Bacım sen ne yaptın kendine ? Okurken her satırda ben ohaa yok artık oldum. Senin canının hiç mi kıymeti yok. Yazık değil mi koskoca 10 seneni salak mı salak ezik mi ezik bi şerefsize adamışsın. Ama çok şükür durumu farkına varmışsın. Tabi ki bu durumdan pat diye sıyrılman kolay olmayacak. Ama yavaş adımlarla normal bir hayat kur kendine. İmkanın varsa mutlaka ama mutlaka profesyonel destek al. Ne diye böyle sürüngenlere bu imkanı verir bu güzelim kadınlar. Her neyse nice kadınlar yıllar süren evliliklerini bitirip toparlıyor. Sen çok şükür evlilik ve çocuk sahibi olmak gibi bir şey yaşamamışsın. Yakayı kurtarmışsın. Çok sevindim ömrünün geri kalanı için. Uzak dur o psikopattan. Sosyal medyasını, gittiği geldiği yeri sakın takip etmeye kalkma. Asla stalklama. Beynini kurtar onun esaretinden. Sitem etmek hesap sormak vb hiçbirine girişme. Kapına gelecek mutlaka. Aman gözünü seveyim aynı tuzağa tekrar düşme canının kıymetini bil. Sen kendi değerini bilmezsen kimse bilmez. Sen kendi ruhunu ezip geçersen herkes demek ki bu ruh ezip geçilebilir der ve ezer. Aman dikkat. Yaşın daha çok genç. Yaşanacak çok güzel günlerin var. Sakın içini karartma.