• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çölyak

Sekerportakaliii

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2023
848
486
23
Beslenme bozukluğum hakkında psikologla konuşurken acaba çölyak olabilir misin bi test yaptır dedi daha önce kolonoskopi çekilmiştim. Çölyak olsam kolonoskopide kesin çıkar mıydı

Ya malesef kesin tanı konmuyor emin olamıyorlar. Banada ince bağırsaktan biyopsi demişti doktor ama korktuğum için gitmedim.

Çölyak testi oluyormuş onda da çıkmıyor mu peki sizin şikayetleriniz nelerdi biyopsi neden isteniyor ki 🥹
Emin olamıyoruz dedi ama tüm belirtiler vardı. Özellikle bağırsak sorunları ve çok kilo verdim buna rağmen karnım şişiyordu sürekli. Yediklerime dikkat ediyorum ekmek makarna bulgur özellikle yediğinde daha çok şişiyor

Emin olamıyoruz dedi ama tüm belirtiler vardı. Özellikle bağırsak sorunları ve çok kilo verdim buna rağmen karnım şişiyordu sürekli. Yediklerime dikkat ediyorum ekmek makarna bulgur özellikle yediğinde daha çok şişiyor
Ben hep çok zayıftım Ne yapsam kilo alamıyorum karnım hep şiş ve aşırı demir eksikliğim var olabilir mi bilmiyorum sağlık ocağında test yapıyorlar mı biliyor musunuz

Eşim çölyak testi yaptırdı, neler neler yaptırdı ama çıkmadı. Gelin görün ki gluten içeren tek lokma şey yesin çölyak belirtilerinin hepsi görünüyor. Başlangıç olabilir. Eşimle glutensiz besleniyoruz evlendiğimizden beri.

Back
X