• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zor durumdayım, dertleşmeye konuşmaya çok ihtiyacım var.. :(

aynen ben de öyle..korka korka okudum...

annene anlatmazsan suçsuzken ,suçlu durumuna düşersin canım...hemen anlat annene....

ay vallahi basima agri girdi ya :1no2::1no2: aglamamak icin kendimi zor tutuyorum senağlama kuzeni yaa..
bak anne baba olarak herkeze dikat etmemiz gerektigini birkez daha anladikk :1no2:senağlama

ay vallahi basima agri girdi ya :1no2::1no2: aglamamak icin kendimi zor tutuyorum senağlama kuzeni yaa..
bak anne baba olarak herkeze dikat etmemiz gerektigini birkez daha anladikk :1no2:senağlama

Cok dogru söylüyorsun canim...

Arkadasimizin kac yasinda oldugnu bilmiyorum fakat suda varki cocuk yetistiriken o cocuga öyle bir öz güven vermek öyle bir yetistirmek lazimki...
Böyle olaylara maruz kaldigi an...sessiz kalmasin...kendini koruyabilecek kapasitede olsunyasakkelime

Samimi söylüyorum ben olsam o kuzende kafa göz birakmaz...tüm aileme anlatir ve bir daha onunla ayni havayi bile tenefüs etmezdim...:mymeka:

annene anlatmazsan suçsuzken ,suçlu durumuna düşersin canım...hemen anlat annene....[/quote]

bende arkadaşa katılıyorum.korkma ve susma hemen annene anlat.hala belki evladını savunacak yalan söylese inanacaktır.ama annen sana inanır.hemen annene anlat.korkma sakın.

canım daha 16 yaşındasın ve bu 14 yaşlarındayken başlamış seni taciz etmeye.
bak hemen gidiyorsun annene bütün bu olanları anlatıyorsun. o sana zorla saldırıyor...sakın susma. bak bir gün yalnız kaldığınızda daha ileri gidebilir ve tecavüz edebilir sana.
annene babana söyle canım... lütfen....

anladığım kadarıyla kuzenin tarafından tacize uğruyorsun...kafamçokkarıştı
annenle paylaşmanı öneriyorum..:delphin:
sessiz kalma sakın canım,suçsuzken suçlu durumuna düşersin..kaydirigubbakcemile
kuzenin seninde istediğini sanabilir...fisfisfis
hemen bir büyüğünle konuşmalısın canım...:a015:

azıcık aklın varsa ve bizlere birazcık güveniyorsan derhal ailenle paylaş bu durumu. sustuğun için bu durumdan zevk aldığını düşünebilir. daha ileri gitmeye yeltenebilir. hayatın boyunca böyle bir saçmalıkla yaşama ablacım git annene babana anlat. ve bir uzmandan yardım alın. bu taciz sende farkında olduğun ve olmadığın pek çok hasar bırakır.
emin ol yaşadığın şey senin suçun değil. pişmanlık duyacak olan sen değilsin..
bunları içine atarak büyük hata ediyorsun..sen bunu haketmedin bunu unutma!!!!

daha şimdi susarsan yarın bi gün bu olayı birine anlatmak istediğinde sana kimse inanmayacak
ve o it dediğin kuzenin seni taciz etmeye o iğrenç hareketlerini sürdürmeye devam edecek
bence ilk önce annene olan biteni anlatmalısın anlatamıyorum falan dersen bu olay devam edecek
aklı başında bir genç kız olarak doğru annene git ve doğruları anlat tatlım
kuzenine de tepkini nasıl gösterirsin bilmiyorum ama sertt bir şekilde tepki versen aklı başına gelse iyi olacak

evet bitanem...herkese ve herşeye dikkat etmeliyiz...ne kadar çok sorumluluğumuz var gerçekten...düşününce beynim çatlıyor ...:uhm:

Cok dogru söylüyorsun canim...

Arkadasimizin kac yasinda oldugnu bilmiyorum fakat suda varki cocuk yetistiriken o cocuga öyle bir öz güven vermek öyle bir yetistirmek lazimki...
Böyle olaylara maruz kaldigi an...sessiz kalmasin...kendini koruyabilecek kapasitede olsunyasakkelime

Samimi söylüyorum ben olsam o kuzende kafa göz birakmaz...tüm aileme anlatir ve bir daha onunla ayni havayi bile tenefüs etmezdim...:mymeka:

Henuz 16 yasindaymis gulsumcum bu cocugun bir sekilde annesiyle konusmayi ikna etmek gerek senağlama

Henuz 16 yasindaymis gulsumcum bu cocugun bir sekilde annesiyle konusmayi ikna etmek gerek senağlama

Evet...Annesine anlatmaya utaniyorsa baska bir aile büyüde olabilir...bir ablasi bir abla gibi gördügü biri....:delphin:

Yazik vallaha ya...böyle igrenc piskliklerinde isine geliyor tabi...SUSMAK en büyük hata..:1no2:

Güzelim ne yap et biran evvel birilerine anlat durumu...bak burda tüm ablalarin sana aynisini söylüyor...inanki yarin öbür cok pisman olacaksin anlatmadigna...ve sana yaptigni belki daha kücük bir kiza yapacak:kızgın:...allah cezasini versin insallah....:Saruboceq:

Ayrica yine böyle birseye kalkistigi vakit kendini aciz gösterme sakin...bagir cagir..hatta ve hatta firsatini buldunmu biryerlerine söyle okkali bir tekme indir ve hemen kac....o senin bu korkunu ve acizligni kullaniyor...:delphin:

Inanki biraz disli cirkef görse seni....buna kesinlilkle yeltenemez bile..:kahve:

canım yaşadıklarını annene anlatmak zor gelebilir belki korkuyor da olabilirsin ama tüm arkadaşların söylediği gibi mutlaka annene anlatmalısın. sakın sessiz kalma. sessiz kaldıkça ileriye gidecektir. bu tarz olayları yaşayanların bir çoğu kimseyle paylaşamıyor ve içine kapanıyor. sen bari bu hatayı yapma. bak bize ne güzel anlattın aynen bu şekilde anne de anlatabilirsin. korkma lütfen ve kendini suçlu hissetme.

kesınlıkle annene soyle bıyerden basla kesınlıkle ıcıne atıp tek basına halletmeye calısma ayrıca belkıde bu olay kapak olur onlarda bosanmaktan vazgecerler

utanıyorum yazmışsın canım .sen niye utanıyorsun .sakın susma .annene halana mutlaka anlatmalısın.
senin bir suçun yok ki o pislik seni taciz ediyor.susarsan hep daha fazlasını isteyecektir.
hadi lütfen hemen şimdi git ve herşeyi annene anlat.
ilerde bu yaşadıklarının izi kalıır sende.kendine bunu yapma
lütfen canım yaa....saklama annenden bunu

bu ne saçma hayat bu ne dingil hayat bu ne manyak yaşam tarzı yaaa okadar karsıkkı hiçbirsey anlamadım ya...kimin kimin elı cebinde bu ne ya...

tatlım hemen ailene anlat
sustukça sende istiyorsun,seninde hoşuna gidiyor sanacak
kesinlikle susmamalısın

Annene her şeyi anlatman lazım duysun oda bılsın yoksa halanın oglu senı ıstıyo zanneder karsı cıktıgını anlasın annen veya baban bır yol dusunsun bence tek başına çözemezsin böyle gidersede iş daha kötüye gider......

Senin derhal bu durumu annene yada ailenden en yakın gördüğün kişiye anlatman gerekir canım...Senin bu olayda hiçbir suçun yok kendini suçlamayı bırak ayrıca...

büyüklerinden yardım almalısın canım.en kısa zamanda hemde.vakit kaybetme.iş işten geçtikten sonra anlatmanın hiç bir anlamı kalmaz

Back