• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zor durumdayım acil yardım

hayalprestttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
2
0
1
22
Yedi aydır iyisiyle kötüsüyle düzenli bir ilişkim var ailem bilmiyor ailemle aramda SORUNLAR var bana sürekli evden defol git s*ktir git or*spu Falan diyorlar her tartıştığımızda en ufak şeyde sevgilimin annesi de madem böyle şeyler yapıyorlar sen gel bizde yaşa işe girer birikim yaparsınız Kendi evinize çıkarsınız dedi annesi bizim için 3 + 1 ev tutacaktı biz de sevgilimle kaçtık akşamında ailem Bana eve gel lütfen özür dileriz her şey senin istediğin gibi olacak yalvardılar bende gittim Normalde birkaç aya Nişan yapacaktık sevgilim ailem öyle dedi ailem tamam dedi sevgilin gittikten sonraBana şey dediler sevgilin askere gidip geldikten sonra nişan olacak dediler seninle birkaç ay olmasını istiyor bir de annem baya onlardan altın takı vs takmalarını istiyor sevgilim de dediki eğer dedi işler iyice kötü derse dedi seni kaçıracağım dedi bu sefer direk nikahı basıcam dedi

Ailem işleri daha da geciktiriyor Şu an sevgilimle aynı şehirdeyiz ama farklı ilçelerdeyiz normalde aynı ilçelerdeyiz ama Sevgilimin annesiyle babası ayrı sevgilim babası babaannesi ile yaşıyordu ama beni kaçırıp geri getirdi için babaanne seni kabul etmedi bu yüzden annesiyle yaşıyor şu an farklı ilçeder

Ailenin evinde dur. Askerliği bekle. Sorun çıkarırsalar kadın sığınma evine filan gidersin. Evlilik asla çözüm değil. Kendi ayaklarının üzerinde dur öyle evlen. Ailesinin sahip çıkmadığı kadınlara kocalar daha rahat zulmediyor.

Daha 18 yaşındasın, iyiyi kötüyü seçebileceğini sanmıyorum. Nedense Esra Erol konuları geldi aklıma. Ben o anne oğula güvenemedim. Ne zamandır tanıyosun?

ayy balım nolur ne kadar kötü olursa olsun ailenin yanından ayrılma. en azından mesleğini eline al.el oğlu ne kadar iyi olursa olsun kimseye muhtaç olma. allah etmesin kötü bişey olduğunda kimseye eyvallahın olmaz yapma.

Ailenin yanındayken bir işe gir. Para biriktir. Ayaklarının üstünde durmayı öğren öncelikle. Hayatın ne getireceğini bilemezsin. Ailesinin itip kaktığı kadınları daha zayıf görüp kocaları da zulmedebiliyor. Kendi kendine yetecek duruma gelmeden evlilik işine girme.

Back