Çok zor durumdayım, dertleşmeye konuşmaya çok ihtiyacım var.. :(

Küçüğüm snein hiç bir suçun yok kendini suçlama bu tür şeyler her kadInın başına çocukken, genkızken gelir ama biz sürekli kendimizi suçladığımız için kimseye anlatamayız ve o sapık ruhlu insanlar rahat rahat tacizleirne devam eder, bence asıl bu olayı kabullenirsen utanmalısın..En kısa zamanda kendine yakın bulduğun bi büyüğüne bunu anlat..

Konu epey karışık anlatılmış cnaım ama yorumlardan anladığım kadarıyla taciz ediliyorsun ve hala annene anlatmamışsın
Ben olsan hiç düşünmez anlatırdım
Hatta halanlada konuş

canım ne olursa olsun susma anlat annene..allah korusun sonra daha kötü birsey yapar keşke anlatsaydım dersin ama çok geç olur...belki çıkabilecek olaylardan korkuyorsundur ama susarsan sonra çok pişman olursun..belli ki kuzenin sen susuyorsun diye cesaret alıyo...bu yaslar çok önemli...yaşayabileceğin kötü bi durum senin psikolojini we tüm hayatınım mahvedebilir...en iyisi burdaki ablalarının sözünü dinle en kısa zamanda anlat olayı annene...ayrıca senin hiç bi suçun yok boşa pişmanlık duyup töwbe ediyorsun:teselli:

nedense taciz olaylarında biz suçluymuşuz gibi susarız
sen çok küçüksün..ben lise sondayken bi öğrt.tacizine uğuyordum aylarca devam etti taki mezun olana dek..sustum utandım..
bugün öğrendim ki müdür olmuş eminim ben tek değildim tek olmicam keşke ozamanlar konuşsaydım müdür seviyesine gelmeseydi..
üstelik burası bi kolej..okulun sahibiyle konuşmayı dşünüyorum artık 5 sene geçmiş olmasına rağmen..

Susmaya devam edersen baskılarını daha çok artıracak ve seni bir süre sonra tehdit etmeye başlayacak,evlenmeye kalktığında işi bozmak için sana yaptıklarını değişik şekilde seni suçlayarak anlatacak ve sen daha zor durumda kalacaksın.Tavrını kesin olarak koy gerekirse halanlara hiç gitme senin ciddi olduğunu anlarsa bu tür şeyler yapma olasılığı azalır.Kıskandırmaya falan çalışma bu ondan hoşlandığın imajını verir.Birde güvendiğin bir büyüğüne annene mesela olan biten herşeyi anlat,olmazsa karşılarına alır o çocukla konuşurlar.Susarsan birgün gözü döner ve sana TECAVÜZ bile eder,dahada abartıp satmaya bile kalkar..Böyle tiplerden herşey beklenir.Kesinlikle muhattap olma mesafe koy ve bir büyüğüne anlat yoksa daha çok pişman olursun...

ah küçüğüm benim
bak ablacığım bu durumu annene anlat tamammı
ailenin boşanacak olması ayrı bir sorun bu ayrı bir sorun
sen sustukça daha ileri gider
bunda senin hiç bir suçun yok kendini sakın üzme:teselli:

Canım bak buradaki herkes susmanın sana daha çok zarar vereceğini düşünüyor ve bencede öyle.Hemen annenle bu konuyu konuş ve o tacizci kuzeninde gözü korksun.Bak bakalım o zaman yanına 10 metre den az yaklaşabiliyo mu?

sessiz kalmak kabullenmek gibi oluyor canım yani sessiz kalma ya al karşına sert bi dille ikaz et yada halana konuyu aç bi daha bu tarz şeylere maruz kalma ha bi de onlara sık gitme artık bi tavır içinde olduğunu anlasın.....

cnm kesinlikle annene anlat sonra işi ilerletir kendinin değilde senin onda gözün olduğunu fln söyler iftira atar aman büyüklerine söyle bu konuyu

sen neden tovbe ediyorsun ki sen istekli degilsin taciz ediyorsa
ne olursa olsun halanda evde olsa gitmeyeck ve onu gormeyecksin susarsan daha ileriye gider ilerki gunlerde terbiyesiz ayrica kim durduk yerde kuzenini taciz eder demkki yakin durmusun erkeklere sert olacaksin
konusma bile bence

aynen katılıyorum
hiç erteleme
hem sen niye tövbe ediyosun canım o tövbe etsin
senin saflığından yararlanmak istiyo
hiç utanma sıkılma şu anki utanıyorum diye nitendirdiğin ileride gerçek olur
sessiz kalma!!
sessiz kalaman aciz olduğunu savunmasız cesaretsiz olduğunu gösterir
ve o kişinin daha büyük bi hata yapmasına sebep olur
öyle msn den sevgilin varmış gibi şeyler de yapıp bence onu kıskandırma bu pek caydırıcı olmaz aksine
sana karşı dahada hırlanmasına sebebp olursun
en güzeli ailene söylemek ve onun korkmasını sağlamak

Son düzenleme:
canım benim daha 16 yaşındasın hoşuna gitsin gitmesin karşı tarafın yaptığı çok yanlış. suskun kalma sakın!!

başıma benzer bir olay geldi.hemen git annene babana anlat.hatta babana ki çünkü onun tarafından kuzenın.aniden söyleme böyle bişi olsa ne olur diye sor.o zaten anlar.

Bu bir taciz canim...Maalesef bazen aile arasinda bile olabiliyor bu tur kotu olaylar
Simdi sen bize nasil anlattiysan, annene de anlat. bilsinler.
Onada iyi bir ders versinler
Yoksa ileriye gitmeyi isteyecektir. Sana zarar vermesini istemeyiz.
Dikkat et kendine. onunla Asla yanliz kalma !

bende çok korktum okurken bişey olacak diye ,canım bunu en kısa zamanda annene anlatman gerek başka bi çözümü yok,ileride daha kötü şeyler olur sen kızsın,hem onu kıskandırmaya çalışman msn deki yazılar felan boş şeyler erkekler salaktır düşünürki oda istiyor vs

canım bunlar benimde başıma geldi şu an 18 yaşındayım ama o pisliği görmüyorum şu an ki aklım olsa kesinlikle anlatırdım..kısaca 6-7 yaşlarındaydım aslında söyleyebilecek bi çocuktum ama annemle babam ayrıldıktan sonra annem çalıştığı için bana ninem bakardı o da annemin ayrılmasını istemiyodu babamlar zengin old. için,beni çok korkuturdu,döverdi durduk yere bu yüzden söyleyememiştim..sen kesinlikle söyle.

KUSURA BAKMAYIN ABLALARIM BEN KK NASIL KULLANILDIGINI PEK BILMEDIGIM ICIN BUKADAR GEC CEVAP YAZDIM (BENDE ARIYOM ARIYOM BU GONDERIYI BULAMIYOM SONRA KENDI PROFILDE DIYELIM ORDA BULDUM ANLAMADIGIM ICIN BOYLE UZUN SURDU KUSURA BAKMAYIN) ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN , O PISLIK BENIM YANIMA YAKLASAMIYO BIZIM EVE ADIMINI ATAMIYOKI :) BENDE ONLARA KAC AYDAN BERI GITMIYODUM BI BAYRAM ONLARDA OLDUGU ICIN MECBUR GITTIM BEN ZATEN ANNEME DEMISTIM BAYRAMA HALAMGILE GITMEM ANNEM YOK GIDECEKSINN AYIP OLUR FLN INAT ETTIM OLMADI MECBUR GITTIM AMA HICBISEY YAPAMADI YAPAMIYO.. KUSURA BAKMAYIN HEPINIZE TEKER TEKER CEVAP YAZAMADIM, BEN HALEN ANNEME SOYLEYEMEDIM OLAN BITENI BILMIYO YANI BAZEN MSNDE FLN GORUYORUM AMA COK KONUSMUYORUZ BIRBIRIMIZLE MISAL ANNEM HALAMA BISEY SORMAK YADA SOYLEMEK ISTEDIGINDE DIYOKI KUZENLERDEN HANGISI MSNDE FLN BEN ONUN ISMINI VERINCE DIYOKI OZAMAN DEKI ANNEM ANNESINE SOYLE BOYLE DIYO BEN DIYINCE ODA ANNESINE ILETIYO OYLE OLUYO ISTE YOKSA KONUSMUYORUZ!,

KATE_34 ABLAM yazmisinki o sana 10 metreden az sana yaklasabiliyomu hayir ablam yaklasamiyo bi gecen bayramda halamgildeydik annem demistiki git kardesini cagir eve gidiyoz gelsin fln diye kardesimde onla ayni odadaydi bi ozaman 10 metreden az olmustur yoksa yaklasamiyo bi kac defa soyledim kendisine serefsizlik yapma adam akilli dur civitma gibisine

ELIFz ablam senin yasadiklarinada uzuldum ya benim annemle babam daha ayrilmadilar ama babam bizle yasamiyor ya ama ninende hic iyi etmemis yaa ne diyecegimi bilemiyorum ( insAllah hepiniz suan mutlusunuzdur daimada mutlu kalirsiniz ALLAH hepinizden razi olsun ablalarim cok tesekkur ederim :) ALLAH'ima sukurler olsun okadar korkum kalmadi :) ve artik ben o halamgile yakin okula gitmiyorum baska okula yazildim cok sukur :)) ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN ALLAH TEKRAR RAZI OLSUN SIZDEN.. :)

Son düzenleme:
slm canim !.sadece bunu soyleye bilirim sana o insandan calisdigin kadar uzak dur.ve oylede unutmagi zor olsada bi yolla unutmaga calis.iste hayat boyle.bilmiyosun nasil ve nice olunusu.

tatlım güzelim sen susdukca o pislik daha beter üstüne gelır nasılsa korkar kımseye söyleyemez diye düşünür bu tacizlerini daha ileri boyutlara götürür senın yapıcağın en dogru sey bunları annenede anlatmak sakın korkma cekınmede korkucak bırısede varsa o bunları sana yapan ınsan musvettesıdır bir an önce anlat annene mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…