Cok yoruldum

nurzdmrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2023
71
45
3
26
Merhaba kizlar
Ben esimle 1 senedir evliyim yurtdisina geldim onun icin ve suan kayinvalide ile birlikte kaliyoruz.Basta cok guzeldi hersey.Yemekleri olsun isi olsun beraber yapariz hala da oyle onlarin evinde kaldigim icin kendimi borclu hissediyorum ama kayinvalidem biraz titiz hic oturmuyor o oturmayinca bende oturmuyorul tabi ayip olmasin diye illa bi is buluyor gun icinde tabi kendi evi bulunur illaki 15 yasinda gorumcem var.Mesela gorumcem yapilacak is var mi der kayinvalidem yok der ama aslinda var is ya da yapamayacagini mi dusunuyor bilmiyorum pek mutfaklada arasi yok gorumcemin ama bana gelince illa ki is cikiyor demiyor ama tek basina da yapinca bi agresif oluyor ahlayip pufluyor oyle hissettim yanlis anlamisimdir insallah.Son zamanlarda kayinvalidemin eltisi olsun ya da kendi oglu olsun sorunlari cikti bunaldim yani ben bu kadar olayli bir yil gecirmedim bana da diyorki olacak seyler daha neler goreceksin neler sanki her ailede boyle olaylar surekli oluyor.Kendi aile cevrem oyle degil mesela.Antidepresan kullaniyordum kullanma diyor herkes akil veriyor yok boyle yok soyle uydum akillarina biraktim iyice coktum odadan cikmaz oldum sonra geldi konustu iste birbirimize yuk olmayalim destek olalim dedi hakli sanirim. Elimden geldigince de is yapiyorum ama tek basila ustlenmiyorum o zamaninda kayinvalidesi kotuymus her isi kendisi yapmis bana diyor ki sen iyi zamana denk geldin eskiden kotuydu pardon da sen kotusune denk gelmissin ben kendi cevrem olsun onlarin da akrabalari olsun gormedil boyle birsey.Cocuklarina birsey dedirtmiyor cidden iste benim ogullaril boyle parmakla gosterirler falan vende abartma istersen dedim sakasina cidden iyle diyor sonra esim neden egoist oluyor bundan tabi. Esim babasiyla kusken cok iyiyidik biz birbirimize karsi sut dokmus kedi gibiydi ama barisinca sanki egoist biri oluyor ustume titriyor biliyorum ama bazen bazi huylarini cekemiyorum bunaliyorum.Simdi kayin babam ve kayinvalidem ameliyat olacak Allah sifa versin diyorum da evin tum yuku ustumde olacak 4 cocuk ve aile nasil kalkarim zaten cokusteyim esimle tatile gidecektik bu nedenle o da yatti.Arkadasim yok kimsem yok yalnizim burada
Ayrica ikinci oglu da nisan yapacak aileye yeni bir gelin gelecek esit davranmazlar diye korkuyorum beni hizmetci gibi kullanirlar diye korkuyorum cidden sesimi cikartamiyorum cunku onlarla kalmak zorundayiz birkac sene esimle kavga bile edemiyorum odadan ses cikacak diye dort duvarda kaldim gittim egun gectikce eriyorum resmen ne yapabilirim ne onerirsiniz?

Mecbur sesini cikaracaksin, yoksa bu devran boyle donup gider. Ayrica birkac yil birlikte oturma sanki bir omur olacakmis gibi geldi bana buradan.

Mecbur sesini cikaracaksin, yoksa bu devran boyle donup gider. Ayrica birkac yil birlikte oturma sanki bir omur olacakmis gibi geldi bana buradan.
Bir omur dayanamam ben arsa aldik zaten sadece ev yaptirmasi kaldi insallah ben calisirsam o da olur evde kaldim yaz boyu ondan da depresif durumdayim sanirim

Bir omur dayanamam ben arsa aldik zaten sadece ev yaptirmasi kaldi insallah ben calisirsam o da olur evde kaldim yaz boyu ondan da depresif durumdayim sanirim
Yasadigin ulkede is bulma sansin var mi? Dilini biliyor musun? Bilmiyorsan dil kursuna git. Hem evden cikmis, bi nebze rahatlamis olursun.

Ah işte en başta kaynanayla oturmaya itiraz etmeniz gerekirdi.
"Ev ev üstüne olmaz" diye lafı bile var..
BDV'de 10 konuda 8'i kaynana konusu, yazık ya gerçekten...

Hangi ülkedesiniz?

Ayrıca yeterli maddi gücünüz olsa ve inşaat şirketi ile anlaşmış olsanız bile bir evin yapılması, asgari 1 yıl. Neden 1+1 de olsa kendi evinize çıkmıyorsunuz? Eğer Avrupa’da iseniz 800-900 Euro’ya keyfinizle yaşayacağınız bir ev bulursunuz? Ben olsam kiraya diretirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…