Çokeşli evlilikler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

duendesra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2021
5
-8
0
36
Merhaba,

Ben çok eşli evliliklerdeki kadınlar üzerine bir tez yazıyorum. Fakat konu çok hassas olduğu için bu kadınlara ulaşmam ve görüşmem çok zor oluyor. Eğer bu yazıyı okuyan ve kocasını başka bir kadınla paylaşan, bu evliliğe izin veren, ya da kendisi ikinci üçüncü eş olan biri varsa lütfen bana özel mesaj atsın. Her türlü gizlilik korunacaktır, isminiz ve kişisel bilgileriniz asla paylaşılmayacaktır. Sizinle yüz yüze ya da internet aracılığıyla görüşmek isterim. Açıkçası neler yaşadığınızı, neler deneyimlediğinizi çok merak ediyorum.

Herkese şimdiden teşekkürler.

Yani aynı anda birden fazla kadınla evliyse olur tabii :) sayının çok önemi yok.

Ya Allah aşkına ne diyorsunuz siz ya bi kendinize gelin. Yeri burası mı bunun. Siz kimsiniz bu hakkı nerdem buluyorsunuz kendinizde

Haddimi aştığımı düşünmüyorum, bir araştırmacı olarak tüm yolları denemek ve araştırmamı yürütmek zorundayım. İsteğe bağlı bir katılım zaten, kimseyi zorlamıyorum.

Özelden yazılacak gizlilik koruncak peki sana nasıl güvenilecek

Kusura bakma bu konuda yazan olmaz

Ha aldatma konusu olursa başka kadın için terk etti olursa o konuda seni aydınlatacak çok kişi olur

Bu tEz burda sonuca ulaşmaz benden demesi

Neyin deneyimini merak ediyorsunuz bu nasıl bir konudur siz de mi birinin çok eşi olmak istiyorsunuz. Daha neler duyacağız Rabbim

Dalga geçiyorsun ama geçtirmezler .. pazar pazar canın mı sıkıldı senin .. bu kadar mı işsizsin...

Burada arastirma yapmaniza izin verirler mi bilmiyorum. Keske once yonetime sorup izin alsaydiniz. Ayrica bence bu soruyu erkeklere sorun,nasil bir motivasyonlari varmis da birden fazla kadinla ayni anda iliski yasiyorlar,ogrenmis olursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…