- 6 Ağustos 2024
- 60
- 12
- 32
-
- Konu Sahibi ruhu yorgun
Evlilik öncesinde tedavi olmadınız mi ? Ben uzun bir süre dkh kullandım öyle düzene girdi.Pcosum adet düzensizliğim var. Aman aman bir kilom yok. Yani normal bir kiloya sahibim. Yediklerime içtiklerime az da olsa dikkat ederim spor da yaparım takviyeler kullanırım ama hala adetim de düzelme yok. Ovulasyonda pikte görmedim. Hiç mi yumurtlama yaşamıyorum ? Ne yapacağımı şaşırdım nasıl düzelecek regl? Millet bir kaç gün gecikince stres oluyor benim aylar geçiyor…yoruldum.
Yıllarca bununla savaştım seni çok iyi anlıyorum. Rastgele denk geldiğim o zaman çok pahalı bir ilaç vermişti bana tamamen bitkisel o günden beridir iuihimPcosum adet düzensizliğim var. Aman aman bir kilom yok. Yani normal bir kiloya sahibim. Yediklerime içtiklerime az da olsa dikkat ederim spor da yaparım takviyeler kullanırım ama hala adetim de düzelme yok. Ovulasyonda pikte görmedim. Hiç mi yumurtlama yaşamıyorum ? Ne yapacağımı şaşırdım nasıl düzelecek regl? Millet bir kaç gün gecikince stres oluyor benim aylar geçiyor…yoruldum.
Acaba nasıl kaldılar? Tedavi olarak adet söktürücü veriyorlar. Sonra da Femara ile hamile kaldım bebeğimi kaybettim tam sevinmişken… şimdi tekrar o ilaç yolu gözüküyor…adet düzensizliğimi nasıl çözeceğimi yumurtlamayı nasıl bulacağımı bilemiyorumtedavi oluyor musunuz şuan? pcos ile gebe kalması zorlaşsa da imkansız değil çevremde ne kadar pcoslu arkadaşım var ise benden önce gebe kaldı
Gittim bana hep doğum kontrol ilaçları verdiler bırakınca daha fazla patlaklık veriyor…Evlilik öncesinde tedavi olmadınız mi ? Ben uzun bir süre dkh kullandım öyle düzene girdi.
Ne acaba ben de öğrenebilir miyim gerçekten yumurtalama görmek istiyorum artık….Yıllarca bununla savaştım seni çok iyi anlıyorum. Rastgele denk geldiğim o zaman çok pahalı bir ilaç vermişti bana tamamen bitkisel o günden beridir iuihim
bebeğinizi neden kaybettiniz pıhtılaşma testi yaptırdınız mı? doktor ile yumurtlama takibi yaptırdılar tabii hormon testi pıhtılaşma testi rahim filmi hepsi yapılıyor rutin olarak. siz ne kadarını yaptırdınız? bir de genelde pcos olanlardan ortak duyduğum soğan kürünün pcos için çok faydası olduğu.Acaba nasıl kaldılar? Tedavi olarak adet söktürücü veriyorlar. Sonra da Femara ile hamile kaldım bebeğimi kaybettim tam sevinmişken… şimdi tekrar o ilaç yolu gözüküyor…adet düzensizliğimi nasıl çözeceğimi yumurtlamayı nasıl bulacağımı bilemiyorum
Benim rahim ağzı açıklığı olmuş. Ve erken atılması gereken dikiş geç atıldığı için gecikildi….bende hormon testi ve pıhtılaşma testi yaptıracağım sanırımbebeğinizi neden kaybettiniz pıhtılaşma testi yaptırdınız mı? doktor ile yumurtlama takibi yaptırdılar tabii hormon testi pıhtılaşma testi rahim filmi hepsi yapılıyor rutin olarak. siz ne kadarını yaptırdınız? bir de genelde pcos olanlardan ortak duyduğum soğan kürünün pcos için çok faydası olduğu.
bence de özellikle hormon testi yaptırmanızı tavsiye ederim. yine öncelikle soğan kürünü uygulasanız daha iyi olur çünkü yumurtalık kistlerine çok faydası var. sadece kistleri yok ederken prolaktin değerini yükseltebiliyormuş. o sebeple önce kürü sonra hormon testini yaptırmanızı öneririm. yükselmişse önlem almak için. benim yumurtalığımda da kist vardı pek inanmıyordum şifa olacağına ama bir profesörden dinleyince deneyeyim ne kaybederim dedim. o ay uyguladım ki baştan sağma uyguladım aslında midem hassas olduğu için. bir dahaki ay gittiğimde rahmin tertemiz dedi doktor. o ay gebe kaldım zaten 2 sene sonunda ilk kez. maalesef sağlıklı ilerlemedi orası da ayrı bir dert:) ama kistimden kurtulma gerekçemin soğan kürü olduğuna inanıyorumBenim rahim ağzı açıklığı olmuş. Ve erken atılması gereken dikiş geç atıldığı için gecikildi….bende hormon testi ve pıhtılaşma testi yaptıracağım sanırım
Pcosum adet düzensizliğim var. Aman aman bir kilom yok. Yani normal bir kiloya sahibim. Yediklerime içtiklerime az da olsa dikkat ederim spor da yaparım takviyeler kullanırım ama hala adetim de düzelme yok. Ovulasyonda pikte görmedim. Hiç mi yumurtlama yaşamıyorum ? Ne yapacağımı şaşırdım nasıl düzelecek regl? Millet bir kaç gün gecikince stres oluyor benim aylar geçiyor…yoruldum
Ben de öyleyim bence yumurta büyümüyorAy siz bensiniz ya cidden bende ne yapacağımı şaşırdım lh testi yapıyorum pik yok ne zaman regli olacağım belli değil
Öncelikle sizin adınıza çok sevindim ama beni maddiyat zorlar biraz sanırım bakacağım…Bende pcosum ne ilaç tedavilerine ne aşılamalara cevap vermedi bünyem. Yorulmuştum gittim tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım çok şükür ikizlerim varilaçsız adet göremiyordum ne pik gördüm ne yumurta çok kötü bi durum sizi anlıyorum. Eğer gerçekten yorulduğunuzu hissediyorsanız hiç uğraşmayın imkanınız el veriyorsa tüp bebek yaptırın.. çünkü insanın psikolojisi okadar yoruluyor ki yaşamayan bilemez gerçekten. Bu arada doğum yaptım 3. Ayında adet görmeye başladım ben şok nasıl olur dedim hayatım boyunca ilaçsız adet olmam ben korkuyla spiral taktırdım ikizlerden sonra şimdi çok şükür adet görüyorum. Acaba spiralin etkisi var mı bilmiyorum bilen varsa söyleyin kızlar hormonsuz düz spiral..
Soğan kürü denedim bu ay bakalım bekliyorumBen de öyleyim bence yumurta büyümüyor
Hayırlısı olsun hakkınız daSoğan kürü denedim bu ay bakalım bekliyorum