Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Özel günler ve her zaman şık olmanız için tasarladığım ayakkabılarım. Siyah kedi gözlü ayakkabı el boyamasıdır. Converse gelin ayakkabısı suni deridir .Çiçekli yada el boyaması isminizi yazabilirim. Fiyat bilgisi için mesaj atabilirsiniz. Fikirlerinizi de bekliyorum. Güzel olmuşlar mı ?
özel günler ve her zaman şık olmanız için tasarladığım ayakkabılarım. Siyah kedi gözlü ayakkabı el boyamasıdır. Converse gelin ayakkabısı suni deridir .çiçekli yada el boyaması isminizi yazabilirim. Fiyat bilgisi için mesaj atabilirsiniz. Fikirlerinizi de bekliyorum. Güzel olmuşlar mı ?
ellerinize sağlık Bi convers tutkunu olarak başlığı görünce yazamadan edemedim Yakında düz taban olacam şu conversler yüzünden Convers gelin ayakkabısı da güzel olmuş fakat kısmet olursa gelinliğimin altınada normal gelin ayakkabısı giyerim o kadar da abatmam heralde Tabiki normal gelin ayakkabısı diyorum o topuklarlada yürüyebilirim heralde
Beğendiğine çok sevindim canım bende çok seviyorum düz ayakkabıları o yüzden keşke evlenirken bunlar olsaydı diyorum bazen özellikle fotoğraf çekimlerinde :) o topuklar çimlere giriyor zor oluyor. Bu yüzdende azcık topuklu converse sayılan conacarsları tercih ettim . Yakında el boyaması topuklu ayakkabı da yapıcam fikirlerini beklerim.