• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

comebaby'in diyet günlüğü...

canım kumpirler kuru dolmalar makarnalar daha neler neler yedim 4 günde almışımdır diye tahmin ediyorum gerçi çok çok çok fazla yürüdüm ama bilmiyorum pazara kadar tartılmayı düşünmüyorum.ama senn adına cidden çok sevindimopuyorumnanaktan

afiyet olsun canım inş. yaramamıştır oluyor malesef bende bugün aksattım ama yarından itibaren yürüyüş bandında yürüyeceğim

afiyet olsun canım inş. yaramamıştır oluyor malesef bende bugün aksattım ama yarından itibaren yürüyüş bandında yürüyeceğim

yürü valla canım ya bende yürüyüş bandı istiyorum ama kendi evimize alırım inşallah..sabahları bi erken kalksam hemen yürümeye gidicem ama ne yapsam olmuyo..:mymeka:

bugün yediklerimi hiç yazmıyayım tamamiyle fiyasko inş. fazla almamışdır. Bugün eşimin doğumgünü idi ve annesi olan yemektir börektir hazırlamış yemiyeceğim diye kendimi şartlandırdım ama malesef dayanamayıp yedim sonrada canım sıkıldı 40 dakika falan yürüdüm ama nafile yarın tekrar diyetekaldığım yerden devam

moralini bozma bi gün kaçamaktan bi şey olmaz..hem metabolizmayı şaşırtmak için arada böle şeyler yapmak lazımmış..belkide senn kaçamağın kilo vermende etkin rol oynar belli mi olur:teselli:

teşekürler kelebekciğim moral verdin bana
bugün sabah erken kalktım ve 20 dakika yürüyüş bandında yürüdüm inş.akşamada yürüyeceğim
7 nisan
sabah 4 zeytin şekersiz çay 3 üzeri labneli etimek
öğle 4 adet mermcimek köfte,1 kaşık çerkez tavuğu
akşam fırında balık ve yeşil salata

benimde ara öğünler kızlarla uğraşmak oluyor unutuyorum kendimi açıkcası

evvvet çok değil ama 400 gram daha gitmiş bu hafta
58.3 üm bu hafta yine diyet başlıyor hayırlısı ile

Haklısın canım sağlıklı vermek en iyisi bu hafta birde termal sauna eşofman sipariş verdim yürüyüşü onunla yapacağım bakalım fark olacakmı

eşofmanımda geldi ama henüz giyemedim misafirlerim geldi diyetede hiç başlıyamadım bu hafta 2 günlüğüne kardeşim geldi o gidince artık başlıyacağım umarım almıyorumdur kilo

diyetime yeniden başlıyorum ark.ciddi bir şekilde çünkü kilo aldım ne güzel veriyordum kayınvalidem geziye gitmişti badem şekeri getirmiş ve hepsini ben 1 haftada yedim aldım tabi 1 kiloyu şu an kaçım bilmiyorum tam olarak yarın sabah tartılacağım ve başlıyacağım 1 ayda ne kadar verebilirsem inş.hedefim 3 kilo vermek bu defa farklı sistem uygulayacağım
sabah 2 dilim ekmek domates biber ve lıgt peynir
öğleyin haşlama sebze üzeri yoğurt varsa köfte
akşam haşlama sebze
tatlı yooooookkkkkk
yeşil çay içeceğim günde 2 bardak sirkeyi bırakıyorum
haşlama sebze olarakda brokoli ve kabak yiyeceğim
inş. uygulamama engel olmaz
akşam

bugün sabah 2 dilim peynirli etimek şekersiz cay 3 zeytin
ara yok malesef yine
öğleyin fırında kabak mücver 3 dilim
yeşil çay anca yarım fincan içebildim
bir avuç sarı leblebi
akşama yine mücver

çok mutluyum bugün sabah dayanamayıp tartıldım ve 600 gram vermişim bugünde aynı şekilde besleneceğim menüm aynı

Back
X