• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çokmu abartıyorum ! ....

aylin_arisoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
15
0
36
Ankara
Canlarım bebiş istiyorum 1 yıllık evliyim bende bi sorun çıkmadı eşimde spermi normalden biraz azmış...umudumu kaybetmek değil ama çok stresliyim sinirliyim...elimde olmadan kafama çok takıyorum bide çevrem sürekli bebek ne zaman dedikçe dahada katlanılmaz oluyo ya diyorum bir kaç yıl olmazsa ben ne naparım her şeyin hayırlısı ama bazen çok takıyorum kafama...beni anlayan varmı aranızda nolur bişeyler söleyin

Bİtanem çok üzülmüşsün ama bu kadar üzülmek için henüz erken değil mi? sperm sayısı yok değilmiş normalden azmış ki bu sıkça rastlanan bir durum. çalışmalara devam edip, allahtan iste . elbet vardır bir vakti. birde burdan okuduğum kadarıyla ne kadar kafaya takarsan o kadar olumsuz etkileniyormuşsun. yani sen başka şeyler düşünüp hayatınan devam et, kafandan çıkardığın an birde bakmışsın bebiş varmış, sonra doğmuş. birde bakıyoruzki aylar sonra bebeğimin gazı çok yardım edin yazmışsın. bunlar olmayacak şeyler değil . şans senden yana olsun.

sperm kalitesi için bitkisel ilaç ve kürler var. onları dene istersen. daha çok yeni evlisin. Allah hayırlısıyla verir zamanı gelince.

sevgili aylin..

negatif olman neyi değiştirir ve hatta kötüleştirir!
düşündükçe üzülürsün.. huzursuzluğun çevrenide etkiler,eşinde mutsz ve umutsz olmaya başlar... çabucak geçen günler çekilmez olur.. sağlığın bozulur.. başına ağrılar girer.. stres nedeniyle tüm küçük şeyler gözünde büyür.. hamile olmana engel olur.. eğer bilmeden hamile kalmş isen bebeğin huzursuzluğundan etkilenir...

peki ya pozitif olursan ne olur...

kendini iyi hissedersin,ileriye umutla bakar iyi niyetlerde bulunur,güzel görmeye çalışırsın... herşeyde binler hayr olduğunu iyi kavrarsın.. asla isyan etmezsin böylece sabreder ve tevekkül eder Rabbimizin rahmetini celbedersin... her sözün dua olur, dünyada olmazsa ahirette seni mutlaka bulur.. mutlu olursun.. huzurlu olursun.. çevren,ailen sevdiklerin mutlu olur, pozitif enerjin misliyle geri döner böylece sana.. hiçbirşeyin boşuna olmadığını anladığında tefekkürlü bakışın olur... hiç bir dert yıkamaz seni,aksine güçlendirir,keskinleştirir imanını.. çünkü sen teslim olmuşsundr artık,kahrında hoş lütfunda hoş diyebilmişsindr gönülden seni yaratana.. böyle olunca öteler ötesinden hayrlar ulaşır sana.. belki aslnda şer olacak olan, bereketle,müjdeyle verilir kucağına..

hani diyoruz ya hep "hayrlısı olsun" diye.. yine de,hep de ve bekle... Yaratan Allah! bizi bizden iyi bilen Allah! O "ol" diyince oluverir inşeallah...

...

UHU cum tek kelimeyle süper özetlemişsin olayı seni ayakta alkışlıyorum ve çok çok beğeniyorum bu beğen butonunu niye kaldırdılar ya :(

Back