Çok zor durumdayım

yemekteyiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
25
0
38
slm arkadaşlar..ben 24 yaşında 4 senelik evli bir bayanım...ama çok zor günler geçiriyorum.herşey üst üste geliyor..en önemli sorunum cinsel işlev sorunlarım var yani cinsellikten neftret etme derecesindeyimm.2,5 yaşında kızım var ve hamileliğimde başladı aslında..o zamanlar hamileyim normaldir diyodum ama 2,5 yıldır düzelmeyen bir işkence eşimle 1,5 yada 2 ayda bir beraber oluyorumj daha doğrusu olmak zoruda olduğum için..eşimi çoook seviyorum sevgiden yana bi şüphem yok ama bu konu beniy yiyip bitrdi artık..çünkü bütün hayatımı etkilemeye başladı...sanki suçlu eşimmiş gibi sürekli ona surat asıyorum..kızıma bağırıp çağırıyorumm.ağlıyorum geceleri sabah 5e kadar uyku tutmuyo...çook mutsuzum..eşime kötü davranıyorum hepp aslında ço seviyorum onu çok ii bi insan ama hislerim böle davrandırıyo.ona kötü davranırken bile üzülüyorum..ne yapıcam bilmiyorum..az önce bi hastanenin psikiyatri bölümü için randevu aldımm..inşallah bi faydası olur..bana dua edin nolurr

Doğumdan sonra böyle oldu anladığım kadarıyla. Zor bir doğum mu yaşadın. Seni böylesine travmaya sokan nedir.

hayır doğumum çok kölaydı yani sorun yoktu.. ama çocuktan sonra ona ilgi gösterirken eşimden uzaklaştımm.ya hiç aklıma gelmezdi böle bişey.çocuktan önce gayet iyiydi herşey..bide evdeyim sürekli kuruyorum psikolojim berbat.

çok kötü bi durum değil mi canımm..hastalık resmen bakalım yarın psikiyatriye gidicem inşallah bi faydası olur..allahtan annem yakın çocuk orda kalıyor bikaç gündür.yavrum bile evde durmak istemiyo artık.benim peşimden ayrılmaz güzel annem beni bırakma derdi anneannesine giderken.şimdi evden kaçmak istiyor meleğimm

merhalar,
kaç gündür aklımdasınız , benzer sorunları yaşıyorum ve bir iki dışında kimseyle paylaşamıyorum ve açıkçası kimden yardım alacağımı, ne yapacağımı bilmiyorum hele bir de bulunduğum yer de buna müsait olmayınca daha da bunalıyorum .... hayatım ev ve okul arasında geçiyor. her şey bir yorgunluk, bir stres sebebi( olur olmadık şeylere patlıyorum.( açıkçası psikiyatr uzmanının size ne söyleyeceğini çok merak ediyorum belki bana da bir ışık olur ....

evet canım gittim o günün ertesi psikiyatri doktoruna.ama hüsrana uğradım açıkçası.karşımda umursamaz esneyerek beni dinleyen bir uzman vardı.oysaki araştırmıştım.valla ben aynen anlattım bana dediği:sabahtan akşama kadar eşimi düşünüp onu arzulayacakmışımbi kaç kegel egzersizi ve birde jel verdi.ama benim sorunum jelle çözülecek bişi değil ki..bide testestoron diye bi hormondan kaynaklanan problemler oluyomuş.kan tahlili yapıldı pazartesi alcam sonucu..inşallah onda sorun çıkar diye dua eder oldum.bana bi ilaç gibi bişey azım çünkü..bide istanbulda refleksoloj, merkezleri var..burdan sonra oraya gitmeyi düşünüyorum.ücretsiz seansları varmış.çok erken yaşta evlenmişim çocuğu çok erken yappmışım öle dedi doktor hanım.helinim aslında sen daha şanslısın çalışıyormuşsun da.evde olup devamlı kurnak daha kötü.bende en yakın zamanda başlıcam işe..allah yardımcımız olsun

testesteron hormonu erkeklik hormonudur ve kadınlarda da vardır ancak az düzeyde eğer kadınlık hormonları olan östrojen hormonları yeterli düzeyde salgılanırsa zaten kadınsı istekler olurdu cinsel bakımdan sanırım o yüzden testesteron hormon sonucu istedi.. sana önerim iyi bir psikiyatrist bulmanın yanında ayrıca psikologla da görüşmen ikisi birbirini tamamlıyor senin için uygunsa tabi

kesinlikle katılıyorum, psikiyatrın verdiği ilaç yanında psikolog desteği çok fayda sağlıyor. anladığım kadarıyla evde çok vakit geçirmekten de sıkılmışsın. rutin işlerin yanında farklı kendine farklı uğraşlar edinsen, kafan dağılır en azından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…