Converselerimi çamaşır makinesinde yıkasam???

benim 2. kez makinede yıkayışım.rengi beyaz ve hiçbirşey olmadı. elimizde ne kadar yıkasak da makina kadar temiz olmuyor arkadaşlar. kısa proğram var 15 dk lık onda yıkıyorum

annem bütün spor ayakkabılarım makınede yıkar hiçbirşey olmadı şuana kadar sanırım normal programda yıkıyor yeni gibi oluyor

Bende converselerimi yıkadım bişicik olmadı..

Eşiminde beyaz sporlarını attım makineye deterjanla birlikde domestosda koydum bembeyazz oldu

canım dıkkat et ben gecen ay beyaz converslerımı yıkadım makınadan cıktıgında taban ıle ustu bırıbırınden ayrılmıstı. bıraz dercesını fazla yapmısım galıba:32:
tekrar almak zorunda kaldım:43:

Son düzenleme:
Converse kirli giyilir diye biliyorum ben :26:Hatta ilk alındığında özellikle kirletir gençlerin çoğu :D
Ben ayağımda pis ayakkabıyla rahat edemem diye attım makinaya kırmızı converslerimi, şimdi uçuk kırmızı oldular
:27:

Ben de ayda bir atıyorum 15 dklık programa bişey olmadı şimdilik ama kuruturken direk güneşe değil gölgede kurutuyorum,birde krem rengiydi çok az beyazlama var ama öyle çok belirgin değil..Ya açık renk converseler kirli kirli çok kötü duruyo,renkli olsa bi nebze ama ben temiz daha çok seviyorum çok tatlı oluo tertemiz oh misss:62:

ben bütün spor ayakkabılarımı bir şeye sarmadan kısa programda atıyorum yaklaşık 1 saat sürüyor 30derecede yıkıyorum converse'lerde dahil hem tertemiz oluyor hemde şimdiye kadar yırtılma falan olmadı ..

eski bi yastık kılıfına koyuyorum.sırf bu iş için ayırdım bi kılıfı.tüm spor ayakkabıları yıkıyorum.ama metalli olanlarda kalitesine göre ayakkabıya küf çıkarabiliyor.

kızlar yardımınıza ihtiyacım var.benim turuncu converselerim var.alırken kız çamaşır makinasında yıkanmaz dedi.ne yapayım.:26:

Back