• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zor durumdayım lütfen yardım eder misiniz ?

Sosyologunuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
12
3
1
29
Merhaba kadınlar kulübü üyeleri sanırım herkesten küçüğüm ve bu konuyu yazdığım için gerçekten utanıyorum hem allahımdan hemde bebek sahibi olmak isteyenler varken böyle bir soru sormaktan ama gerçekten çok zor durumdayım yardım alacak kimsem yok en son ocağın 22 sinde adetimi oldum zaten düzensizdir 40 günde 30 günde olduğu da olur ama o günden bu yana olmadım şubatta adet dönüşme yakın bir zamanda nişanlımla sürtünme yolu ile ilişli yaşadık boşalma kesinlikle cinsem organımda olmadı ve ilişki de olmadı zevk suyu gelmiş olabilir mı zaten iç çamaşırımız vardı ve 2 3 dakika iç çamaşırımız olmadan oldu olay ve hala adet olmadım çok korkuyorum civanperçemini içtim ama olamıyorumbeyaz peynir gibi bi alıntım var bazen sarı oluyor zaten normalde de olurdu ama çok korkuyorum lütfen yardım edin hamile olmuş olamam değil mi

Panik yapma :) hamile değilsin stres yapmışsın biraz fazla gecikmiş. Bir de enfeksiyon olabilir bir kadın doğuma gidin derim

Aradan ne kadar zaman geçmiş bir test alıp yapsan daha emin olursun... Umarım değilsindir ama şunu da unutma zevk suyu ile hamile kalanlar var...:KK69:

Back