en ideali 38 bence.şahsen ben öyleyim.ama 36 veya 40 da olabilir.yalnız bunların üstüne çıkmak veya altına düşmek hoş durmuyor.
ne kadar zayıflansa o kadar iyi derdim bir arkadaşı görene kadar.kız 163 boyunda 40 kilo.omuzlarının kemikleri görünüyor top top,göğüs kısmı adım adım sayılıyor ve sanmayın ki 0 bedenler her istediklerini giyebiliyoırlar.kız yazın kavurucu sıcakta pantolan altına tayt giyiyor ki bacakları korkunç görünmesin.askılı badiyi tek giyemiyor içine bir tane daha giymek zorundaki göğüs kemikleri götünmesin.artık imrenmiyorum ya.keşke 80 kilo olsam da böyle olmasam diyor.
çok güzel bir konu açmışsınız arkadaşlar. ben zayıf değilim ama zayıf olup uyuz uyuz oturan ve sürekli hasta olan bir arkadaşım var. ona göre kendimi daha güzel ve şanslı hissediyorum. çünkü sağlamım, sağlıklıyım,dincim,kuvvetliyim ve sporuma gidiyorum. bu arkadaş bana senin kilonda olsam intihar ederim demişti. üstelik o zaman hamileydim. zaten ondan sonra görüşmedim onunla. allah böyle akıl zayıflığı vermesin. önemli olan bu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?