Çok zor durumdayım ne yapmalıyım bilmiyorum . . Rahim filmi hakkında .

:KK200::KK200::KK200:en son doktorla göŕüşmemizde diğer ay rahim filmi çekileceğini söylemişti. günlerce nette deli gibi araştırmıştım korkudan.
işte korkuyla gittiğim o randevuda farkettik.takma kafana çok fazla.psikoloji de önemli bu konuda:KK60:
Kesinlikle öyle eşim de öyle söylüyor zaten biraz düşünmeyip kafaya takmazsan hersey yoluna girecek Allahın izniyle diye . Inşallah ya takmama ya çalışacağım . Sadece Rabbime sığınıyorum. O herşeyin en iyisini en güzelini bilir ve yapar. .

Korkulacak hiç bişey yok inan basit bir muayene gibi sadece adet sancısı gibi bir şey hissetmiştim ben anlık bir şey.
Hem o testi yaptırman gerek zaten yumurta takibinden önce benim doktorum öyle demişti.

Bu arada rahim filminden hemen sonra hamile kalanlarıda çok duydum

şöyle ki çevremde çektirme zararı olur diyenler çok fazla . beni korkutuyorlar desem daha iyi olur .
Çevrendekileri dinle o zaman.. Onların bildiği bir çıkıkçı falan vardır git belini çektir ne bileyim ot kaynat iç... Sor etrafındakilere işte tedavi için konu komşun neyi uygun görüyorsa onu yap

tabıkıde cektıreceksın benımde cocugum olmuyor sen 4 doz tedavı olmussun olusmamıs gebelık nedenını ogrenmek ıcın cektırmen gerek. ben vucuduma okadar ılac hormon almadan once cektırdım sukur acık cıktı... yalnız tavsıyem durumunuz varsa anestezılı cektırın.

Nasip olur inşaallah . Bende anestezili düşünüyorum ağrı eşiğim çok düşük çünkü .
tabıkıde cektıreceksın benımde cocugum olmuyor sen 4 doz tedavı olmussun olusmamıs gebelık nedenını ogrenmek ıcın cektırmen gerek. ben vucuduma okadar ılac hormon almadan once cektırdım sukur acık cıktı... yalnız tavsıyem durumunuz varsa anestezılı cektırın.

meraba bnde pco hastasıyım rahim filmimin ikinci ayında tedavisiz doğal yolla hamile kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum

Kesinlikle cektir bende cektirdikten iki hafta sonra hamile olduğumu öğrendim film cektirdikten 3 gün sonra olmuş :) Fındıkzade de dijital cektirdim hiç bisey anlamadım geçmiş olsun dediler bittimi dedim o kadar yanı 400 TL verdim şimdi bebisim 3 aylık kucagimda:)

Kesinlikle cektir bende cektirdikten iki hafta sonra hamile olduğumu öğrendim film cektirdikten 3 gün sonra olmuş :) Fındıkzade de dijital cektirdim hiç bisey anlamadım geçmiş olsun dediler bittimi dedim o kadar yanı 400 TL verdim şimdi bebisim 3 aylık kucagimda:)

Ne güzel ya Allah bağışlasn . Bende çektirdim bekliyoruz . :KK66:

Back