- 18 Nisan 2013
- 2.041
- 48
- 113
Mavi palmiyeli 38 beden 15 tl
Mavi leoparli koton marka etiketi üstünde 38 beden 20 tl
Mayo koton marka 36-38 uyumlu 15 tl
T-box kırmızı bikini alt s beden üst m beden
mayo nerdeb bağcıklı:) straplezmi.rahat kullanım değil sanırım.
canım şortların bedenleri olmuyor.diğerlerini resimle.ben alamazsam bile birçok kişi arıyor onlar da görürler
canım ben ilgileniyorum resimleri görebilirmiyim birde fiyatlarını tabi
Slm arkadaslar çok acil sort ve bikini üstüne ihtiyaç im var olanlardan bekliyorum uygun fiyata
üstüm 38 altım 40.tabi böyle bir mayo yoktur ama ölçüler böyle.elinizdekini görebilirmiyim bedeni nedir
Slm arkadaslar çok acil sort ve bikini üstüne ihtiyaç im var olanlardan bekliyorum uygun fiyata
canım fiyatlara takılma yardımcı olurum. sarı kom marka. tane 10 tl . 36 bedensen kaçırma.[/QUOT
ıkıasınıde cok begendımmm yaa ama bnım ustum 85 alt zatn fark etmez sort gıyorum olurmu sence
canım fiyatlara takılma yardımcı olurum. sarı kom marka. tane 10 tl . 36 bedensen kaçırma.[/QUOT
ıkıasınıde cok begendımmm yaa ama bnım ustum 85 alt zatn fark etmez sort gıyorum olurmu sence
BENDE 85 GİYİYORUM. CUK DİYE OTURMA GARANTİSİ VERİYORUM O DERECE:)
süperr fıyat kargosu fılamn nasıl oluyorrr
süperr fıyat kargosu fılamn nasıl oluyorrr
adresini özelden yazıyorsun bende sana iban no veriyorum fitleşiyoruz ertesi gün elinde oluyor:)
adresini özelden yazıyorsun bende sana iban no veriyorum fitleşiyoruz ertesi gün elinde oluyor:)
fiyATLARI NE KADAR HIC SORMADIM BIDE KARGO NE KADAR OLUYOR
fiyATLARI NE KADAR HIC SORMADIM BIDE KARGO NE KADAR OLUYOR
10 lira. ben o sarı bikiniyi 110 liraya aldım. markası kom diye. büyük bir aptallıktı. altı üstü kapattığı yerleri biliyoruz:) ikisi 20 tl.
TM TELDEN KONUŞSAK OLURMU BN PEK BURDAN BECEREMIYORUM OZELDEN NUMARANIZI YOLLAYIN BN ARAYIM
canım fiyatlara takılma yardımcı olurum. sarı kom marka. tane 10 tl . 36 bedensen kaçırma.
TM TELDEN KONUŞSAK OLURMU BN PEK BURDAN BECEREMIYORUM OZELDEN NUMARANIZI YOLLAYIN BN ARAYIM
CANIM SEN TELİNİ ÖZELDEN YAZ. BEN MÜSAİT OLUNCA ARİYAYIM SENİ.
arkadaş almazsa ben düşünüyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?