çok zayıflamışım ya...

ohm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
48
0
36
İstanbul
Arkadaşlar benim 8 aylık bir tane prensesim var emziriyorum fakat emzirdiğimden dolayımı artık bilmiyorum 66 kiloda doğum yaptım şimdi 51 kiloya düştüm boyumda 1 68 zayıflamışsın diyorlar ve benim moralim çok bozuluyor yaa bana tavsiyeniz varmı ve benim gibi olupta düzelen varmı??neler yapmalıyım nasıl kilo alabilirim morale ihtiyacım var :5:

bence gayet iyisin hiç almaya çalışma
yaşlandıkça metabolizma yavaşlayacağı için alacaksın zaten.

ee peki niyee süzülmüşsün zayıflamışsın diyorlar sanki kötü bişeymiş gibi şöyle 58 kiloya kadar çıksam ahh keşke :2:

Inanki gipta ediyorlar ondan öyle diyorlar :36: bence çok iyi kilon. Bizler kirk takla atariz zayiflamak için. Ne güzel iste 51 kilosun:8:

bence de kilon oldukça iyi ama illa kilo alcam diyorsan sütlü cici bebe yemeni tavisye edebilirim. kalorisi bayağı yüksek işe yaramazsa aptamilin falan gece mamalarını falan deneyebilirsin onlarda çok kalorili.

1.68 boya 51 kilo pek de normal değil bence. nitekim vücut kitle indeksin de normalin altında 18.06 hesapladım.
bazı emziren annelerin hızla kilo verdiğini biliyorum bence 56-57 kilo olsan normal olursun.çok rahatsız ediyosa seni en doğrusu bir diyetisyen desteği almak .

Back