Çok zor durumdayım ne yapmalıyım bilmiyorum . . Rahim filmi hakkında .

nurr27

Gönül neyi severse güzel O'dur. .
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
234
340
103
30
iyi günler . . Ben 21 yaşındayım ve 14 aylık evliyim . Çocuk istiyoruz . polikistik over hastasıyım . 4 ay kadar klomen ve çatlatma iğnesi kullandım . Yumurta oluşumu oldu ama gebelik oluşmadı. Eşimin test sonuçlarında da bir sıkıntı yok . Doktorum rahim filmi istedi . Sizce ne yapmalıyım . Çok zor durumdayım . çektirmeli miyim yoksa beklemeli mi ?

iyi günler . . Ben 21 yaşındayım ve 14 aylık evliyim . Çocuk istiyoruz . polikistik over hastasıyım . 4 ay kadar klomen ve çatlatma iğnesi kullandım . Yumurta oluşumu oldu ama gebelik oluşmadı. Eşimin test sonuçlarında da bir sıkıntı yok . Doktorum rahim filmi istedi . Sizce ne yapmalıyım . Çok zor durumdayım . çektirmeli miyim yoksa beklemeli mi ?
doktor istediyse neden çektirmeyesin ki?
Madem bu gencecik yaşına anne olmak istiyorsun, bazı şeylere katlanmak zorundasın.

Çektirmek istememe sebebiniz nedir, onu yazarsanız ona göre yorum yapsak daha sağlıklı olur.

Ben şimdi echomardan cıktım arkadasım.. 10 dakıka once fılmım cekıldı. Okadar korktumkiii agladım ama muayeneden daha basıt:) ayrıca cektır tabıkı hıcbır tedavıye hsg olmadan baslama..

şöyle ki çevremde çektirme zararı olur diyenler çok fazla . beni korkutuyorlar desem daha iyi olur .

Canım bence biraz daha bekle hemen rahim filmi çektirme sana hamile kalmak için bir tavsiyem olucak canım çakşır otu diye bir bitki var sabah akşam bu bitkinin kökünü serçe parnağı kadar koy iki su bardağı yada bir buçuk iki subardağı suyla kaynat beş dakika ılıyınca karı koca birer bardak için bunu sabah akşam bir ay boyunca yapın kardeşim bu şekilde hamile kaldı mutlaka deneyin canım

Doktorunuzun dediğine değil de bizim söylediklerimize mi güveneceksiniz şimdi? Rahim filmi zararlı diyenler kim mesela, tıp eğitimi mi almışlar merak ettim? Tam aksine rahim filmi çektirmek faydalı bir şey. Çünkü eğer tıkanıklık varsa, boşuna ilaç tedavileri olmak yerine, direkt sorunun üstüne gitme şansınız oluyor. Diğer yandan yapışıklık varsa, film sırasında verilen ilaç bu yapışıklıkları açabiliyor. Kısaca doktorunuza güvenin, rahim filminizi çektirin.

Canim cektir korkulcak hicbisey yok 1 dakika suruyo ben 1 ay knce cektrdim masaya uzanmam ve kalkmam bir oldu hic bisey anlamadm hatta bu konu hakkinda konu acmjstim oku istersen

Ben şimdi echomardan cıktım arkadasım.. 10 dakıka once fılmım cekıldı. Okadar korktumkiii agladım ama muayeneden daha basıt:) ayrıca cektır tabıkı hıcbır tedavıye hsg olmadan baslama..
hadi ya iyi benim doktorum anestezi ile çekerim dedi sizce anestezi almalı miyim ?

Kesinlikle erkenden çektir.herşeyin elinde hazır olsun ilerde gideceğin başka doktorlarda isteyebilir bunu.hem tüpler kapalı olduğundada gebelik oluşmuyor.tüplerin açılır rahimde anomali varmı görülür.sende ona göre sıkıntının başka sebebi varmı araştırırsın.eninde sonunda hamilelik oluşmazsa çektirmek zorunda kalacaksın zaten.

haklısınız çok teşekkür ederim .
Kesinlikle erkenden çektir.herşeyin elinde hazır olsun ilerde gideceğin başka doktorlarda isteyebilir bunu.hem tüpler kapalı olduğundada gebelik oluşmuyor.tüplerin açılır rahimde anomali varmı görülür.sende ona göre sıkıntının başka sebebi varmı araştırırsın.eninde sonunda hamilelik oluşmazsa çektirmek zorunda kalacaksın zaten.

hadi ya iyi benim doktorum anestezi ile çekerim dedi sizce anestezi almalı miyim ?
Nerede cektırecegınıE baglı ben echomarda son sıstem bır makınyla hc hıssetmedn cektırdım eskı sıstemler cok acılı.. Bn anestezı almadım ıkna oldum.. Muayeneden cok daha rahat acı esıgımde dusuktur burada cok kez konu acmıştım.. 400tl ucretı buarada.. Tavsıyem hıc kırkmadan echomara gıtmenız ben cok memnun kaldım

Nerede cektırecegınıE baglı ben echomarda son sıstem bır makınyla hc hıssetmedn cektırdım eskı sıstemler cok acılı.. Bn anestezı almadım ıkna oldum.. Muayeneden cok daha rahat acı esıgımde dusuktur burada cok kez konu acmıştım.. 400tl ucretı buarada.. Tavsıyem hıc kırkmadan echomara gıtmenız ben cok memnun kaldım
hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ben gaziantep te oturuyorum . Burada ki doktorum 500 lira dedi . sıkıntılı olmasında inşaallah parası önemli değil .

Ben anesteziyle çektirdim ve 2 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım :KK22:

Anestezi diyorlar ama bildiğimiz anestezi değil. Hafif birşey veriyorlar damardan 10 dk uyuyorsunuz.

Ben anesteziyle çektirdim ve 2 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım :KK22:

Anestezi diyorlar ama bildiğimiz anestezi değil. Hafif birşey veriyorlar damardan 10 dk uyuyorsunuz.
maşallah ya . Allah bebeğinizi size bağışlasin . Hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah :KK54::KK46:

Back