Çokk yalnizim ve eşimle anlaşamıyoruz: (

Canım belki bebek sahibi olup değişir ailece ister istemez aktiviteler olr

Benim eşimde aynı eşin gibi ama ben dışarıya çıkmaya çok meraklı değilim çok dert olmadı yani sinemaya falan çok nadir abimle gideriz bunu dert etme bence evden zevk almaya bak.

Aminn inşallah cokk sağol. Okadar sabirli davraniyorum ki yine de olmuyor iste.
İşte sabırlı sevecen davranıp hep kendinden verdiğin için olmuş. Yorum kısmına yazdıklarını yeni gördüm borç sizin borcunuz değil koskoca adam çocuk değil,babası ile istese başa çıkabilir.herkesin hayatı zor, herkesin kendine göre dertleri var borçları da olabilir; ne yapalım herkese aciyip yardım mı edelim?
Eşin sakat ya da zihinsel engelli falan olsa destek ol yazık derdim,ama acınacak hiçbir tarafı yok,borç oduyorsa maddi sıkıntı varsa ek iş yapsın.hem hepsi bir yana seni kim düşünüyor?

Valla dedim ya yapinca yapiyor onu da burnumdan getiriyor çoğu zaman.
Anladım kuzm inşallah düzelir eğer katlancaksan buna çocuğun olsun sana arkadaş yoldaş olur ilerde tek kalirsin belki evinize şen esinlede konuş al karşına bole olacaksa falan bırakma ama tepkisini olc oda düşünür eğer akıllı biri ise değer veriyorsa sana bazılarına anlatmaya deymez boşa dil dokeriz

Dogru diyosun zaten inan bu durumda hic düşünmüyorum. Herkes ister anne olsun. Ama cocuk mutlu huzurlu yuvada büyüsün ister.
Aynen bu ortamda bir de çocuk konusunu düşünüp dertlenme. Esin isterse sen de dersin; benim istediğim gibi bir koca olmaya çabala, o zaman bebeği düşünürüm dersin

Benim eşimde aynı eşin gibi ama ben dışarıya çıkmaya çok meraklı değilim çok dert olmadı yani sinemaya falan çok nadir abimle gideriz bunu dert etme bence evden zevk almaya bak.
Ya benim yapim öyle degil. Ben sosyaldim. Asosyal oldum gibi bende. Evde hic bisey yapmiyoruz ki mutlu olayim. Mutlu olalim evde de diye bir sürü ugras buldum olmuyor. Gece gunduz pc basinda tv basinda.

Çok kiskancti. Ozamanda kıskançlığı bunaltiyordu. Evlendik eskisi gibi kiskan degil ama bu defada asosyal oldu iste. Kendi problemleri de var iste . Is iyice cigrindan cikti.
Anladım canım bole de hayat gecmezki ben bazen bizimki tele baksın kziyorum evde ikimiz tele bakarsak ne sohbet ne bisi olmuyor sinir oluyom oda kızar

Ya borcu daha odemiyoruz. Ikinci donem odemeye basliycak. Inanin babasi oyle bir insanki herkesi bunaltti. Herkes bikti ondan. Maddi acidam suan arac borcumuz var iste.

Reactions: Den
Oda suan cocuk düşünmüyor zaten. Anlasamiycaz sanirim esimle hic.

Aman borçsuz ev mi var bizim de artık adamda bunalimdaydi şimdi ben taakıom oda ödenip gider gezip eğlenip yemeyekmi arada bi olacak 1 ayda aktivite hafta bide hava alma ben de yeni yeni iş arkadaşların eşleriyle tanisiom bir ay da bu geliriz sık değil arada olacak

Iste keske oyle olsa

Kendiniz cikin arkadaslarinizla cay kahve icmeye gidin yemege gidin ona bagimli olmak zorunda degilsiniz evet istersinizki esinizle olsun ama olmuyorsa kendinizi mutlu etmeye bakin

Bunlar gerçekten hoş şeyler değil, sana değer vermiyorsa sen de ona değer verme. Özel günleri kutlamaları es geç. Arkadaşın akraban yok mu? Onlarla git sinemana tiyatrona. Hatta al kaynanani parka götür yürüyün markete gidin gezin konu komşuyu. O da evde naparsa yapsın bilgisayarının içine düşsün. Bi başına otursun çok da tinnnn... niye takıyorsun ki keyfine bak

Oda suan cocuk düşünmüyor zaten. Anlasamiycaz sanirim esimle hic.
Kuzm sen mi cekecen bile oh ne ama bi sorunu varsa ailesi falan arkasında dursun seni cile anası diyemi aldı evi temizle iş yap yemek ve her ne ise ama hayatında aktiviten yok olmaz yani

Biliyorum konuşması zor ama sen kendin beynince düşün mutsuzsan bilmiom

Kuzm sen mi cekecen bile oh ne ama bi sorunu varsa ailesi falan arkasında dursun seni cile anası diyemi aldı evi temizle iş yap yemek ve her ne ise ama hayatında aktiviten yok olmaz yani
En son ben annesi esim sinemaya gittik kalabalik diye yine surat. Yani bir yere de gidilmiyor ki. Gitsek yine sknti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…