comebaby'in diyet günlüğü...

comebaby

tek yumuta ikizlerim
Kayıtlı Üye
29 Mart 2007
1.226
6
116
İstanbul
arkadaşlar bende kesin kararlıyım şu doğumdan kalan 5 kiloyu vermek için bugün başladım hayırlısı ile neler yediğimi buraya yazacağım bakalım kilo verebilecekmiyim elimden geleni yapacağım malum ikizlerim var çok aç kalamıyorum sporada çok vakit ayıramıyorum
bugün yediklerim
ılık bir bardak elma sirkesi
sabah 2 dilim labne peynirli etimek 3 adet zeytin çay
ara öğün bir kase yoğurt
öğleyin
bir adet gözleme bir adet domates çay
akşamada
ızgara köfte salata ve bakla
elma sirkeli suyumu da yatarken içeceğim

başarılar dilerim canım Rabbim yardımcın olsun...

Canım bebişlerini Allah bağışlasın:nazar::nazar: Çok tatlılar.
Verilecek çok kilon yokmuş biraz gayretle olur merak etme.
yediklerin çok değil de gözleme gibi hamur işlerini kilolarını verdikten sonra spor yapabildiğin döneme bıraksan daha rahat verirsin.
Başarılar diliyorum.vereliniortak

benimde vermem gereken 6 kilom var istersen birbirimize destek olalım:) ben protein diyeti yapıyorum 20-25 gün de vermeyi hedefliyorum aşağı yukarı

offf arkadaşlar bugün saçma sapan beslendim malesef sabahtan yine gözleme öğleyin dışarıda idik hamburger akşam telafi edeyim bari dedim akşamda ızgara balık yedim birdaha böyle yapmıyacağıma söz veriyorum

Sabah : Bir tabak doğal yoğurt/veya, 200-250 ml süt /veya 100 gr yağsız beyaz peynir/veya 2 parça jambon, 1 adet meyve (meyve suyu olmamalı), tatlandırıcılı çay veya kahve
Öğle : 150 gr et veya 200 gr balık yağsız balık veya 4 parça pişmiş jambon, veya 2 adet haşlanmış yumurta, 200 gr sebze yemeği, Yeşil salata, domates, havuç, salatalık (1 çay kaşığı zeytinyağı ile)
Akşam : 150 gr et veya (1-2 parça soğuk et) 200 gr buğulama balık veya 3-4 parça somon füme 200 gr haşlanmış sebze; (patlıcan, mantar, kereviz, yeşil ya da kırmızı biber, kabak, ıspanak, kuşkonmaz)
sizde böylemi uyguluyorsunuz yapılabilecek bir diyet gibi görünüyor
uygulayabildiğim kadar bu diyeti uygulayacağım önümüzdeki hafta

benimde vermem gereken 6 kilom var istersen birbirimize destek olalım:) ben protein diyeti yapıyorum 20-25 gün de vermeyi hedefliyorum aşağı yukarı

canım sevinirim birlikte yapmak isterim ama protein diyeti nasıl oluyorki onu hiç duymadım ama ben

Arkadaşlar diyet günlükleri kişiye özeldir guruplaşma lütfen yapmayalım sadece konu sahibine destek olabilir ve paylaşım yapılabilir, gurup olarak zayıflamak için diyet guruplarımız var...

ok canım
ben bugün sabahtan yine 3 dilim etimek üzeri labne peynirli ve şekersiz çay 3 adet zeytinle kahvaltımı tamamladım

canım o 5 kiloyu hiç dert etme inan çok çabuk verirsin 5 kilo dediğin ne ki..haftada 1 kilo verebilsen 1 ayda tamam..yeter ki 1 ay biraz dişini sık..eğer canın hamur işi istiyosa ye ama haftada 1 kez ve tek öğün..tabi çok canın isterse..şekeri kesip ekmek ve tuzu azaltırsan 1 ayda tamamdır..diyet günlüklerine bakmanı tavsiye ederim kendine menü oluşturmanda yardımcı olucaktır..

canım teşekür ederim süper moral verdin bana şeker kullanmıyorum zaten hamur işinide kesiceğim inş. bir ayda veririm günlüklerede bakacağım

canım teşekür ederim süper moral verdin bana şeker kullanmıyorum zaten hamur işinide kesiceğim inş. bir ayda veririm günlüklerede bakacağım
rica ederim canım benm..benmde 4 kilo fazlam var onu vermeye çalışıyorum ama artık çok fazla takmıyorum çoğu gitti azı kaldı çünkü..birde yeşil çay almanı tavsiye ederim sana..inan mucize gibi bi şey
öğleyin 5 adet ızgara köfte yeşil salata zeytinyağlı bakla bir dilim ekmek

menün harika tatlım hep böyle devam edersen çok rahat kilo verebilirsin..opuyorumnanaktan

rica ederim canım benm..benmde 4 kilo fazlam var onu vermeye çalışıyorum ama artık çok fazla takmıyorum çoğu gitti azı kaldı çünkü..birde yeşil çay almanı tavsiye ederim sana..inan mucize gibi bi şey

menün harika tatlım hep böyle devam edersen çok rahat kilo verebilirsin..opuyorumnanaktan
inş. canım ya ne güzel demek senin gitti en kkısa zamanda alayım yeşil çayı ben elma sirkesi içiyorum gece yatarken

inş. canım ya ne güzel demek senin gitti en kkısa zamanda alayım yeşil çayı ben elma sirkesi içiyorum gece yatarken

elma sirkesini bende içiyodum bi ara hatta sandaloz sakızı aldım ama elma sirkesi zararlı falan denilince bıraktım..ama içtiğim sürece hiç bi zararını görmedim ki ülserim olduğu halde..sonra yeşil çayı araştırdım ve hemen aktardan aldım tadı ilk başlarda biraz acayip gelsede yılmadan içtim..hem cilde falan çok iyi geliyo hemde sıkılaşıyosun..mucize yani..ama canım sana tavsiyem poşet yeşil çay alma..aktarlardan al..veya teneke kutularda yeşil çaylar oluyo onlardan kullanabilirsin..pazar günü güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah:Saruboceq:

ay hadi inş. canım bugün markete gidip teneke kutulardan alayımbari aktara gitmemşu an iki çocukla imkansız eşimde şehir dışında çünkü

anladım canım..maşallah allah bağışlasın mucizelerini sana..ne güzel dışarı çıkıp spor yapmana da gerek yok..bebişlerle uğraşmak yeter sana..bol şans diliyorum tatlımkaydirigubbakcemile5

anladım canım..maşallah allah bağışlasın mucizelerini sana..ne güzel dışarı çıkıp spor yapmana da gerek yok..bebişlerle uğraşmak yeter sana..bol şans diliyorum tatlımkaydirigubbakcemile5
teşekürler canım
bugün markete gittik kızlarla ama herşeyi almışım yeşil çayı unutup gelmişim olacak şeymi ya yarın tekrar gidilecek

Back
X