peki oyle yaparım :)Listen to your doctor:)
maşallah ya . Allah bebeğinizi size bağışlasin . Hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah
İstanbuldayım..anestezının hıcbır zararı yok az mıktarda alcaksınız.. Ne gece ac kalmanıza nede onca kendınıZdn gecıp toparlanmanıza degmez.. Ben bugun yaptırdım şimd gezıyorum:):) herhang bır sıkıntsı yok riski yok..c kollu makına için agrı sıfır dıyeblrm..hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ben gaziantep te oturuyorum . Burada ki doktorum 500 lira dedi . sıkıntılı olmasında inşaallah parası önemli değil .
İstanbuldayım..anestezının hıcbır zararı yok az mıktarda alcaksınız.. Ne gece ac kalmanıza nede onca kendınıZdn gecıp toparlanmanıza degmez.. Ben bugun yaptırdım şimd gezıyorum:):) herhang bır sıkıntsı yok riski yok..c kollu makına için agrı sıfır dıyeblrm..
Zararı mı olurmuş? Hay allah ım çok bilmişler. Okuyun nette hsg sonrası normal hamile kalanları.şöyle ki çevremde çektirme zararı olur diyenler çok fazla . beni korkutuyorlar desem daha iyi olur .
benimde aynen öyle . Adet düzensizliği zaten en büyük belirtisi pkonun . istisnalar da yok değil ama geneli öyle .selam konu sahibi arkadasim.bende polikistik overim.cok sayida minik kistlerim war her iki yumurtaliktada.ve ilacsiz gelmeyen adetlerim war.sende durum nasil????
tabiki cektirmelisin korkulacak bi sey yok canim tedaviye baslamadan cektir ki bosa kürek cekmeiyi günler . . Ben 21 yaşındayım ve 14 aylık evliyim . Çocuk istiyoruz . polikistik over hastasıyım . 4 ay kadar klomen ve çatlatma iğnesi kullandım . Yumurta oluşumu oldu ama gebelik oluşmadı. Eşimin test sonuçlarında da bir sıkıntı yok . Doktorum rahim filmi istedi . Sizce ne yapmalıyım . Çok zor durumdayım . çektirmeli miyim yoksa beklemeli mi ?
zarari olur diyenler hangi literatüre göre konusuyor merak ettim. kulaktan dolma seylere inanmayinşöyle ki çevremde çektirme zararı olur diyenler çok fazla . beni korkutuyorlar desem daha iyi olur .
iyi bir hastaneye gidiyorum nasıl bir makine ile çektiklerini bilmiyorum . Doktorum istersen anestezi uygularız dedi . .doktorun gerekli diyorsa tabi ki çektir.
rahim filmi tüplerinde tıkanıklık olup olmadığının belirlenmesine yarar.
tüplerinde tıkanıklık varsa ona göre bir tedavi uygulanır.
ağrısız çeken cihazlar var onlardan birine sahip olan bir yere git ama.
iyi bir hastaneye gidiyorum nasıl bir makine ile çektiklerini bilmiyorum . Doktorum istersen anestezi uygularız dedi . .
Amin . Çok sevindim sizin adınıza . aynen Allah ol derse olur . biz sadece sebeplere müracaat ediyoruz .Bende çektirmiştim. Daha neler neler yapılmadı ki. Doktorunuzun sizi yönlendirmesine müsaade edin. Ben yaklaşık bir buçuk yıl uğraştım. Eminim daha uzun süreler uğraşanlar olmuştur. Tüp bebek denemelerimiz oldu ancak biz hiç transfer aşamasına ulaşamadık. Yumurta oluşmuyordu çünkü. Yksek dozda ilaçlar kullandım ama hiç birisi yumurta oluşumu konusunda işe yaramamıştı. En son üreme sağlığı merkezi boşuna uğraşmayın dedi. Onun üzerinden 8 ay geçti ve hamile kaldığımı öğrendim. Bizim için bir mucizeydi . Geçen 8 ay içerisinde ben ne mi yaptım. Hayıt tohumu denilen karabiberden daha sert bir tohum kahve değirmeninde çekip sabahları bir bardak suya bitki çayı demler gibi demleyip içtim. Bir de çörek otu . Çörek otunu da adetimin 2. günü başlayıp 12. güne kadar bal ile ( karaçam diyorlar ama ben pekmez ile yaptım.) karıştırıp bir yemek kaşığı yedim. Ama burada puf nokta çörek otunu yiyeceğiniz zaman kahve değirmeninde çekmek. Yani taze taze çekeceksiniz yada çiğneyerek acısını tadarak yiyeceksiniz. Denemekten birşşey çıkmaz diyor düşünüyorum. Maliyetsiz zararsız. Ama yine de mutlaka ama mutlaka doktor kontrollerinizi eksik etmeyin. Herşeyin hayırlısı. Allah OL derse olur.
telefonla gittiğin yeri arayıp sorabilirsin.
çok kişiye özel bir durum esasen bazısı rahat geçti derken bazısı sıkıntı çekebiliyor.
kısacık bir işlem, kendini en iyi sen tanırsın acı eşiğin düşükse anestezili çektirmek daha iyi bir fikir.
inşaallah ya teşekkür ederimRegl sancısı gibi bir sancısı var çok basit bir şey merak etme.
İnternette yazanlara bakıp korkuyor insan ama abartmışlar anladım.
Ve uzun zaman olmuş, çektir tabi ki belki de küçük bir yapışıklık vardır film esnasında açılır ve çözülür her şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?