Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm arkadaslar çok acil sort ve bikini üstüne ihtiyaç im var olanlardan bekliyorum uygun fiyata
Slm arkadaslar çok acil sort ve bikini üstüne ihtiyaç im var olanlardan bekliyorum uygun fiyata
Eki Görüntüle 1205111 Eki Görüntüle 1205112 Eki Görüntüle 1205113
beden yazmamışsınız ama bende bunlar var..çiçekli olan mudo 36 beden diğeri bershka 38 beden etekte berskha 38 beden..
sarı şortun fiyatı. ayrıca bana acil mayo lazım:)
Eki Görüntüle 1205133 Eki Görüntüle 1205134 bende bunlar var
...........................................
beden?
Slm cnm bedeb ve fiyatlarini ogrenebilirmyim
canım bende 5 adet şort var... hepsi 42 beden mavi, sarı, yeşil, turuncu.... bir tanede kot şort var...
tek omuz siyah mayokini var... yurtdışından almıştım ve sarı-yeşil kom marka mayo var....
plaj elbisesi arıyorsan, omuzdan bağlamalı 2 adet var... biri pembe, diğeri pembe-beyaz...
ilgilenirsen resimleri atarım....
Mayo kaç beden arıyorsunuz
canım bende 5 adet şort var... hepsi 42 beden mavi, sarı, yeşil, turuncu.... bir tanede kot şort var...
tek omuz siyah mayokini var... yurtdışından almıştım ve sarı-yeşil kom marka mayo var....
plaj elbisesi arıyorsan, omuzdan bağlamalı 2 adet var... biri pembe, diğeri pembe-beyaz...
ilgilenirsen resimleri atarım....
üstüm 38 altım 40.tabi böyle bir mayo yoktur ama ölçüler böyle.elinizdekini görebilirmiyim bedeni nedir
Elimde olan bunlar
canım mayo ve diğerleri için beden ve fiyat