- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.707
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
-
22 yaş evlisin ve bebeğin olacak. Gezip tozup okuyacagin yaşlardasın sen ciddi sorumluluklar almissin sebebi bu yardım almalısın. Neden bu kadar erken evlenirsiniz anlamiyorum.
Yolunda giden hayatinizin bir kenarina, gecmisteki olumsuzluklari eklediginiz icin suan bu ruh halindesiniz..
Gecmise ve olumsuzluklara degil
Israrla mutluluga ve gelecege odaklanin..
Kendin icin bebegin icin ailen icin..
Zor degil bunu yapmak :))
Mesleğim var atanabilirsem devlet memuru olucam cenaze işlerinde görev aldım uzun bir süre fahri olarak ama kadroya girmek için atanmayi bekliyorum . Gezmek tozmak dert değil ki esimle bunu bol bol.yapabiliyorum temizlik yemek beni bunalticak bi evliliğim yok annemin evinde bile daha az geziyodum diyebilirim sorumluluk beni boğucak bi hayatım yok mesele evliliğim bebeğim değil hiç birinden şikayetçi değilim
Allahin izniyle bebegini sag saglim kucagina alinca bunlarin hepsi yok olup gider. Tek kalmayacaksin :)Evet doğru bunu tek kalınca yapamıyorum ama yanımda birileri olsun çok neşeliyim herkesi güldürurum rahatsız olsam bile gülerek anlatırım herkes ağlanacak haline gülüyosun yaslanmazsin diyorlar ama tek kalınca o benden eser kalmiyo insanlara karşı çok pozitif olmama rağmen kendi kendime kalınca aynı şekilde gulemiyorum
O zaman geçmişi düşünmeyi bırakın.
Eşiniz çocuğunuzla mutluysanız kendinize odaklanin. Bu nedenle imkanıniz varsa yardım alın dedim. Geçmişle ilgili babanızla ilgili sanırım öfkeleriniz var. Bence babanızı affedin içiniz de bunu yapmaya çalışın.
Keşke affedebilsem adını duyunca tuylerim diken diken oluyo . Sanırım hamilelikle birleşince dahada takıntı yaptım destek alma imkanım var çok teşekkür ederim yorumunuz için sanırım destek almak ise yarayabilir
Allahin izniyle bebegini sag saglim kucagina alinca bunlarin hepsi yok olup gider. Tek kalmayacaksin :)
Guzel seyleri dusun hep..
Esin sana destek oluyor. Sende cabala biraz. Yapabilirsin bunu.
Artik birakacaksin eskiyi olan oldu bebegine esine konsantre ol, namazlari kil dualarini et cok ferahlarsin ,aklina geldigi zaman yasadiklarin hemen baska yere konsantre ol.... gecti o gunler...dusunme...
Gecmise mazi derler dusunsen uzulsen neye yarar bugununu mahvetmekten baska.
Çok şükür annemin hakkını ne ben ne kardeşlerim ödeyemeyiz hala arkamizda dimdik durur Rabbim onu başımizdan eksik etmesin hayattaki en büyük Şansım annem inşaallah onun kadar güçlü iyi bi anne olucam bebeğimehanileleikte duygusallık hırtluyor iyice insan agladıkca aglamak istiyor olumsuz seyler geliyor akla.
kötü seyler yasamıssın evet ama gecti gitti sukur buradasın. ya annen olmasaydı büyürken beeterin beteri var.ben cok agladım hamilelikte en cokda kimsesiz cocuklara zulum gören cocuklara agladım.
Cok sukur annen yanindaymis ya o da olmasaydi yok mu oyle hayatlar anne babadan da yuzu gulmeyen.yapacagin simdi evladina iyi bir anne olmak
Şimdi sahip olduklarını geçmişte çektiklerinin mükafatı gibi gör, yani onları yaşamasan bugünkü sen olamazdın belki de. Yaşadıklarından güçlendin , yaşadığın olaylar hayatına yön verdi ve bugünlere geldinNereden başlayayım bilmiyorum çok uzun olmasınıda istemiyorum ama yazsam herhalde oku oku bitmez . En başından anlatayım
22 yaşındayım cocuklugumdan beri sürekli olgun olmak zorunda kaldım annemle babam boşandı ben orta okula giderken hiç bi zaman normal bi hayatımiz olmadı ne kardeşlerim annem hepimiz çok zor şeyler yaşadık annem her bizim için çaba gösterdi hala gösteriyor tek başına büyüttü bizi okut tu evlenmedi genç olmasına rağmen tek başına çalışıp istanbul gibi bi yerde hem kendine hem bize sahip çıktı babamdan maddi manevi hiç destek görmedik suan görsem tanımam bile her neyse
Evlendim geçen sene mayısta bir sene olucak evleneli eşimden çok memnunum her Allah razı olsun beni hep anladi tabiki herkes gibi ufak tefek problemler herkesin hayatında var kimse mükemmel değil . Hamileyim suan 26 haftalik bi kızım olucak Hersey çok güzel çok iyi eşim evim bebeğim ailem ama gelin görün ki ben çok kötüyüm kendimi tükenmiş bitmiş hissediyorum burada anlatamadigim bir çok şey yaşadım cocuklugumda hepsi gözümün önünden birbirine geçiyor ağlama krizlerine giriyorum sürekli içimde bi nefret var babama karsi hayatimdaki tüm olumsuzluklar onun yüzünden oldu annem rahim kanseri oldu şükür yendik ve hala calisiyo ben çocukluğumda uzun süre tedavi gerektiren hayatı bi hastalık atlattım psikolojik olarak bitigim yorgunum 3 sene kadar psikolojik tedavide gördüm ailem çok anlayışlı esimde öyle ama bilmiyorum bende hep eksik bişeyler var tamamlayamadigim boğazım hep düğüm düğüm ne yapmalıyım ben bebek için acele etmissiniz diyebilirsiniz ama inanin bebegimle ilgili değil onu bende esimde çok istedik şükür Rabbim nasip etti ama ben bitik hissediyorum kendimi ne yapıcam ben nasıl silicem beynimden o yaşadıklarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?