Converselerimi çamaşır makinesinde yıkasam???

leylass

İyişeyler birdendire olur
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
875
7
118
37
Kocaeli
Arkadaşlar converslerimi 15 dk lık kısa programa atsam bişey olur mu ayakkkabılarıma? yada kolay temizleme öneriniz var mı ? Elde çok uğraştıryo daa:82:

Hiç birşey olmaz ama yalnız atma nasıl diyeyim ona değecek böyle eski bir t shirt bir temiz bir temizlik bezi vs.. birlikte at öyle makinenin içinde sağa sola kendi başına vurmasın.
ben bütün spor ayakkabılarımızı atarım hiçbirşey olmadı şimdiye kadar ..
rengini korusun diye renkli deterjanı da koyarım misss

tşklerrrr:21:
15 dk lık programa atıyorummmm:82:evde giydiğim bi eşofmana sardım inş açılmazlar:51:

makineden çıktılar çok pırıl pırıl olmamış malum 30 derece ve 15 dk ama temiz koksunlar tozu pası da gitmiş yeterrr:74:

Ben de atıyorum bir şey olmuyor, hem kısa programda da değil normal programda yıkıyor annem. Ama tek başına atmıyorum arkadaşların dediği gibi.

Evet yumuşatıcı da koydum,kokusu çok güzel:64: balkona gölgeye koydum kurusunlar yavaş yavaş:82:

Amann kaynara atmada ben düşünmeden çok temiz olsun diye kaynara attım aman allahım bi çıktıki makinadan ayakkabı yamulmuş erimiş resmen :66: :66: ya bi köpük var o çok temiz yapıyo aslında onu kullanılması daha iyi olur yazıları silinmez :34:

gecen sne acılmıs olasaymıs bu topic ii olurmus ben tek attım converseleriimi mahvoldu düşük sıcaklıkda yıkamama rağmen eziş büzüş oldular bu sene yenisini biseylere sararak yıkarımmm saolun arkadaslarr

benim makinada 15 dk.kısa program var canım ben hep onda yıkarım..
ne benim nede eşimin converslerine bişicik olmadı bgne kadar...

ben kısa programa 2 kez atıyorum çünkü çok kir oluyor suyu o kir suda ne çıkarki..
1. yıkamayı sıkmıyorum..
yıkadıktan sonra suyunu boşalttırıp yeni deterjan ve yine kısa program pırıl pırıl oluyor..

bi arra yıkamstm makinede deforme oldu.. ben de mi sorun var ayakkabılarda mı bilmyorum.. spor ayakkabıyı da converse i de 1 2 aydan fazla giyemiyorum bozuluyo kötü oluyo ..hep ilk günkü gibi kalsn istyrm:31:

Converse de hep beyaz giyerim biraz kirlenince de hemen makinaya atarım 1-2-3 yıkamada birşey olmaz ama daha sonra ki yıkayışlarda kenarlarından çatlamaya ve kırılmaya başladığını görüyorum bu yüzden makinaya atarken iyi düşünmek gerekir :) Ben pırıl pırıl bir beyazlık uğruna atıyorum sonrada makinanın başında hatim indiriyorum :D Hele makina durduğunda kapağını açarken yaşadığım gerilime ise diyecek yok :D Ama buna rağmen converselerimi hep 1 sene giymişimdir orjinal conversen de yazıları çıkmaz diye biliyorum ki benimkiler eskiyene kadar da çıkmadı onca yıkamama rağmen..

Back