Cook acil yardım kızlar biri beni aydınlatsın

yagmurpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
1.762
506
35
Dün lekelenmem vardı acildeki Dr geç döllenme dedi şaşırdım bugün kalp atışına gidecektim dedim nasıl olur kalp atışı dediler 8 mm kese var dedi herşeye baktı sorun yok 15 gün sonra bir kalp atışına bakan dedi ebe bugün kendi Dr gittim böle böle oldu dedim ben sana geç döllenme dedim dedi hayır siz bana 20 gün sonra gel kalp atışına bakalım dediniz dedim ben dio önce kötü söylemem umud fazla vermişim size dedi sert mi konuşayım dedi evet dedim neyse o bilelim dedi düşük yapiosun 1 hafta içinde düşer kesin dedi kanaman çoğalınca acil veya buradya.gel dedim kürtaj 1 hatta sonra gel bakalım gelişme yoksa kürtaj dedi şok oldum düşük önleyici verdi kese içi kanama varmış kesin düşecek dedi kan almadı USG kağıdı vermedi bana birşey göstermedi ben söyledim dedi bende hyr bile böle dediniz dedm beni suçlayorsunuz yapacak birşey yok dedi kapıyı suratıma kapadı diğer odaya geçti

O doktora gitme bir daha tavırlara bak ya
Acilde ki bu ebe alttan baktı evet hafif kahve lekenmen var dedi geç dollenme dedi sordum eve döneceğim sorun olur hyir olmwa sorun yok endişelenecek bir durum yok şuan 4 5 haftalık hamilesin dedi ben önlemimi alacam kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar her ihtimalle karşı düşük yapıyor olsam ağrım sızım olur yok kirmizi veya taze kanamam.yok kahve rengi leke leke geliyor orada ki usg de çıkardı tam kan aldılar orada çıkardı bu özel onu da yapmadı kağıt vs vermedi böle etti şok oldum annemele gelip alacak Mersin'deki Dr Lara gidecem

5 haftalıkken az bi kahverengi leke bende de olmuştu doktor duphaston verdi onu kullanmıştım. Senin peki son adet tarihinle uyumlu değil mi şu an, geç döllenme mi olmuş

5 haftalıkken az bi kahverengi leke bende de olmuştu doktor duphaston verdi onu kullanmıştım. Senin peki son adet tarihinle uyumlu değil mi şu an, geç döllenme mi olmuş
Evet uyumlu değil dedim size diyor demedi bana küçük bir kese var daha erken 20 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi özelde ki dün de Mersin'e gittim sabah 6 gibi kahverengi lekelenmem oldu durup durup gelio şuan oda azar azar endişelendim acile gittim acildeki dra dedim kalp atışı duyacağız yarın oda dedi daha küçük bir kesen var 8mm dedi bunda kalp atışı daha olmaz geç döllenme dedi 4 5 haftalık daha dedi pıhtılaşma baktı temiz kan uyuşmazlığı baktı negatif ama her ihtimale karşı yaptı bugün de kendi Dr böle böle anlattım sana dedim dio demedjnkz dedim bama böyle yaptı diyor beni suçluyorsunuz madem dedi yapaxak bir şey yok dedi suratıma kapıyı kapattı USG yerine geçti kaldım orada dona kala eşim içeri dalacakti hasta vardı çıktık ikimiz de neye uğradığımizi şaşırdık döndük kesin düşecek kürtaj dedi geç döllenme ise zaten bebek geriden gelio sen bana başta demedin ki uyumsuz geç döllenme olabilir sole böle direk kalp atışına çağırdı sen olsan ne düşünürsün demek bebek var kalp atışı yok haftalık uygun keseyle bana de böle bole ihtimal var 20 gün sonra gel bakalım ne alemde vs yok

Çok kötüyüm ya anlamadım geç döllenme ise şöyle umud çok verdim diyor sen bana bu durumda umud verme de böle böle ama belli olmaz bu sekidle konuş yok bide siyeldim diyor aklıma geldikçe cinlerim tepeme cikyir

3 harizan ben ovulasyon da yapmıştim 15 16 pik 17 18 silikti 19 20 pikti 22 sılikti 28 Haziran da ise 26.7 ile öğrendim hamileligi
Şimdi şöyle, 2 kere pik gördüysen 2 kere yumurtlamışsın demektir, silik olan tarihi baz alırsak döllenme 17'sinde de olmuş olabilir 22sinde de. Arada da 1 hafta var az değil, 22sinde olduysa o geç döllenme oluyor. Şimdi kalp atışını dinlemedi mi hiç

Şimdi şöyle, 2 kere pik gördüysen 2 kere yumurtlamışsın demektir, silik olan tarihi baz alırsak döllenme 17'sinde de olmuş olabilir 22sinde de. Arada da 1 hafta var az değil, 22sinde olduysa o geç döllenme oluyor. Şimdi kalp atışını dinlemedi mi hiç
Yok acildeki Dr 8 mm kese var dedi küçük şuan yok dedi ebe lekelenmene bakalım dedi catalada baktı evet kahverengi var dedi pıhtılaşma testi yaptilar temiz çıktı kan uyuşmazlığı yaptılar şuan vücudum antikor uretmemis ama her ihtimale karşı uyuşmazlik iğnesi de yaptilar bugün de kendi Dr gittim nasılsınız dedi dedim kötüyüm niye bol böle dedim ben sana dedim geç döllenme dedi hayır demediniz bana 20 gün sonra gel kalp atışına bakalım dediniz dedim oda 12 temmuz du ben diyor önce kötüyse söylemem umud verirm size fazla umud vermisjm dedi hatta düşük riskin var 1 hafta içinde düşer kanaman cogalirsa acile yada buraya gel kürtaj ol 1 haftaa içinde düşük önleyici hap verdi 1 hafta sonra gelişme yoksa kürtaj dedi sonra aya kalktı siz beni yargiliyirsunuz yapacak bir şey yok dedi suratimiza kapıyı kapadı kaldık öyle

Durum baya karışık Mersin'e gideceğim orada Dr gidexem ceyhanda pek düzgün yok Dr bakalım bir Dr varmış riskli gebeliklere bakıyormuş herkez memnun bakalım

Hadi inşallah iyi haberler alırsın haberdar et bizi de, ne zaman gideceksin
Bugün gittim alttan baktı kesede bebekte var dedi 5 haftalık kese dedi ama bebek sağlıksız dedi rahim bunu dışarı atar dedi kürtaj gerek yok dedi rahmi zedelenemnjn anlamı yok dedi kalp atışı olması lazımdı dedi 8 haftalık son adet tarihine göre ama kese 5 gözüküyor sağlıksız olduğu için mi acaba gelişmedi yada geç döllenme mi bilemedim ama sağlıksız gebelik dedi

Bugün gittim alttan baktı kesede bebekte var dedi 5 haftalık kese dedi ama bebek sağlıksız dedi rahim bunu dışarı atar dedi kürtaj gerek yok dedi rahmi zedelenemnjn anlamı yok dedi kalp atışı olması lazımdı dedi 8 haftalık son adet tarihine göre ama kese 5 gözüküyor sağlıksız olduğu için mi acaba gelişmedi yada geç döllenme mi bilemedim ama sağlıksız gebelik dedi
hay allah ya :/ bekleyecek misin biraz daha

X