• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Converse Patiğim :))

çok beğendim elinize sağlık bende yapmak istiyorum.Acaba ilk başta kaç zincirle başladınız oğlum 23 numara giyiyoda; daha açıklamalı yazarmısınız lütfen

çok güzel olmuş eline sağlık... keşke benimde böyle yeteğim olsaydı. kırmızı converce patik yapmak isterdim :)

çok beğendim elinize sağlık bende yapmak istiyorum.Acaba ilk başta kaç zincirle başladınız oğlum 23 numara giyiyoda; daha açıklamalı yazarmısınız lütfen

Canım bu ilk denemem için 45 zincirle başladım ve bittiğinde 36 numara bi ayak için olmuştu bunara olarak çıkarmak biraz zor ama mesela tahminen 50-55 zincir sanırım 38-39 numaraya denk gelebiliyo . bikaç denemeden sonra ancak çıkabiliyo ben bu patiği yaparken heryeri istediğim gibi dursun daha çok gerçeğe benzesin diye çok söküp tekrar yaptım :) zaten zincirden sonraki dolguları yapıp alt tabanı oluşturduğun zaman ayağına ölçüp bakabilirsin istediğin boyuta gelince yanlarını yapmaya başlarsın . yapması gerçekten çok eglenceli, sıradan herkesin yaptığı şeylerden ziyade böyle eglenceli farklı şeyleri yapmayı seviyorum . eger sizde yaptıktan sonra resimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim .. :)​

ay harikaaaaaaa :52::52::52:
hemen anneme göstereceğim oda çok sever böyle değişik şeyleri, bebeğimiz falan yok ama yapsın birine hediye götürürüz. bayıldım bayıldımmm.. ellerine sağlık.

Son düzenleme:
aaaa şimdi üstteki yorumunuzu okuyunca farkettim kendinize mi yaptınıııız? ben bebek patiği sanmıştım.. o zaman anneme söyleyeyimde bana yapsın bari, benim ayağımda 36.

yaaaaaaaaaaaaa ben de istiyoruuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm :43:
ama örgü yeteneğim yok ki beniiiiiiiiimmmmmmm :14:
anca ayrıntılı açıklamalı anlatılırsa yapabilirim :44:
ama ben de istiyoruuummmmmm :40:
harika olmuş içim gitti ellerine sağlık arkadaşım güle güle keyifle giy :16:

Mükemmeeeeeel olmuş, ellerine sağlıkk...tam benliiiiiikkk, ayrıntılı açıklama yapabilirmisiiiiin??? belki ben de becerebilirim ????

ay çok güzellllll... ama hiç anlamam ki tığ işinden... yoksa hemen kendime yapardım rengarenk ayrıca mükemmel bir hediye alternatifi olmuş :) ellerinize sağlık

ayyyyyyyy çok güzel bugün elimdeki patiği bitirip hemen başlıcam canım

Ben bunlara aşık oldum yaaa, bebeklere de çok güzel olur.
Anneme gösterdim hemen, yapacak bana, tabi ayağım 39 40 numara olduğu için biraz fazla zincir çekecek :37:
Emeğinize sağlık, elinize kolunuza sağlık, mükemmelsiniz. :46:

Ay çok hoş olmuş. Bayıldım.
Elimden hiç gelmez böyle şeyler.
Çok şanslısınız. :9:

Back