- 25 Eylül 2023
- 40
- 13
- 35
-
- Konu Sahibi hayatguzel123
Şuan ne durumdaMerhaba arkadaşlar. Bebeğim bir buçuk aylıkken kakasında mukus ve kan şikayeti ile doktora gittik süt alerjisi dendi fakat süt,süt ürünleri ve paketli ürünleri kesmemize rağmen şikayetimiz geçmedi. Sonraki süreçte Yumurta, tavuk, dana eti ,kuruyemiş, domates ,pirinç, balık gibi şeyleri de kestik. Şu an bebeğim üç buçuk aylık. Alerji ve kanlı mukuslu kaka sebebiyle rota virüs aşısı önermedi doktorumuz. Yaklaşık 1 hafta önce klaire labs probiyotik başladık ve ilk defa 1 haftadır kakasında hiç kan yok. Bebegi çoklu besin alerjisi olup rota virüs aşısı yaptıran oldu mu?
Ben yaptırdım bu konuda çok sıkıntı yaşadım. Yaptırmayın doktorunuzu dinleyin aşıdan beri ishali geçmedi bebegimin ve diyete rağmen kanda aralıklı olarak devam ediyor malesefMerhaba arkadaşlar. Bebeğim bir buçuk aylıkken kakasında mukus ve kan şikayeti ile doktora gittik süt alerjisi dendi fakat süt,süt ürünleri ve paketli ürünleri kesmemize rağmen şikayetimiz geçmedi. Sonraki süreçte Yumurta, tavuk, dana eti ,kuruyemiş, domates ,pirinç, balık gibi şeyleri de kestik. Şu an bebeğim üç buçuk aylık. Alerji ve kanlı mukuslu kaka sebebiyle rota virüs aşısı önermedi doktorumuz. Yaklaşık 1 hafta önce klaire labs probiyotik başladık ve ilk defa 1 haftadır kakasında hiç kan yok. Bebegi çoklu besin alerjisi olup rota virüs aşısı yaptıran oldu mu?
Kakada mukus hala devam ediyor ama kan yok bir haftadırŞuan ne durumda
Çok geçmiş olsunBen yaptırdım bu konuda çok sıkıntı yaşadım. Yaptırmayın doktorunuzu dinleyin aşıdan beri ishali geçmedi bebegimin ve diyete rağmen kanda aralıklı olarak devam ediyor malesef
Çok sagolunÇok geçmiş olsun
evet biz yaptırdık bir sorunla karşılaşmadık bayramdan sonra ikinci dozunu yaptıracağız inşallahMerhaba arkadaşlar. Bebeğim bir buçuk aylıkken kakasında mukus ve kan şikayeti ile doktora gittik süt alerjisi dendi fakat süt,süt ürünleri ve paketli ürünleri kesmemize rağmen şikayetimiz geçmedi. Sonraki süreçte Yumurta, tavuk, dana eti ,kuruyemiş, domates ,pirinç, balık gibi şeyleri de kestik. Şu an bebeğim üç buçuk aylık. Alerji ve kanlı mukuslu kaka sebebiyle rota virüs aşısı önermedi doktorumuz. Yaklaşık 1 hafta önce klaire labs probiyotik başladık ve ilk defa 1 haftadır kakasında hiç kan yok. Bebegi çoklu besin alerjisi olup rota virüs aşısı yaptıran oldu mu?
ben yaptirdim ve iyice kötüleşmişti kızımda ishalMerhaba arkadaşlar. Bebeğim bir buçuk aylıkken kakasında mukus ve kan şikayeti ile doktora gittik süt alerjisi dendi fakat süt,süt ürünleri ve paketli ürünleri kesmemize rağmen şikayetimiz geçmedi. Sonraki süreçte Yumurta, tavuk, dana eti ,kuruyemiş, domates ,pirinç, balık gibi şeyleri de kestik. Şu an bebeğim üç buçuk aylık. Alerji ve kanlı mukuslu kaka sebebiyle rota virüs aşısı önermedi doktorumuz. Yaklaşık 1 hafta önce klaire labs probiyotik başladık ve ilk defa 1 haftadır kakasında hiç kan yok. Bebegi çoklu besin alerjisi olup rota virüs aşısı yaptıran oldu mu?
Rota aşısından önce kakada mukus ve kan var mıydı alerjiden kaynaklı?evet biz yaptırdık bir sorunla karşılaşmadık bayramdan sonra ikinci dozunu yaptıracağız inşallah
Özellikle Alerjik çocuklara aşı yaptırmayın lütfen...Merhaba arkadaşlar. Bebeğim bir buçuk aylıkken kakasında mukus ve kan şikayeti ile doktora gittik süt alerjisi dendi fakat süt,süt ürünleri ve paketli ürünleri kesmemize rağmen şikayetimiz geçmedi. Sonraki süreçte Yumurta, tavuk, dana eti ,kuruyemiş, domates ,pirinç, balık gibi şeyleri de kestik. Şu an bebeğim üç buçuk aylık. Alerji ve kanlı mukuslu kaka sebebiyle rota virüs aşısı önermedi doktorumuz. Yaklaşık 1 hafta önce klaire labs probiyotik başladık ve ilk defa 1 haftadır kakasında hiç kan yok. Bebegi çoklu besin alerjisi olup rota virüs aşısı yaptıran oldu mu?
Evet vardı alerjik bir bebek 1.aylıktan itibaren kan ve mukus vardı özellikle de kan ama anne sütünden alerjiyi yendik mükemmel bir diyetisyen var isterseniz verebilirim adınıRota aşısından önce kakada mukus ve kan var mıydı alerjiden kaynaklı?
Diyetisyenin adını özelden yazabilir misinizEvet vardı alerjik bir bebek 1.aylıktan itibaren kan ve mukus vardı özellikle de kan ama anne sütünden alerjiyi yendik mükemmel bir diyetisyen var isterseniz verebilirim adını
Merhaba bana da yazar mısınız diyetisyen adının lütfen nnEvet vardı alerjik bir bebek 1.aylıktan itibaren kan ve mukus vardı özellikle de kan ama anne sütünden alerjiyi yendik mükemmel bir diyetisyen var isterseniz verebilirim adını
Bana kesinlikle rota aşısının içeriği değişti gibime geliyor.6 yıl önce oğluma yaptırdım hiç bir şey olmadı ve o zamanlarda da kk da takılıyordum ve hiç bu kadar alerji muhabbeti dönmüyordu.Sizin kanamalar kesildi mi ek gıda nasıl gidiyorMerhaba bana da yazar mısınız diyetisyen adının lütfen nn
Bizde gizli kan cikti gaitada onun dışında kakasını furultulu yapıyor ilk zamanlar normal al dedik ama kanları görünce korktum 2 buçuk ayluk
Merhaba bana da yazar mısınız diyetisyen adının lütfen nn
Bizde gizli kan cikti gaitada onun dışında
Benim bebeğimde alerji rotanın 1.dozundan sonra başladı ve 2.dozunu doktor önermedi. Ne yazık ki çok yakın bir arkadaşımın daha bebeğinde rotadan sonra alerji başladı. Ve çok yaygınlaştı. Rota aşısının içeriği mi değişti acaba diye düşünüyorum. Bilseydim ilk dozu da yaptırmazdım vücudu belki tolere eder hiç ortaya çıkmazdı. Perişan oldum diyet yapmaktan 2 aydır. Çocuk 6 aylık oldu hala bagırsakları ötüyor, gazı var, düzgün uyuyamıyor.
kakasını furultulu yapıyor ilk zamanlar normal al dedik
Biz ek gıda da değiliz henüz 2.5 ayluk bebeisimBana kesinlikle rota aşısının içeriği değişti gibime geliyor.6 yıl önce oğluma yaptırdım hiç bir şey olmadı ve o zamanlarda da kk da takılıyordum ve hiç bu kadar alerji muhabbeti dönmüyordu.Sizin kanamalar kesildi mi ek gıda nasıl gidiyor
Mrb lütfen cevaplarsanız çok aevinirim mukustan dolayı dr gittik gaita yaptı sadece nadir lökosit görüldü sonra dr yoktu başka dr gösterdik sadece mukus alerji degildir dedi tuvaletinde kan yada başka bişey görmedim bazen yeşile kaçar yapıyor huysuz degil emiyor aglamauyor yani mutlu bebek vucudunda dökğntü yok bazen normal pütür olır oda normal şekilde ama araltırım kaçtane kadın yorumunu okudum ciddi bişey dediler alerji dr git dediler ve şuan 2 buçuk aylık rota yaptırayımmı yaptırmayımmı kararaız kaldım ne yapmalıyım yani annr sütü alsın istiyorum ve 18 gun kuvezde kaldı enfeksiyon dan burunda akıntı oluyor ama hep klıma onunde hırıltıda öyle rahatsız edecek şekilde degil uykusuda iyiMerhaba bana da yazar mısınız diyetisyen adının lütfen nn
Bizde gizli kan cikti gaitada onun dışında kakasını furultulu yapıyor ilk zamanlar normal al dedik ama kanları görünce korktum 2 buçuk ayluk suanda