Ya Allah aşkına ne diyorsunuz siz ya bi kendinize gelin. Yeri burası mı bunun. Siz kimsiniz bu hakkı nerdem buluyorsunuz kendinizdeMerhaba,
Ben çok eşli evliliklerdeki kadınlar üzerine bir tez yazıyorum. Fakat konu çok hassas olduğu için bu kadınlara ulaşmam ve görüşmem çok zor oluyor. Eğer bu yazıyı okuyan ve kocasını başka bir kadınla paylaşan, bu evliliğe izin veren, ya da kendisi ikinci üçüncü eş olan biri varsa lütfen bana özel mesaj atsın. Her türlü gizlilik korunacaktır, isminiz ve kişisel bilgileriniz asla paylaşılmayacaktır. Sizinle yüz yüze ya da internet aracılığıyla görüşmek isterim. Açıkçası neler yaşadığınızı, neler deneyimlediğinizi çok merak ediyorum.
Herkese şimdiden teşekkürler.
Öyle bir evlilik çeşidi mi var? 1 kişiyle olur o evlilik.kalanı da evlilik değildir ne olduğu belli...evlilik deyip basitlestirme benceYani aynı anda birden fazla kadınla evliyse olur tabii :) sayının çok önemi yok.
Olabilir :)5./6. Eş olsa olur mu ?
Bir araştırmacı olarak forum kurallarını okumamanız komik.Haddimi aştığımı düşünmüyorum, bir araştırmacı olarak tüm yolları denemek ve araştırmamı yürütmek zorundayım. İsteğe bağlı bir katılım zaten, kimseyi zorlamıyorum.
Araştırmacı derken?Haddimi aştığımı düşünmüyorum, bir araştırmacı olarak tüm yolları denemek ve araştırmamı yürütmek zorundayım. İsteğe bağlı bir katılım zaten, kimseyi zorlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?