comebaby'in diyet günlüğü...

bugünkü menum şöyle idi
sabah 3 zeytin 4 dilim etimek üzeri labne peynirli ve şekersiz çay
öğleyin ne yaptım ama buzluktan hazırladığım mantılardan yarım porsiyon çıkarıp pişirdim ve afiyetle yedim sonrada kızları alıp yürüyüşe çıktım
akşamda zeytinyağlı kabağım ve 3 adet ızgara köftem var
ya ben fark ettimki ara öğün hiç yapmıyorum daha doğrusu fırsat bulamıyorum

akşam menümü değiştirdim canım kabak istememdi 4 adet ızgara köfteyi içi çıkarılmış ekmeğin arasına koyup ayranla yedim afiyetle
tatlı ihtiyacım doğdu bugün k-bar varmış dolabımda onu yedim

canım mantı olmasaymış çok güzel olcakmış ama olsun yeni beslenme tarzına alışma dönemindesin şuan ufak kaçamaklar gayet normal..ara öğünleri sakın atlama ama böylece ara öğünlerde çok daha az yersin..hemen bi elma portakal evde ne meyve varsa alıp ye inan açlığını acaip bastırıyo

haklısın canım hatalıyım ama canım acayip çekti az yedim yağsız olarak ve yakmak içinde epey yürüdüm umarım yakmışımdır

bugün sabah yine 3 adet üzeri labne peynirli etimek ve 3 adet zeytinle kahvaltımı yaptım tabi şekersiz çayım var
sonra kızlarla pazara gittik epey yürüdüm
geldim ne yesem diye düşünürken menemen aklıma geldi 2 yumurta ve 2 domatesle yaptığım menemenimi yedim
akkşama aksilik olmazsa zeytinyağlı kabak yemeğimi yiyeceğim bir kepcede sebzeli köfte
ara öğünümdede yoğurdum var bugün

bugün sabah yine 3 adet üzeri labne peynirli etimek ve 3 adet zeytinle kahvaltımı yaptım tabi şekersiz çayım var
sonra kızlarla pazara gittik epey yürüdüm
geldim ne yesem diye düşünürken menemen aklıma geldi 2 yumurta ve 2 domatesle yaptığım menemenimi yedim
akkşama aksilik olmazsa zeytinyağlı kabak yemeğimi yiyeceğim bir kepcede sebzeli köfte
ara öğünümdede yoğurdum var bugün

gayet güzel gidiyosun canım tatlı ihtiyacını karşılamak için ara öğünlerde kuru meyveler yiyebilirsin..veya 1 dilim kek o kadardan bi şey olmazopuyorumnanaktan

teşekür ederim canım akşama bir kek yapayım ben meyvayla hiç aram yok canım hiç olmazsa ince bir dilim kek yiyeyimde tatlı ihtiyacımı gidereyim yeşil çayımıda almış bulunuyorum bugün teneke kutuda aldım bir tatlı kaşığım bir çay kaşığımı acaba demlemeliyim bir kupaya

1 tatlı kaşığı canım..suyu kaynatmıycaksın kaynama derecesine gelip altını kapatçaksın..sonra yeşil çayın üzerine ekleyip 2 dk demliyceksin..

bugün öğleden sonra iki kez pazara gittim geldim sonra komşu gözleme yapmış çaya çağırdı gittim ama diyette olduğumu söyledim ve 2 bardak şekersiz çay ve bir gözlemenin çeyreği otlu gözleme yedim oda benim ara öğünüm oldu akşamda kabağı iptal ettim çok aç değildim sadece 2 kepce sebzeli köfte yedim bir dilim ekmekkle yanında yoğurt

teşekürler canım birde yemeklerden öncemi sonramı içmek daha iyi

canım ben yemekten yarım saat sonra falan içiyorum..bide burda bi topikte yeşil çayın içine limon damlatılırsa etkisi 13 kat artar diye okudum..ne derece doğrudur bilmiyorum istersen onu bi araştır tatlımopuyorumnanaktan

2 nisan
bugün sabah kahvaltımda yine 3 etimek üzeri labne peynirli 3 zeytin şekersiz çay
arada yeşil çay
öğleyin şehriyeli tavuk çorba
ikindi diyet kekim
akşamada yine çorbam ve kabağım var
çok merak ediyorum inş.kilo veriyorumdur

diyet kekimin tarifi
2 yumurta
1 çaybardağının yarısı toz şeker
1 çay bardağının yarısı pekmez
3 adet kuru incir
tarcın
1 su bardağı tam buğday unu
hiç yağ yok

fena olmamış açıkcası benim için yeterli tadı

3nisan
sabah 3 dilim üzeri krem peynirli etimek
3 zeytin
şekersiz çay
öğleyin
sebzeli köfte
yoğurt
yeşil çay
ara öğün
diyet kek
akşam
ızgara tavuk
yatarkende herzaman elma sirkesi
yarını dört gözle beklemekteyim inş.kilo vermişimdir

ve işte sonuç
gecen hafta 59.3 ile başladığım diyetime bu hafta 58.6 ile devam edeceğim
verilen kilo 700 gr hedef 1 kilo idi ama spor olmayınca bu kadar olmuş inş. bu hafta hedefime ulaşacağım

4 nisan
sabah sirkeli su
kahvaltı 4 zeytin üzeri krem peynirli 3 adet etimek şekersiz çay
öğleyin sebzeli köfte ve yoğurt
arada diyet kekim ve şekersiz çay
yeşil çay
akşamada brokoli salata ve çorba düşünüyorum
yatarkende elma sirkeli su

5 nisan
sabah 2 dilim lapneli kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
şekersiz çay
öğleyin sebze çorbası ve yanında ekmek
yeşil çay
akşamada fırında balık ve salata

ve işte sonuç
gecen hafta 59.3 ile başladığım diyetime bu hafta 58.6 ile devam edeceğim
verilen kilo 700 gr hedef 1 kilo idi ama spor olmayınca bu kadar olmuş inş. bu hafta hedefime ulaşacağım

canım benimm tebrk ederim seniopuyorumnanaktanben kesin kilo aldım o yüzden tartılmadım bakalım pazar günü beni neler bekliyo

canım benimm tebrk ederim seniopuyorumnanaktanben kesin kilo aldım o yüzden tartılmadım bakalım pazar günü beni neler bekliyo

aaa bende seni merak ediyordum ya neden kilo alasınki keşke tartılsaydın bence almamışsındır neyse haftaya inş. diyelim kilolar gitsin

canım kumpirler kuru dolmalar makarnalar daha neler neler yedim 4 günde almışımdır diye tahmin ediyorum gerçi çok çok çok fazla yürüdüm ama bilmiyorum pazara kadar tartılmayı düşünmüyorum.ama senn adına cidden çok sevindimopuyorumnanaktan

bugün yediklerimi hiç yazmıyayım tamamiyle fiyasko inş. fazla almamışdır. Bugün eşimin doğumgünü idi ve annesi olan yemektir börektir hazırlamış yemiyeceğim diye kendimi şartlandırdım ama malesef dayanamayıp yedim sonrada canım sıkıldı 40 dakika falan yürüdüm ama nafile yarın tekrar diyetekaldığım yerden devam

Back
X