• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zayif olmak güzel olmak midir?

RUxuxyyA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
25
0
86
İstanbul
a.s.a.s.a.s.a.s.BENCE HER İNSANIN KENDİNE HAS BİR VÜCUT TİPİ VAR KİMİ, İNSAN BİRAZ TOMBULKEN GÜZEL OLABİLİYOR KİMİ İNSAN ZAYIFKEN BENCE BU FİZİKSEL VE BİYOLOJİK YAPIYLA İLGİLİa.s.a.s.a.s.a.s.

berna kız burdada çıktım karşına yok ya fazla zayıflıkta iyi değil 0 beden falan tahta gibiler iğrenç bende göğüsler tahta popo dümdüz tamam etli butlu olalım demiom ama ideal kilomuzu bulalım hepimiz

valla benim çevremekiler kiloluyken daha güzel ve sevimli durduğumu söylerler
mesela kociş kilo vermemden hiç memnun değilll:1no2:
ama ben kilolu olmaktan memnun değilim giyiğim kıyafetlerin üstünde sımkaç gibi durması hiç hoşuma gitmiyo hıı bu 0 beden olmak istemem anlamınada gelmiyo tabi ben bikini giydiğimde, badi, beyaz pantolon giydiğimde üstümde güzel dursun bu bana yeteryerimseniben
mesela kolum kalınlığına bacak kalınlığı olan insanlarda itici geliyo bana:((

ben balık etli olmak istemioooomm bananeee
ben 0 beden olmak istiorum
görenler ayyyyyy ne zayıff değip ağız büksün istiooom
yeter yaa

artıkk aa kıza bak ne zayıf kopacak desinler bana 1no2:senağlama

:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:

Rüya çok haklısın bence de çok zayıf olmak kesinlikle güzel olmak değil.Geçen gün restoranda karşımıza bir kız oturdu ama görmeniz lazım tahta gibi,kolları bacakları çocuk vücudu gibi zayıflıktan. Kafası büyük kalıyordu vücuduna göre ama kızcağız farkında değil. Sipariş verirken o zayıflığa bile diet cola olsun yok üstünde kesinlikle yağ olmasın diye konuşuyordu. Bence kadın dediğinde biraz göğüs kalça olmalı. Ben eskiden çok zayıftım, pantolonlar üzerime oturmuyordu dümdüz iniyordu kalçam:) Şimdi 7 kilo aldım ve çok daha güzel oldum,kadına biraz kıvrım yakışıyor. Tabi ipin ucunu kaçırmamak lazım:))

Bende cok zayif olmaya karsiyim zaten tahta gibi olmayada niyetim yok ideal kiloma düseyim yeter. Cok fazla kilo verince insanin yüzü cöküyor ve canli cenaze durumunda birsey cikiyor ortaya . kafamçokkarıştı

arkadaşlar sağlığımızı tehlikeye atmayacak kadar kiloluysak.ve formumuzu koruyorsak bence sorun yok.kilonun çirkin bişey olduğunu tv kanalları beynimize çivi gibi çakıyor.yani birileri para kazansın diye habire pompalanıyo bu kilo konusu.çirkin selülitlerinizden kurtulmak mı istiyorsunuz o zaman şunu kullanın bunu kullanın.bana ne ya ben kendimi selülitlerimle seviyorum.a.s.

Bence o kadar da zayıf olmak iyi değil kız dediğin biraz balıketi olucak. Geçenlerde otobüste bir kız gördüm uzun boyluydu ama incecikti, bacakları resmen kırıldı kırılıcak yani. Birde bu zayıf kadınlar kocaman ayakkabılar giyiyorlar nasıl taşıyolar çok merak ediyorum :D

ben çok zayıf olan insaların çirkin olduğunu savunanlardanım.ya hiçmyakışmaz ya aynaya bakmıyorlarmı onlar.38 beden çok çok çok güzel ideal bence 36 bile değil yani...bende balıklardanım vermeye çalışıyorum ama çok zayıf olmayı hiç istemem.

ya göbeğin yoksa tamamdır kardeşim,demekki fazla yağın yok
böyle diil mi ben mi yanlış biliorum(?)
göbişi yoksa bi bayanın,giydiğ şeyler yakışır bence,
heryerde bi zayıflıkta zayıflık,komplekse sokuolar insanı yaa,çöp gibi bacaklar,göğüs die bişi yok bu ne şimdi?
gıcıklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!
çok doluyum yaaa:)

çok zayıf oluncada bıraz ye dıye laflar yapıolar bole sımıt gıymıs gıbı kalcalar olmıcak ama kemıkte dırek bellı olmıcak azcık etlı oluncak bnce

yok abi etli butlu hatun güzel..
baseni çıkan hatunları hiç begenmiyorm ama :D:D göbiş eriyo ama basen gitmiyoor ne yazıkkii ;))))

hayatıma giren tüm sevgililerim beni diyetimden vazgeçirmeye uğraşmıştı, neymiş kadın dediğim etli butlu olurmuş elini beline sarınca kemik gelmicekmiş ele:roflol::roflol::roflol: ama bende kıyafetlerden oramın buramın prtlamasını sevmiyorum. o yüzden babaya selam diyete devam:Dsırnaşık şey

amy_winehouse.jpg

amy winehouse'un hali ortada.. dişleri dökülüyor artık zayıflıktan.. böylesine aşırı zayıflık hiç sağlıklı değil. ayrıca çook hafif balıketi olmak şahane bence. şakkıdı

Son düzenleme:
nicole-richie-beach-01.jpg

bu da paris hilton'un kankası nicole richie. bu kadar zayıf olmanın nesi güzel arkadaşlar ayrıca hangi erkek beğenir ki böyle bir kadını.. korkunç bence. :1no2:

çok güzel bir konu açmışsınız arkadaşlar. ben zayıf değilim ama zayıf olup uyuz uyuz oturan ve sürekli hasta olan bir arkadaşım var. ona göre kendimi daha güzel ve şanslı hissediyorum. çünkü sağlamım, sağlıklıyım,dincim,kuvvetliyim ve sporuma gidiyorum. bu arkadaş bana senin kilonda olsam intihar ederim demişti. üstelik o zaman hamileydim. zaten ondan sonra görüşmedim onunla. allah böyle akıl zayıflığı vermesin. önemli olan bu bence.

Zayıf olmak tabiiki güzellik demek değildir....ki bende zannetmiyorum zayıf olanların zayıflıktan memnun olduklarını,nasıl kilolu olmak dert ise zayıf olmakta başlı başına bir derttir...Bende zayıf olanlardanım...ve giydiklerim üzerime yakışmıyor,emanet duruyor,görenler yaşımı küçük zannediyor,ben zaten bunun üzüntüsünü yaşarken birde birileri karşıma geçip,ayy ne kadar zayıfsın,üff desem uçacaksın demeleri (:dilcikar: ) iyice çökertiyor insanı....ben 44 kilo ile başladım,boyuma göre 60 kilo olmam lazım... ama 6 ay uğraşmama rağmen şu an 50 kiloyum...ve yediklerimi görseniz hayret ederseniz,
Misal bugün yediklerim
Kahvaltıda yarım ekmek arası sucuklu,kaşarlı tost,peyniz,zeytin,domates ve salatalık,çay
Ara öğünde Bir bardak ballı süt,
Öğlen yarım ekmek arası köfte,salata,ayran,
Ara öğünde bir bardak pekmez,yumurta,süt karışımı....
İkindi çayında gofret,bisküvi
akşam yemeğinde yayla çorbası,salata,kabak yemeği,pilav,karpuz,
yemekten sonra bir kase kuruyemiş,şeftali,çilek
şu andada bir tabak içinde süt,biskivi,nesguik,kuruüzüm karıştırdum onu yiyorum... :utangac:

Bu hergün böyle ama alınmayınca da alınmıyor... :sm_confused:

ve çoğunuzun dediği gibi herşeyin ideali...60'ı boşverin 55 olsam razıyım... benneyaptımki

Back
X