Çoklu besin alerjisi ve düzelmeyen kanlı kaka

Ssmilee

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2022
55
23
Kızlar iyi akşamlar, şuan 4 ay 23 günlük olan bebeğime bir aylıkken besin alerjisi teşhisi konuldu. Kan tahlilimizde ve deri testimizde süt ile yumurtaya alerji olduğu çıktı. Bu ve bunları içeren tüm ürünleri hayatımdan çıkarttım fakat bir türlü düzelme gözlemleyemedik. Ne mukusumuz bitti ne de kakamızdaki kan. Bu dönemde stresten sütüm kesildi ve aptamil pregomin syneo mamasına başladık. 1 aydır sadece mama ile besleniyoruz. Baştan kakasındaki mukus ve kan düzelmişti. Son 3 gündür tekrar mukus ve kan geri geldi. Doktorumuzdan randevu aldık, ama size danışmak istedim. Alerjiye özel mama ile beslenip kakasında kan gören anneler var mı acaba ?

Benim bebeğim 11 aylık. Tam düzelme olmuştu kakalardan. Geçenlerde yine bir şey tetikledi başa sardık. Çok moralim bozuldu. Artık emzirmek istemiyorum çünkü benim yediklerim dokunuyor. Kendisi zaten iştahsız bir bebek bir şey yediği yok. Ben de alerjik mama takviyesi verip anne sütünü biraz azaltmayı düşünüyordum. Ancak sizde mamayla bile hala gelmiş. Neden acaba ben de konunun takipçisi olacağım.

Alerji o kadar sıkıntılı bir hastalık ki hiç ummadığınız şey dokunabiliyor, heleki çoklu besin alerjisiyse😞😞 bizde süt ve yumurta alerjisi zannederken mesela ben tahin veya susamlı şeyler yediğimde de kakası kanlı oluyodu. Ben de ne yiyeceğimi şaşırmıştım.. anne için de bebek için de çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun, inşallah siz de düzelirsiniz bir an önce 🤲🏼 bugün saat 2 de randevumuz. Haber ederim doktorumuz ne diyecek bakalım

Bilgi verirseniz çok sevinirim. Ben de bu ara tekrar doktora götüreceğim. Ne kadar tahlil tetkik varsa yapmasını isteyeceğim. Ben de size bilgi veririm götürdüğümde

Bilgi verirseniz çok sevinirim. Ben de bu ara tekrar doktora götüreceğim. Ne kadar tahlil tetkik varsa yapmasını isteyeceğim. Ben de size bilgi veririm götürdüğümde
Dün alerji doktorumuzla görüştük. Sadece alerjiye özel mama ile beslenirken kakada kan olması imkansız, gastroentolojiye gidin dedi. Perşembe günü gideceğiz. Size ne diyecekler merak ettim haberlerinizi bekliyorum ☺️

X