- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.707
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
Şimdi sahip olduklarını geçmişte çektiklerinin mükafatı gibi gör, yani onları yaşamasan bugünkü sen olamazdın belki de. Yaşadıklarından güçlendin , yaşadığın olaylar hayatına yön verdi ve bugünlere geldin
Benimde ailemle uçurum gibi düzelmeyecek sıkıntılar var, artık onları sadece idare ediyorum, dediğin gibi bazen gözümün önüne geliyor bazı şeyler, hazmedemiyorum, nasıl böyle anne baba olur diyorum, sonra onlar böyle olmasa belki Allah bana eşimin ailesini nasip etmezdi diyorum, onlar sayesinde bugün olduğum yerdeyim, çoğu zaman onlar bana eşimden daha çok destek oldu. Allah bir kapıyı kaparsa diğerini açıyor işte.
Birde dertsiz insan Yok, imtihan dünyası, herkesin başka Başka dertleri oluyor, kimi eşinden kimi evladından çekiyor, seninki de bu şekildeymiş demekki
Haklısın bu kadar güçlü olamazdim öyle Rabbim bi yerden alıyorsa bi yerden veriyor ama iste neden diyorum bazen olmasi gerekiyormuş böyle oldu diyorum sonrada neden oldu hak etmedik diyorum mutlu aile çocuklarını hic anlamıyorum zaten nasıl sorunsuz olur ki bi aile sofraya babayla oturmak nasıl olur başına bişey gelse guvenicegin bi erkek nasıl olur esimede üzülüyorum bazen çocuk gibi oluyorum baba şefkatini esimde ararken buluyorum kendimi anneme ayrı üzülüyorum herkes tok tok konuşup evinde rahat rahat otururken o kanser olduğu dönemde bile çalıştı hastalığını bize söylemedi aylarca gülerek söyledi sırf biz üzülmeyelim diye neden hepimiz bu kadar güçlü olmak zorunda bırakıldık düşün düşün çıkamıyorum işin içinden