Cilt Bakımı Ürünleri Contractubex

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben de bu ilaç için çok ii şeyler duydum arkadaşım sürdü yanık izi için iki kere sürdüm gözle görülür bi değişiklik var ama doktora gidip sormak istiyorum önerirse alıcam

benımde yuzum ve vucudum yanmıstı dokotr ız bırakmasın dıye verdı ama yanık yere surunce yuzumu cok kasındırdıgu ıcın bırdaha kullanmadım ama sımdı sıvılce ızlerı ıcın kullanmak ıstıyorum acaba geceelrımı gunduzlerımı surmek lazım dı

ben iki ay önce burnumdaki beni ve çenemde kistleşmş siviceyi aldırdım doktor izleri için cotraxtubex verdi yzümde sivilce izleride vardı ben yüzümün tamamına sürdüm ilk başta aşırı kaşıntı ve yanma yaptı,doktora sordum masaj yaparak sür dedi bir süre sonra artık kaşındırmıyo bide çok az sürün,ameliyat izlerim geçiyo gibi.... kulanıyorum hala

slm arkadaşlar :teytey:yeni uyeyim inş birbirimizi bilgilendirerek çozumler bulucaz.nese bende yuzum için kullanmadığım kalmadı 4gundur arab kızını kullanıyorum iyi gıdıo şimdilik ama contratubex i bir eczane onerdi 5yıllık sivilce lekelerni bile geçirdiğini soledi.buda benden bir bilgi...ama okuduğum kadarıyla kızarıklık pullanma yapıomuş ben kesinlikle doktor kontrolund e kullanın derim.çunku yaz da geldi guneş lekelerimne maruz kalmayın...:sm_confused:

contratubex i bende kullanıyorum müthiş bir krem ama sivilcelere değil sivilce izlerine iyi geliyor. Gündüz kullanılmıyor gece yatarken sadece izlerin üzerine sürün. Önce kahverengileştiriyor korkmayın sonrasında izleri yok ediyor. Gerçi ben sivilcelerimi iyileştirdikçe yenileri çıktığından tam pürüzsüz olmadı ama eskilere iyi geliyor. Tek kötü yanı çok kaşıntı yapması.

Bana da doktor yazdı daha bugün, 10 yıl önceki yara izlerine bile iyi geliyormuş, öyle dedi.
Kullanıp göreceğiz bakalım.

ben bu bacak aramda oluşan tahrişin zamanla yaptığı iz için ne kullanabilirim diye eczacıya sordum oda bana Contractubex ve madecassol diye bi krem önerdi. ama Contractubex kullan dedi.tereddütteyim hassas bi bölge olduğu için tahriş etmek istemiyorum.aranızda hassas bölgesi için bu kremi kullanan varmııııııı:1hug: a.s.

ben 1 ay 1 haftadır kullanıyorum..günde 3 kez sürüyorum..ben faydasını görmedim...puan vericek olsam 10 üzerinden 2 verebilirim ancak..bence en az 3 ay kullanılması gerekiyor..sonucunda %70lere varan sonuçlar bile hayal etmeyin..bu izler icin tek yol franksiyonel lazer..contr.si 1 ay daha kullanmayı düsünüyüyorum..ilac bitmezse dahada fazla kullanırım tabi..geciceklerinden umutlu degilim..aama bunuda kullandım diyebiliyim diye kullanıyorum yinede..ekim gibi falan lazere gidicm:dilcikar:em...

kizim nerdeyse 1 yildir kullaniyor ameliyattan kaln izler icin hic bi faydasini malesef goremedik bu son kutu bitince bi daha almayacam

merhaba kıslar lazerden dolayı göz etrafım yandı bugun aldım ilacı doktora gittim önerdi..neyse küçükte olsa bi kaç yerdede lazerden dolayı is vardı tüm yüzüme sürdüm ama acaip yandı sonra vesvese edip yüzümü yıkadım sadece derin bi yanık bi yerimde var oraya sürcem bakalım inş o derin olaniz gider digerleri çok rahatsız edici deil..

merhaba kıslar lazerden dolayı göz etrafım yandı bugun aldım ilacı doktora gittim önerdi..neyse küçükte olsa bi kaç yerdede lazerden dolayı is vardı tüm yüzüme sürdüm ama acaip yandı sonra vesvese edip yüzümü yıkadım sadece derin bi yanık bi yerimde var oraya sürcem bakalım inş o derin olaniz gider digerleri çok rahatsız edici deil..

yaraların tazeyse madecasol sürmeni öneririm. yaralar iyice kapandıktan sonra contractubex dene bence. bide lazer yaptırdığın yerin altını üstüne getir:) cilt yakmak ne demek yaaa para veriyoruz bide paramızla rezil oluyoruz!

contractubex burdan duyup atmış küsür milyona aldım ve sivilce bastı yüzümü devam etmedim en fazla üç gün devam etmişimdir ilk gün sabah yüzümde sivilcelerle uyandım ben lekeler için almıştım sizce devem edeyim mi yoksa bırakayım mı doktor yüzünde bişey yok takıntı yapma dedi ama yüzüm gerçekten ergenlik döneminin sivilce izleriyle dolu :gitme:

Hamilelik döneminde güneşlekelerim oluştu. DOktor verdi bu kremi ancak emzirirken kullanmak güvenli mi acaba

Yalnız yüzüm beyazladı porselen gibi oldu sanki ama bu merhemden midir bilmem

contractubex mi sürmüştün yüzünün tamamına nurdant..

bu ilacı 3 gündür kullanıyorum yüzüm yanıyo ve davul gibi gerildi kurudu soyuluyo ben hergün yatarken sürdüm sabah yüzümü yıkadım galibaçok güçlü olduğu için o yüzden 3 güne bir kullanıcam cilt alışana kadar size tavsiyemm her gün kullanmayınnn:eek:lmaz:

özellikle sürüyorum 10 dakika sonra kaşınıyo o yüzden uyumak üzereyken sürüyorum şuan yüzüm kıpkırmızııı gerildi birazdaha kullanıcam ne olacak bilmiyorum

renk açıyomu bu krem kullanan arkadaşlar?

uzman hekimin yazdığı bi ilaç bu arkadaşlar...asla kafanıza göre kullanmayın....skar,yara izi,ameliyat sonrası izler için verilir..güzellik ürünü degıldır....yan etkısı yok denecek kadar azdır.....ben de kukllandım elımdekı iz için epey gectı.....ama super bı kremdır denemez.....guzzellık amçlı da kullanılmamalı...derının rengını acmaz...zaten jel seklındedır....

X