• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Conversli Gelinler?

karar verdim bende kuaför de aşamalarda,fotoraf çekimlerinde ve salona gidene kadar ne yapıcaksam işte beyaz converce giyicem sonra salona gidince beyaz topuklu gelin ayakkabılarımı giymeyi düşünüyorum
ee sonuçta düğün öncesi daha ayaklarım topukluyla ağrımasın yanii
ahh en hayaller yaa umarım hepsi gerçekleşir hepimizin:16:

çok iyi bir fikir :31:

Bende kesin kararlıyım converse konusunda ,secenegim yok fazla cünkü ya babet yada converse olcak değişik olsun istediğimden converse istiyorumm :D
Aşkımcım da diyo bende giymek istiyorum ama takım elbise altına biraz abest olur :D

mor uzun bilekli olan çok sportif çok güzel olur :D sevgilim benden çoook uzun olmasaydı ben de böyle bir çılgınlık istiyordum ama tabii ki çılgınlıklarımızı sınırlayamadı bu :) düğünde şık bir kotun üzerine beyaz spor ceket giydirmeyi düşünüyorum kendisine :)) bu bağlamda renkli gelinlik ayakkabılarının moda olması da benim işime yarayacak :)

Bana da çok sempatik geliyor ama sadece sempatik gelmesi dışında converse benim tarzımı yansıtıyor günlük yaşantımda olmazsa olmazım ayaklarımın içinde kendini bulduğu tek ayakkabı:1:
Topuklu ayakkabı da giymediğimden, düğün günümde bunu tecrübe etmek istemiyorum ayağım rahat etmezse keyifli olamam ki..Bu sebeplerden ötürü bende converse li bir gelin olabilirim ama yine de o gün giyeceğim ikinci ayakkabım yada ayakkabı-mız olur herhalde.:16:

Kizlar benimde bu conversler hala hosuma gidiyor :))
Bakalim nasil bi cift ayakkabi alacagim.
Belki sizin gibi iki cift alirim yanima.

Fotograf cekiminde converse mi giyersiniz normal ayakkabi mi?

:16::16::16:Fuşya kısa converse+ fuşya gelin çiçeği.
:16::16:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 437384

$converse1.jpg

:21::21::21::21::21::21::21:

Taşlı nasıl durur acep :18:

Tabiki zevk meselesi ama bende convers olayına pek sıcak bakmıyorum,siz içinizden geleni yapın ama davetlilere çok abes gelebilir:26:

önceleri farklılıktı converseli gelinler ama şimdi artık hemen hemen her gelin yapıyor bunu sıradanlaştı yani. birde şu açıdan bakarsak; markayı görmezsek bez ayakkabı sonuçta,ben bez ayakkabılı gelin olmak istemezdim açıkcası. rahatlık ise adidas ın nike in suyu mu çıktı canım :))))

aslında evet şu an günümzüde pek bir farklılıgı kalmadı ama bende düğünümde 2.ayakkabı olarak giymeyi düşünüorumm :))

bende düğünün ilerleyen saatlerinde converse giymeyi düşünüyorum gelinliğimin danteli ile süsleyeceğim değişik tasarım bişey olsun istiyorum bana özgü bakalım nasıl olcak :)

sonlarına doğru giyilebilir belki ama,düğünün başındanan sonuna düşünmezdim..
gelin ayakkabıları özel olmalı

Back