Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beslenme bozukluğum hakkında psikologla konuşurken acaba çölyak olabilir misin bi test yaptır dedi daha önce kolonoskopi çekilmiştim. Çölyak olsam kolonoskopide kesin çıkar mıydı
Emin olamıyoruz dedi ama tüm belirtiler vardı. Özellikle bağırsak sorunları ve çok kilo verdim buna rağmen karnım şişiyordu sürekli. Yediklerime dikkat ediyorum ekmek makarna bulgur özellikle yediğinde daha çok şişiyor
Emin olamıyoruz dedi ama tüm belirtiler vardı. Özellikle bağırsak sorunları ve çok kilo verdim buna rağmen karnım şişiyordu sürekli. Yediklerime dikkat ediyorum ekmek makarna bulgur özellikle yediğinde daha çok şişiyor
Ben hep çok zayıftım Ne yapsam kilo alamıyorum karnım hep şiş ve aşırı demir eksikliğim var olabilir mi bilmiyorum sağlık ocağında test yapıyorlar mı biliyor musunuz
Eşim çölyak testi yaptırdı, neler neler yaptırdı ama çıkmadı. Gelin görün ki gluten içeren tek lokma şey yesin çölyak belirtilerinin hepsi görünüyor. Başlangıç olabilir. Eşimle glutensiz besleniyoruz evlendiğimizden beri.