Kismetim kapali ama olsun kendimi eksik hissediyorum sagol canim benimEllerine emeğine sağlık canım yine şahanesin
Yarışmada bol şans diliyorum
Sagol canim benimEllerine sağlık canım güzel görünüyor bol şans
Evet ya sorma adam gitti geldi istanbula bensiz yapamamis 1 haftaya geldi hadi gotureyim sizi diye bana kalsa ekim sonuna kadar gelmezdim.tesekkur ederim canimcanEllerine emeğine sağlık canım
Yayladan inmişsiniz
Yoksa bir doğa sunumu beklerdim
Çok güzel olmuş. Yarışmada başarılar dilerim
Dimi gözlerimiz alışınca bekliyorEllerine emeğine sağlık canım
Yayladan inmişsiniz
Yoksa bir doğa sunumu beklerdim
Çok güzel olmuş. Yarışmada başarılar dilerim
Sorma yedim bitirdim guzel tamam dedim yukledim
Olmuş olmuş iyi yapmışsınSorma yedim bitirdim guzel tamam dedim yukledimsagol canimcan
Eline sağlık canim basarilar diliyorumTarifi İçin Malzemeler
Diğer Malzemeler;
400 gr jülyen kesilmiş dana lokum 2 yemek kaşığı sıvı yağ 2 diş sarımsak 1 çay kaşığı tuz
4 dolu yemek kaşığı yoğurt 2 dolu yemek kasigi pinar labne 2 diş sarımsak 1 fiske tuz (yoğurt için) 4 adet orta boy patates 1 çay kaşığı tuz (patatesler için) Sıvı yağ (kızartmak İçin) 1 kaşık domates biber sosu ya da salça 1 kaşık sıvı ve zeytin yağ az 1 tatli kasigi tereyag
- Etler celik tencerede 1 yk zeyrin yagi dokulup suyunu salıp çekene kavrulur.
- Suyunu çekince 1 tk tereyağ ve ezilmiş 1 diş sarımsak tuz eklenip 1-2 tur çevrilip kapatılır.
- Etler hazir kapak kapatilip kenara alinir.
- Patatesler ince kesilip şeklinde doğranıp Tuzlu suda bekletilir.kızgın yağda kızartılır ve büyük servis tabağına alınır.
- Yogurt pinar labne ezilmiş sarımsak ve bir fiske tuz bir kapta cirpilir oda kenara alinir.
- Sos tavasinda salça ve yağ kızdırılıp sos hazirlanir.
- Simdi sirasiyla servise hazirlamakta patates uzerine yogurt uzerine salca sosu ve en son etlerimizi yerlestiriyoruz.
- kıyılmış maydanoz serpilip servis edilir .Afiyetler olsun .sevgiler.Eki Görüntüle 2695839 Eki Görüntüle 2695838 Eki Görüntüle 2695837 Eki Görüntüle 2695836 Eki Görüntüle 2695835 Eki Görüntüle 2695834 Eki Görüntüle 2695833 Eki Görüntüle 2695832 Eki Görüntüle 2695831
sagol canim tesekkurlerEline sağlık bol şanslar
sagol canisi tesekkur ederimOlmuş olmuş iyi yapmışsın
Kiz sorma 20 gun oldu geleli dun marketten aldim ilk ciktim disariCanım ellerine sağlık,labne de bulmussunYarışmada bol şanslar
Tesekkur ederim canimEline sağlık canim basarilar diliyorum
Çok güzel olmuş, iyi ki alabilmişsinsagol canim tesekkurler
sagol canisi tesekkur ederim
Kiz sorma 20 gun oldu geleli dun marketten aldim ilk ciktim disariyoksa umudum yoktu bir gazla gittim aldim geldim
Tesekkur ederim canim
Sagol ablacim canimsinEvlacım ellerin sağlık harika olmuş yarışmada başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?