• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zayif olmak güzel olmak midir?

arkadaşlar zayıf olmak değildir güzellik...bir badi giydiğin zaman zaman orndan burndan fazla şeyler çıkmıyorsa vede tabi dar pantolon içinde aynı şey geçerlisırnaşık şeyeğer bunlar olmuyorsa vüdunuz dengededir vede güzelsinizdirŞeniz

Aynen öyle vallahi
dikkatimi çekiyo 2 kilo bile versem herkes ay çok güzel görünüyosun diyo demekki zayıf olmak güzel olmak demek
kilolu olupta güzel olmak die bişey yok
bi taraf eksik kalır hep
0 beden olmaktan bahsetmiyorum yanlız 36 beden olmak gerek

ya ben esasında zayıfım
ama kendi içimde şişman hissediyorum.
bu zamana kadar hep çok zayıf olmuş biri olarak
ki bu 45 kilo falandı,şimdi 2 kilo fazlam olduğunu bilmek bile beni strese sokuyor..
bir de en ufak kilo alsam göğüslerim büyüyor,göbeğim çıkıyor,yumuşuyorum.
zayıfken bu derdim yok en azından.

bencede haklısınız ben mesela 172 boyunda bır kızım.gecen sene yazın dıyete basladım ve 42 kıloya kadar ındım.anoreksıya tanısı konuldu eskıden herkes benı çok begenırdı halımden de aslında memnundum ama bu hastalık ıllet bısı 1 senedır kurtulamadım.su anda en fazla 47 kıloya kadar cıkabılmeyı basardım ve bu kadar zayıf oldugumdan berıdır kımseden ne bır ılgı gordum nede ıltıfat alabıldım anca benı uzulmıyım dıye bazen guzel kız falan dıyolar ama herkes 63 kılo halımı ınan daha çok begenırdı.bende oyleydım bunun bırde psıkolojık tedavısı var ınsanı mutsuz edıyor bu kadar zayıflık ruyalarına gırıor aynaya yakınca o eskı etlı butlu kız nasıl bole hastalıklı ıskelet halıne geldı dıor kımsenın gormesını bıle ıstemıorsun kendını kesınlıkle 1 senedır mutlu degılım hala daha kendımı eskı halıme resımlerıme ımreneerek bakıyorum

Iyy tam tersi çok çirkin! Herşeyden önce yüz güzelliği gelir bence.Ve en güzel vücut bedeni de 36-38 olmalı.Bu beden ideal, ne az ne de fazla.

Kadını kadın yapan kıvrımlarıdır, göğüsleri ve kalçaları dolgun(tabi abartı olmamak kaydıyla), beli ince kadınlar her zaman çekici bulunur, bunun en güzel örnekleri; Monica Bellucci, Sofia Vergara, Christina Hendricks, Kate Upton ve Kelly Brook'tur.

çok zayıf olmak güzel demek değildir.
yemeğin salçalısı kadının kalçalısı diye boşuna dememişler:)

Konunuz içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

Son düzenleme:
Ben her zaman Latin tipi vücutları sevmişimdir. İnce bel, popo çıkık, basen yok, göbek yok ve sımsıkı bir vücut. Taş gibi derler ya, yani bıngıl bıngıl sallanan yağlar yerine taş gibi kaslar olan bir vücut. Hepsi latin hatunlarında mevcut. Rio karnavalında o hatunlara imrenerek bakıyorum. Öyle bir vücudum olması için uğraştım durdum ama genetik yapımız müsait değil tabi beslenme ve yaşama alışkanlıklarımız da aynı değil. Onlar 5 yaşından beri popo sallarken(samba demek istiyorum) biz spor alışkanlığı olmayan, hareketsiz bir milletiz. Ara ara fitness girişimlerimizinde devamı gelmiyor ne yazık ki...

Çok zayıf olanda güzel değil bence. Kadının hatları olmalı azcık. Göğüs, popo gibi... Ama dediğim gibi sımsıkı olmalı...Öyle düşük bel pantalonun yanlarından fışkıran hatlardan değil ama :)

Son düzenleme:
esasen öyle herkesin bünyesinin götüreceği bir kilo var ama bize artık sindirilmiş ve kabul ettirilmiş bir durum varkii yalnız zayıflar güzel olabilir onlara herşey yakışırrr...:37:

sadece kemikten ibaretmiş gibi görünmek kötü ama ben kendi adıma zayıflıktan yanayım hem kadınlarda hemde erkeklerde fazla kilonun kötü olduğunu düşünüyorum. balık etinden biraz daha zayıf olmak yeterli gibi :34:

bu konu bu sene ki miss turkey yarismasindaki kizlari getirdi aklima. napmislar o kizcagizlara oyle yaa:26: resmen icim acidi ac birakmislar yani bunun baska aciklamasi yok bildiginiz omurgalari omuzdaki kemikler cikik cikikti elbiseler de hos durmamisti uzerlerinde. Biraz yurtdisina bakip ogrenmek mi lazim ne.. onemli olan sporla fit bi vucut sahibi olmaktir. afrika'da acliktan bi deri bi kemik kalmis gibi olmanin ne guzel bir yani var ne de saglikli bir yani. umarim o kizlara yemek vermislerdir:27:

en ideali 38 bence.şahsen ben öyleyim.:12:ama 36 veya 40 da olabilir.yalnız bunların üstüne çıkmak veya altına düşmek hoş durmuyor.
ne kadar zayıflansa o kadar iyi derdim bir arkadaşı görene kadar.kız 163 boyunda 40 kilo.omuzlarının kemikleri görünüyor top top,göğüs kısmı adım adım sayılıyor ve sanmayın ki 0 bedenler her istediklerini giyebiliyoırlar.kız yazın kavurucu sıcakta pantolan altına tayt giyiyor ki bacakları korkunç görünmesin.askılı badiyi tek giyemiyor içine bir tane daha giymek zorundaki göğüs kemikleri görünmesin.artık imrenmiyorum ya.keşke 80 kilo olsam da böyle olmasam diyor.

Son düzenleme:
en ideali 38 bence.şahsen ben öyleyim.:12:ama 36 veya 40 da olabilir.yalnız bunların üstüne çıkmak veya altına düşmek hoş durmuyor.
ne kadar zayıflansa o kadar iyi derdim bir arkadaşı görene kadar.kız 163 boyunda 40 kilo.omuzlarının kemikleri görünüyor top top,göğüs kısmı adım adım sayılıyor ve sanmayın ki 0 bedenler her istediklerini giyebiliyoırlar.kız yazın kavurucu sıcakta pantolan altına tayt giyiyor ki bacakları korkunç görünmesin.askılı badiyi tek giyemiyor içine bir tane daha giymek zorundaki göğüs kemikleri götünmesin.artık imrenmiyorum ya.keşke 80 kilo olsam da böyle olmasam diyor.

bence de 36 38 yas biraz ilerleyince 40 normal geliyor. vucudun da belli miktarda kasa ve yaga ihtiyaci var. yaglar insan vucudunu sicak tutar hem kisin :9: yazin da denize girince daha gec usursunuz:9: bende 36 38 beden arasi gidip geliyorum ama 34 beden olmak zor bee ac gezersin:9:

çok güzel bir konu açmışsınız arkadaşlar. ben zayıf değilim ama zayıf olup uyuz uyuz oturan ve sürekli hasta olan bir arkadaşım var. ona göre kendimi daha güzel ve şanslı hissediyorum. çünkü sağlamım, sağlıklıyım,dincim,kuvvetliyim ve sporuma gidiyorum. bu arkadaş bana senin kilonda olsam intihar ederim demişti. üstelik o zaman hamileydim. zaten ondan sonra görüşmedim onunla. allah böyle akıl zayıflığı vermesin. önemli olan bu bence.

o tipler hamileyken vurur zaten canım.normalde güzelliğine laf edemiyorlar hamile kalıp yamulmaya başlayınca onlara gün doğuyor.benim de çevremden biri hamileyken bana "sen hiç zayıf olmadın biliyor musunu?" dedi.hayatımda 36-38 arası gidip gelmeme rağmen.bunu söyleyen de çok zayıf birisiydi.ben de "ben sıska olmadım canım ama hep normaldim" dedim kapak oldu

cok zayıf olmakda cok sisman olmakda iyi degilki hem saglık hemde goruntu acısından hani hasta olan veya bunyesi nedeniyle oyle olanlarında yapacagı birsey yok ama illada cok zayıf olmalıyım diyenler itici duruyor aynı sekilde kilo alıp alıp bir dirhem et bin ayıp örter diyenlerde:32: ama bazı kadınların zayıf bayanları cekemedigi asikar valla oyle olanlara yapıstırıyorum lafı kıskanclık baska birsey degil tipe bakıyosun heryerden et fıskırmıs bizi begenmiyor:9: beden olarak ideal 36-38 ama kaldırana 40 bedende guzel durabiliyor sonrası sakıncalı 34 bedende asırı zayıf

Son düzenleme:
Çok zayıflık kötü de zayıf ya da tombul olmanın kendince avantajları var, zayıf kadınlar giydiklerini daha iyi taşıyorlar bana göre, daha stil sahibi gözüküyorlar aynı kıyafetleri giyen tombullara göre, tombullarda şahsi kanaatime ve çevremdeki bazı erkeklerden duyduğuma göre daha seksi oluyorlar, bir kere göğüs ve kalça kıvrımları daha belirgin , daha ele gelir oluyor, daha dokunulası, sevip okşanası oluyorlar, yumuşak yumuşak :9: :9: :9:

Bir de geçen gün televizyonda Gülşenin son halini gördüm, ne zaman biri çok zayıflık dese aklıma geliyor, televzyonlar normalde daha kilolu gösterirler ama kadıncağız zayıflıktan o kadar çirkin duruyordu ki, bir de çıktığı porgramda da inatla diyet ve spor çekimleri yapmış belli takıntı halini almış artık ama yakışmıyor.

Son düzenleme:
aşırı zayıf olmak ; bence kesinlikle güzel olmak değildir .

hatta ürkütücüdür .bacaklar çubuk gıbı ufak bi darbeyle

kırılacakmıs hissi uyandırıyor ben de :9:

omuzlarındaki o kemıkler sanki çıtırdayacakmıs gıbı urperırım :D

popo desen bu kemıklı hatunlar da mumkun degıl yoktur .

dumduzdur.pantolon gıydıgın de hıc cıkık durmaz .

halıyle cekıcı ve dişi görunmezler .

hele kı erkeklerın gozunden yorumlarsam durum cok daha vahımdır :)

kısaca kemikleri gorunen kızı hiç begenmezler :)

bence en ıdealı balık etlı olmak .balık etını balınayla karsıtrmayalım tabi :1:

Back
X