Gelinlik Ayakkabısı Conversli Gelinler?

eFuLim

sürprizlerle dolu hayat...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
6.349
1.667
198
Bu fotograflari cok begendim.
Bende kirmizi yada mor converse giymeyi düsünüyorum :)
Siz ne dersiniz?

Erkek arkadaşımla ben nişanda da nikahta da converse giyicezz

Internette bu cifti buldum :)
Kurdelalari renkli yapilabiliyormus.
Fiyat: 70TL

Siz ne dersiniz?

gelinlik ve ayakkabısı bence o gün özel olduğu için 1 defalığına giyilir. şahsım adına konuşuyorum günlük hayatta ayağımdan çıkartmadığım bir ayakkabıyı düğünüm için tercih etmezdim. bu arada fiyatı 70 tl olan paylaştığınız model gayet güzel . en azından gelinlik için tasarlanmış.

Aynen katılıyorum , ne kadar sempatik gözüksede 15 yaşında gibi dursun istemiyorum şık ve kadınsı bir gelin olmak istiyorum çocuksu değil

Zevk meselesi kizlar.
Yorumlar icin tesekkür ederim.
Converse giyince cocuksu duruldugunu düsünmüyorum :)

bnde düğünümde önce fuşya rengi topuklu ayakkabı gydim tepinme bölümüne geçerken converse gydm :))) çok şeker durdu bde bnm gelinliğim kmple tüydü:))) gzl dyrmasından ziyade aşırı rahat ettm gyn valla kızlar :))))

Zevk meselesi kizlar.
Yorumlar icin tesekkür ederim.
Converse giyince cocuksu duruldugunu düsünmüyorum :)

ben de converse düşünüyorum :)))) ama bütün bir gece değil. topuklu bir şey alcam (renk karar vermedim henüz) daha sonra illaki ayaklarım ağrımaya başlıcak işte o zaman imdadıma süslü püslü bir converse yetişecek.. ya beyaz olur ya da narçiçeği rengi :) süslemesini ben yapmayı düşünüyorum.

Narcicegi cok hos durur eminim.
Nasil süslemeyi düsünüyosun peki? :)

Bence converseler harika, arkadaşlar gibi çocuksu durduğunu da düşünmüyorum.
Bana göre converse bir tarz. Mesela benim olmazsa olmazım. Giyim kuralı olmasa
şirkete bile öyle gelirim. Eğer sen de kendini onunla hayal ediyorsn mutlaka
giymelisin. Ben pembe babet giydim ve çok rahat ettim. Bir arkadaşım da kendi
converselerini kendi süsledi eliyle ve şahane oldu. İnşallah herşey hayal ettiğin
gibi olur. Ve sana bir tavsiye, çok fazla fikir danışma. Hepimizden farklı bir ses çıkıyor
ve bu seni en telaşlı günlerinde strese sokuyor. Sen gözlerini kapa, kendini nasıl
hayal ediyorsan onları al, fotolarını koy biz de bakalım.

Ben gelinliğinin fotolarını göremedim, kaldırmışsın ama düğünden sonrasını
sabırsızlıkla beklicem. Eminim çok güzel bir gelin olacaksın... Hep mutlu ol...

Kesinlikle haklisin :)
Nisanlimlada bu konuyu konusmustuk, gelinlik konusunu.
Herkes kendi tarzini yansitir o gün demisti.
Ve sen zaten prenses oldugun icin asil bir gelinlik sectin dedi :)
InsaAllah o günleri görmeye 42 gün kaldi nasipse :)
Sana da mutluluklar dilerim bu güzel sözlerin icin de tesekkür ederim.

karar verdim bende kuaför de aşamalarda,fotoraf çekimlerinde ve salona gidene kadar ne yapıcaksam işte beyaz converce giyicem sonra salona gidince beyaz topuklu gelin ayakkabılarımı giymeyi düşünüyorum
ee sonuçta düğün öncesi daha ayaklarım topukluyla ağrımasın yanii
ahh en hayaller yaa umarım hepsi gerçekleşir hepimizin

Kizlar insaAllah hepimizin en büyük hayali gerceklesir.

Herkes neyi nasil giyinmek istiyorsa nasil süslenmek püslenmek istiyorsa o sekilde yapsin.

O gün bizim günümüz sonucta :)

Fotoğraf çekiminde çok güzel olur birde düğünün ilerleyen saatlerinde yüksek topuklardan şişmiş ayaklar için süper olur hani amaç rahat göbek atmak Beyaz benimde favorim

bende fotograf cekımlerınde ve dans ederken converse kullancam. o gelınler ıcın ozel uretılen converselerden dusunuyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…