düğünümde bende beyaz converse giydiğm
acaip rahat oluyor
basitleştirmetin gelinliklerinizi demiş bir arkadasımız ama ben katılmıyorum topuklu gıyınce gelınlıge artı bır asalet mı katılıyor ?
zaten istemediğin sürece gelinliğin altındaki ayakkabıda gozukmuyor
dugun fotolarımı gorenler aaa sen converse mı gıymıstın diyor sımdi
tek pişman oldugum beyaz yerine şeker pembe giyseydim keşke
Converse i ben de o şık zarif gelinliklerin altına yakıştırmıyorum. En başta tarz olarak zıt düşüyor zaten.
Ama çok seviliyorsa birkaç arkadaşın dediği gibi fotoğraflar için falan kullanılabilir.
Zevk meselesi tabi ki. Allah herkesin gönlüne göre versinn :)
ben kendim bizzat gelin converse'i giydim, accayip rahat ettim. hem çok tatlı durdu, fotoğraflarda da çok hoş oldu. hatta buyrun örneği koşarken çıktığım fotolarda ayağımda converse vardı, bildiğin koşarak kaçabilmiştim
ben kendim bizzat gelin converse'i giydim, accayip rahat ettim. hem çok tatlı durdu, fotoğraflarda da çok hoş oldu. hatta buyrun örneği koşarken çıktığım fotolarda ayağımda converse vardı, bildiğin koşarak kaçabilmiştim
düğün zaten kır düğünüydü, oarada da giymek gibi bir hedefim vardı ama tüm düğün boyunca yerime oturup ayakkabı değiştirmek aklıma gelmediğinden kırmızı gelin ayakkabılarımla kaldım, converse giymedim. gerçi benim diğer ayakkabılarım da çok rahattı çok da ihtiyaç duymadım diyebilirim.
Ben de çok yakıştırıyorum renkli converse gelinlikle...
Kendi düğünüm için de renkli topuklu ayakkabı ve alternatif olarak da renkli converse düşünüyorum. Özensizlik ve çocuksulukla hiç bağdaştıramadım. Aksine modern ve çağa uygun buluyorum. Dişilik topuklu ayakkabıı giymekle kazanılan bir şey değil zira...