çok zor durumdayım lütfen fikir verin

arcticpeng

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
11
0
34
Merhaba kk kadınları.

Sürekli siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum. Çok zor bir durumdayım, fikir verirseniz çok sevirim.

29 yaşındayım ve yaklaşık 7-8 yıldır bir ilişkim var. Ayrılıp barışıyoruz ve erkek arkadaşım biz birlikteyken "arkadaş" olarak konuştuğunu iddia ettiği kızlar ile biz ayrıyken yattığını saklamıyor. Hatta bazıları hala "arkadaş" olarak sosyal medyada kullandığı yerlerde ekli. Kavga ettiğimiz durumlarda çok kıskanç olduğunu söylemesine rağmen beni gece 12'de sokak ortasında bırakıp gitmekten çekinmiyor. Sokakta bana bakan biri olursa(açık giyinmem) bana ağza alınmayacak hakaretlerde bulunuyor ve sürekli ayrılma sözü ediyor. Hatta çalıştığım bankaya gelip insanların içinde bana hakaret de ediyor. Ev içerisinde son derece pis ve dağınık. Bunun dışında;

Bir süre önce biriyle tanıştım. Sessiz sakin bir insan, ya da ben öyle zannediyordum. Bana niyetini ilk gördüğünde söyledi "sana aşık oldum" diye. Doğru söylemek gerekirse inanmadım. Bana çok kibar davranıyor, küçük süprizler yapıyor ve karşılığında bir şey beklemediğini de belirtiyor. Kaldırımda yürürken yolun ters tarafına alıyor beni, sürekli sağlığım ile ilgileniyor.

İlişki hakkında ki yaklaşımı da çok farklı. Kıskanma konusu açıldığı zaman kıskanç olduğunu gizlemiyor ancak "kadına veya erkeğe yüklenmek karşı tarafı itmektir. Rahatsız eden insana tavır koymak lazım, bunu yaparken de eşi huzursuz etmemek lazım" tarzında yaklaşıyor.

Kendisi hakkında biraz araştırma yaptım. 3-4 tane ortak arkadaşımız var, kime sorduysam onu aşırı zeki olarak tanımlıyor. Erkek arkadaşımın huyunu da bildiği için bizi kavga ettirmek için minik yemler atıyor ve başarılı oluyor. Kendisi de bundan gururla bahsediyor. Facebook'un da araştırma yaptım, arkadaş listesi geniş. Bir çok meslekten yerli - yabancı insan var ve kendisine aşırı saygı duyuluyor. Kendisi için tek kötü söz söyleyen bir insan göremedim. Tam aile erkeği tipi. Elinden her iş gelmeninin yanında, ailesine çok önem veriyor. Her aradığımda evi için bir şeyler yapıyor. Dolap, masa, sandalye gibi... Erken yatıyor, erken kalkıyor, beni her gün arıyor. Alkol - sigara gibi alışkanlıkları yok. Uzakdoğu sporlarından bazılarında uzman ama benim elimi tuttu bir kere bir kelebeği bile incitmeyecek hassaslıkta. Kendisi de aklımı karıştırmak istediğini söylüyor ve ne olursa olsun benimle olmak için savaşacağını söylüyor.

Ekleme: Erkek arkadaşım işteyken aradığım zaman, ya meşgule veriyor ya da açarsa bana hakaret ediyor "çalışıyorum görmüyormusun diye" kendisini aradığım zaman ne zaman işi varsa bırakıyor ve benimle ilgileniyor. Müsait olmadığını sorduğumda ise "hayatta işinin önemli olduğunu ama benim daha önemli olduğumu" üzerine basa basa söylüyor. Kışın karda ikimiz yürürken koluna girecektim bana "ben senin koluna gireyim, benim vücudum ağır düşersem senin de düşürür sakatlarım dedi ve kendi koluma girdi. Ve malesef düştü" Arkadaşlarımı sosyal medyadan eklesin konuştursun istedim sevgilisi yok diye. Muhattap bile almadı.

Sormak istediğim, sizce numaramı yapıyor yoksa gerçekten mi böyle ? Yaptığmın yanlış olduğunu biliyorum ama fikir vermenizi istiyorum. Lütfen beni yargılamayın.

Son düzenleme:
Bence yeni arkadaşınızın numara yapıp yapmadığından önce bir an önce eskisini hayatınızdan tamamen çıkarın.
Hiçkimse olmasa bile bu adam hayatınızda olmamalı..

öncelikli işin bu adamı hayatından çıkartmak olsun.. ayrılamıyor vebal almamak için seni ayrılmaya zorluyor gibi hissettim ben.. def et gitsin.. kendini ve zihnini toparladığında da yeni ilişki için kepenklerini açarsın :KK34:

öncelikli işin bu adamı hayatından çıkartmak olsun.. ayrılamıyor vebal almamak için seni ayrılmaya zorluyor gibi hissettim ben.. def et gitsin.. kendini ve zihnini toparladığında da yeni ilişki için kepenklerini açarsın :KK34:

Sürekli beni sevdiğini ve benim huysuz olduğumu söylüyor benim de vicdanım el vermiyor. Çok karışık aklım.

Yeni tanistigin arkadasin icin birsey diyemem,ama 7-8 yillik olan sevgilinden bir an önce ayrilmalisin.

Dogru mu okudum diye birkac kez okudum, Allah askina ne yiyip iciyorsunuzda sizi bu hale getiriyor ?!Yani baskalariyla yatan, size kötü davranan,sallamayan erkeklerle hala ne diye berabersiniz?!

Önce ilkinden ayril,hatta kacabildigin kadar uzaga kac, sonra baskalarini tani.

ilk öncelikle 7-8senelik erkek arkadaşını hayatından biran önce uzaklaştırmalısın bu yeni kişi olsa da olmasada öle biriyle ömür geçmez diğerine gelince herşey en baştan çok güzel başlar ama erkek bayanın ilgisini kazandığını farkettiği an kendisini geriye çeker

bu durumu uzun süreli olmayabilir yani biraz gözlemle derim ben arkadaş olarak takılarak

Merhaba kk kadınları.

Sürekli siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum. Çok zor bir durumdayım, fikir verirseniz çok sevirim.

29 yaşındayım ve yaklaşık 7-8 yıldır bir ilişkim var. Ayrılıp barışıyoruz ve erkek arkadaşım biz birlikteyken "arkadaş" olarak konuştuğunu iddia ettiği kızlar ile biz ayrıyken yattığını saklamıyor. Hatta bazıları hala "arkadaş" olarak sosyal medyada kullandığı yerlerde ekli. Kavga ettiğimiz durumlarda çok kıskanç olduğunu söylemesine rağmen beni gece 12'de sokak ortasında bırakıp gitmekten çekinmiyor. Sokakta bana bakan biri olursa(açık giyinmem) bana ağza alınmayacak hakaretlerde bulunuyor ve sürekli ayrılma sözü ediyor. Hatta çalıştığım bankaya gelip insanların içinde bana hakaret de ediyor. Ev içerisinde son derece pis ve dağınık. Bunun dışında;

Bir süre önce biriyle tanıştım. Sessiz sakin bir insan, ya da ben öyle zannediyordum. Bana niyetini ilk gördüğünde söyledi "sana aşık oldum" diye. Doğru söylemek gerekirse inanmadım. Bana çok kibar davranıyor, küçük süprizler yapıyor ve karşılığında bir şey beklemediğini de belirtiyor. Kaldırımda yürürken yolun ters tarafına alıyor beni, sürekli sağlığım ile ilgileniyor.

İlişki hakkında ki yaklaşımı da çok farklı. Kıskanma konusu açıldığı zaman kıskanç olduğunu gizlemiyor ancak "kadına veya erkeğe yüklenmek karşı tarafı itmektir. Rahatsız eden insana tavır koymak lazım, bunu yaparken de eşi huzursuz etmemek lazım" tarzında yaklaşıyor.

Kendisi hakkında biraz araştırma yaptım. 3-4 tane ortak arkadaşımız var, kime sorduysam onu aşırı zeki olarak tanımlıyor. Erkek arkadaşımın huyunu da bildiği için bizi kavga ettirmek için minik yemler atıyor ve başarılı oluyor. Kendisi de bundan gururla bahsediyor. Facebook'un da araştırma yaptım, arkadaş listesi geniş. Bir çok meslekten yerli - yabancı insan var ve kendisine aşırı saygı duyuluyor. Kendisi için tek kötü söz söyleyen bir insan göremedim. Tam aile erkeği tipi. Elinden her iş gelmeninin yanında, ailesine çok önem veriyor. Her aradığımda evi için bir şeyler yapıyor. Dolap, masa, sandalye gibi... Erken yatıyor, erken kalkıyor, beni her gün arıyor. Alkol - sigara gibi alışkanlıkları yok. Uzakdoğu sporlarından bazılarında uzman ama benim elimi tuttu bir kere bir kelebeği bile incitmeyecek hassaslıkta. Kendisi de aklımı karıştırmak istediğini söylüyor ve ne olursa olsun benimle olmak için savaşacağını söylüyor.

Sormak istediğim, sizce numaramı yapıyor yoksa gerçekten mi böyle ? Yaptığmın yanlış olduğunu biliyorum ama fikir vermenizi istiyorum. Lütfen beni yargılamayın.
Erkek arkadaşının pis ve dağınık olan tarafı "beyni" arkadaşım.
Ayrılman ve önüne bakman gerek.
Yeni kişi anlattığın kadarı ile düzgün birine benziyor ama sen yine de temkinli davran.
Hakkın da hayırlısı olsun.

bence de erkek arkadışınızdan bir an önce ayrılın....

diğerine gelince onuın bunun söylediğine pek kulakasmayın, herkes herşeyi söyler ve ben insanların zaman içinde tanımaktan yanayım..olaylar geliştikçe, olaylara tepki verdikçe, siz birşeyleri yerlerine oturtmaya başladığında...mutlaka hissedersiniz

şöyle demiş atalarımız "ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz"

ayrıca neden bilmem ama çok da düşündüğünüz gibi gelmedi ikincisi...akadaş listesinin çok kabarık olmasını pek artı bir özellik olarak göremedim ben...

Sürekli beni sevdiğini ve benim huysuz olduğumu söylüyor benim de vicdanım el vermiyor. Çok karışık aklım.

huysuzsan huysuzsundur arkadaşım Allah Allah yaaa.. bu seni gecenin bir köründe sokakta bırakabileceği ya da sürekli ayrılmakla tehdit edebileceği seni yıpratabileceği hakkını vermiyor o burnu büyük beyzadeye..
hastalıklı bir karakteri var demek ki.. yazık etme kendine de gençliğine de derim ben naçizane.. :KK34:

bence de erkek arkadışınızdan bir an önce ayrılın....

diğerine gelince onuın bunun söylediğine pek kulakasmayın, herkes herşeyi söyler ve ben insanların zaman içinde tanımaktan yanayım..olaylar geliştikçe, olaylara tepki verdikçe, siz birşeyleri yerlerine oturtmaya başladığında...mutlaka hissedersiniz

şöyle demiş atalarımız "ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz"

ayrıca neden bilmem ama çok da düşündüğünüz gibi gelmedi ikincisi...akadaş listesinin çok kabarık olmasını pek artı bir özellik olarak göremedim ben...

Haklısınız. Arkadaş listesi ciddi kabarık, geneli spor, müzisyen ve senaristlerden oluşuyor. Ve birebir tanıdıkları hepsi. Aklımı o da karıştırıyor, bu kadar geniş çevresi olan bir insanın yaşadıkları da çoktur diye.

valla bacım şunu dıyeyım 29 yaşında bır bayansın aklın basında bankacısın meslegınde guzel ... sen o adama hıcbır konuda muhtaç olamamalısın olamazsında .... ıkı kuruş sevgi için kendını bu kadar ezdirme...

anladıgıma gore adam senı her zaman yerın dıbıne sokup sokup cıkarıyor bu adamdan eş mi olur koca mı olur baba mı olur ... böyle gelmiş böyle giderr değişmez evlenırsende hersey senın ustune kalır o yer ıcer yatar sense kendını paralarsın ...

cocuguna hem anne hem baba evin hem erkeği hem kadını olursun bu adam sadece figuran olur hayatında... sil at bence bu adamı ...

diğerinide pek gözüm tutmadı fekatt kesın bırsey dıyemem sen hele bir eskiyi silde yeniiyi sonra degerlendırırsın ...

Erkek arkadaşımı seviyorum ama bilmiyorum. Onun beni sevdiğini de sanmıyorum. Hatta artık alışkanlık gibi geliyor seni seviyorum sözcüğü bile.

evlilikler bile yıllar sonra sıradanlaşıyor bu konuya takılma derim onemlı olan adamın sana deger vermesı sevmesi sayması... kırıp incitmek çok kolay önemlı olan değer vermek.. bunu hissettirmek ...

valla bacım şunu dıyeyım 29 yaşında bır bayansın aklın basında bankacısın meslegınde guzel ... sen o adama hıcbır konuda muhtaç olamamalısın olamazsında .... ıkı kuruş sevgi için kendını bu kadar ezdirme...

anladıgıma gore adam senı her zaman yerın dıbıne sokup sokup cıkarıyor bu adamdan eş mi olur koca mı olur baba mı olur ... böyle gelmiş böyle giderr değişmez evlenırsende hersey senın ustune kalır o yer ıcer yatar sense kendını paralarsın ...

cocuguna hem anne hem baba evin hem erkeği hem kadını olursun bu adam sadece figuran olur hayatında... sil at bence bu adamı ...

diğerinide pek gözüm tutmadı fekatt kesın bırsey dıyemem sen hele bir eskiyi silde yeniiyi sonra degerlendırırsın ...

Normalde erkek arkadaşım beni sevdiğini söylüyor. Birlikteyken çok da kötü zaman geçirmiyoruz ama her zaman patlamaya hazır bomba gibi. Ayrıca tepkileri de çok ağır. Ne zaman ne yapacağını da bilmiyorum. 2 hafta önce merdivenlerden inerken ayağına bastım avmde söylemediği söz kalmadı insanların içinde bağırarak. O kadar aklım karışık ki...

cnm bana göre senin yapman gereken şey,sevgilinden bir an önce ayrılmak çünkü o kadar kaba bir insan asla değişmez üstelik her ayrılıkta kendini başka kadınların kolalrına atan bir adamdan hiç hayr gelmez.Sonra ise şu yeni arkadaşına bir şans ver arkadaş listesi falan bunlarla insana not verilmez,sana rol yapıyorda olabilir çünkü şuan zorsun onun için ama gerçekten çok iyi ve değerli biriside olabilir bunu yaşamadan göremezsin,sevgilinin böyle bir odun çıkacağını bilebilirmiydin önceden bilemezdin denedin ve gördün,buna da aynı şansı ver dene ve gör ayrıca sevgilinin boş boş seviyorum sözlerinede kanma elinden uçup gitmemen için numara yapıyor terk edilmek acıdır bir erkek için buda önlemek için milli marşlarıdır ''seni seviyorum'' kanma,terket gitsin :KK66:

Normalde erkek arkadaşım beni sevdiğini söylüyor. Birlikteyken çok da kötü zaman geçirmiyoruz ama her zaman patlamaya hazır bomba gibi. Ayrıca tepkileri de çok ağır. Ne zaman ne yapacağını da bilmiyorum. 2 hafta önce merdivenlerden inerken ayağına bastım avmde söylemediği söz kalmadı insanların içinde bağırarak. O kadar aklım karışık ki...

bide sevmıyorum deseydı dıyemez tabı demez .... agır konusuyorum belkı canım ama kusura bakma dogru olan bu ... hoş sevıyordurda elbet yıllarınızı bırlıkte gecırmıssınız ıyı kötü fakat sana deger vermeyen bir adamla ne kadar sürebılır ne kadar dayanabılırsın bu onemlı ...

ben dayanamam mesela ne kadar sevsemde bana bır ses yukseltmesınde kırılır herşey ve zamanlada yok olur ...

hakkında hayırlısı olsun ... biraz genıs kapsamlı dusundugunde dogru kararı verecegını dusunuyorum ıyı gunler

Bence bu ikinci adayı bırakın siz bi kenara o psikopat sevgilinizden ayrılın bir an önce.
Sonra biraz durun düşünün kafanızı dinleyin gözlemleyin eğer, adamın ilgisi hala devam ederse güvendiğiniz noktada okey dersiniz.
Ama, bu yeni adayda da sorunlar olabilir psikolojik.
Çünkü çok sağlıklı gelmedi bana sanki "başkasının kadını" nı elde etmek gibi bir egosu var bence.

Bence siz hiç pişman olmadan bu sevgili namzetinin ipini çekin.
Ondan size yer olmaz.
Olsaydı zaten olurdu bu kadar zamandır.

X