek biryere varamazdım çünkü sabır ettim.belki alakasız oldu konuyla ama kusura bakmayın paylaşmak istedim.allah herkeze hayırlı evlatlar versin inş.[/QUOTE]

est.. canim paylasimin icin saol, cok gecmis olsun, Allah ikizlerine hayirli uzun omur versin,annesiyle babasiyla....

Back