- 6 Nisan 2020
- 611
- 1.078
-
- Konu Sahibi monarosa352
Şiddet gördüğünüzü aileniz bilmiyomuda otur diyolar size. Gerçekten çok üzüldüm size eğer ufak da olsa bi maddiyatiniz varsa ayrılın o evden hatta bir gün kavga ederseniz falan darp raporu alın hastahaneden boşanmada faydası olur size. Böyle vicdansız insanla daha fazla evli kalınmaz bosanirsanizda hem nafaka hem tazminat alırsınız eğer param pulum yok çocuğuma nasıl bakarım diyorsanızBn sinir krizi gecirirken eşim videomu cekmisti bunlari gosterip cocugu elinden alirim diyo ve bn o cocuga maddi yönden basil bakicam ki siginma evine gidemem eşim bi keresinde kavhada ailen bile istemio kabul etmiyo seni lanet bi yaratiksin demisti bnde kadin siginma evine gitmekten bahsetmistim aileme soylemis ailem dövcekti bu düsuncemden dolayi sacma sacma konusma diye ele güne bizi rezil etme zaten kactin başimizi öne egdin bide boşanip siginma evine mi gitceksin demuslerdi öldururuz seni demislerdi hem kacti hem de boşancak hanfendiye bak sus otur oturdugun yerde diolar
Cevabin ne önemi var? Doguysa ne onereceksiniz meselaDoğu tarafı mi peki?
Çözüm basit.
Sen akıllısın ya onlar deli takılıyo.
Bugüne dek yaptıklarını yapma.
Çocuğundan başka kimseye hizmet etme.
Üzerine gelirlerse bağır cağir cinnet geçir polisi ara kapıya gelsin.
Ulan desinler bu kadın kafayı yedi.
O deli madem biz akıllı olalım.
Ciddiyim dinsizin hakkindan imansız gelir.
Inceldigi yerden kopsun.
Eşim boşar bni yoksaYa sen bırak onları aileni de bırak.
Ciddi deli davran diyorum.
Kimseyi sayma.
Bak nasıl korkuyorlar o zaman.
Insanlar hayatta en çok deliden çekinirler.
Polisi arıycam demeyeceksin.
Direk kapıda polisi bulup kalacaklar.
Onların önünde sizi aradigim için tehdit ediyorlar diye söyleyeceksin. Bak onlardaki rengi gör sonra.
Bu kıza ne oldu diyecekler.
Ben degilim eşimin ailesi asken doğuluAman Allahım bu nasıl bi geri zekalılık oldu anasını satayım başka ne istiyorlar ay nasıl ağır laflar . Öldürecek bile olsa kocasını ihbar etmemeli kadın!!!kocanın başı yere girsin karaktersiz aşağılık köpek! Doğulu musun yanlış anlama merak ettim . Daha 20, yaşında sana ölümü reva mı görüyorlar olsun canım yabancı öldürmedi sonuçta kocası öldürdü . Okurken sinirlerim tepeme çıktı . Senin can güvenliğin yok kuzum benim derhal düşün taşın def et başından onları .
Korkma sakın korkma ! Güzel nir hayat semi bekliyorİnsanlara yaranmak için birşeyler yapmayın
İsteklerin sonu gelmez.
Yorulan, tahammül edemeyen siz olursunuz sonra.
Alıntılamayı yanlış yapmışsınızKorkma sakın korkma ! Güzel nir hayat semi bekliyor
Devlete sığın
Sana vurursa hele iz kalırsa ki bu senin de çok işine yarar , hemen polise mesaj at 183 whatsap hattından ! Korkma bemi alın kurtarın bu adamdan de ailesi kendisi beni öldürecekler de ! İntahar etmeyi bile düşündüm de ,ki öyle! Korkma onlar semi alırlar bir daha da o adama ve ailesine göstermezler başka şehirde bir eve seni koyarlar meslek de öğremirsin korkma devlete sığın
Kaç o evden !!
Allah yardımcınız olsun ya valla çok üzüldümMerhaba arkadaşlar buraya derdimi anlatacak hiç kimsem olmadiıgi için yalniz biri oldugum icin yazıyorum fikir alma amaçli ya da içimin ferahlaması için yaşım daha 20 Allah ömür verirse yaşamam gereken uzun güzel bir hayat var önumde ama yaşayamıyorum çok mutsuzum yalnizim çaresizim. Boynumu büken bir evladım var boşanmak da yaşadigim cevrede kolay degil ve cocugumu anne baba ayri büyutemem ve gidecek hic bir yerim yok sahip çıkan ailem yok. Sürekli 1yıldır intihar düşuncesi geliyor aklima Allah a sığıniyorum çocugumu da bir başina birakamam. Kasin sıginma evi filanda olmaz.Boşanıp çocugumla beraber rahat yaşam gibi lüksum yok buralarda boşanmiş kadın kötu gözle dedikodularla bakiliyo üstelik ben kaçarak evlendim ailemle yaşadigim geçimsizlik yüzundrn ailemden göremedigim sevgiyi kocam göstersin istedim aşk yaşamak istedim nikahli kocamla ama aşkin a sını yaşayamiyoruz bna aşkım bile demiyor tatli dil göstermiyor. Eşim ve ailesi adetlerine bagli insanlar adet gelenek kötu birsey degil ama bazı şeyler geri kafalı düşunce eski düşunce eşim de ailesi ne derse onu yapan biri benim hiç isteklerim düduncelerim umursanmaz ailesi ne derse o çocugumuza beşik bebek arabasi bile aldigimiz icin laf duydum eltiminkini kullanmadim diye onlarda öyle seyler gereksiz kvdem dıştan biriyim diye istemiodu bni kavgalar ediodu vs... yinede katlandım herseye ragmen kocami sevdim ama kocam bna karşi öyle degil.
Sürekli herşeyde kusur arayan eleştiren bi insan seven bi insan súrekli kusur arayip ağir laflar söylermi surekli beddua küfur şerefsiz gibi laflar bu kücuk yaşimda herşeye koşuyorum kimse kol kanat germedi bna daha 20yaşindayim 18imde evlendim hic birsey bilmiodum herseyi kendim ogrendim ve dört dörtlukde yapiyorum yemek olsun temizlik cocuk bakimi kocaman evin temizligi hep tek başima yaptim hamileyken karnim burnumda ev taşidim halimi yıkatmaya vermemi laf ettiler kocaman terasi var dediler 8aylik hamile halimle halilarimi yikadim evimi temizledim eşyalarimi yerlestirdim cocuk tutmasini bile bilmiodum 2haftalik bebegimi tek başima kimsesiz yikadim bebek başina gelenleri tek başima ağirladim ikram hazirladim lohusa halimle evimi temizledim eltim kvdem ayni sehirdeyiz ama yardim etmediler bni sevmedikleri icin kayinbabamin istegiyle geldiklerinde kahvaltiyi bn önlerine koydum önlerine çaylarini verdim sözde yardim gibi gelmislerdi kendi kendilerinede gelin bizi kovdu diyip gitmislerdi kovmamistimda sadece surat asmiştim. Yinede ailem sahip cikmadi kocam zaten hep ailesini savundu bni görmedi dinlemedi bile hic anlattigimda yalancisin diodu dinlemiodu. Bebegimizin 40ı bile cikmadan kac defa boşanma aşamasina geldik bn cocugum icin hakli olsam bile boşanmicam diye direndim eşim herkesin icinde bni reziller etti boşicam istemiorum dedi ufacik şeylerden kavga çikartip sürekli boşarim boşicam diyo ailelerimiz gelio boşanmicaksiniz dio bna yükleniyolar kocan dövsede sövsede suscaksin diyolar. Hamileyken bile boğazimi sıktı bu adam yinede herkes bna laf söyledi. Senin cocugun var sen annesin suscaksin dendi hic kimse vurma laf söyleme kıza demedi. Bayramda hamileyken 6 büyuk tepsi tatli yaptim ailesine hepsini yiyip bitirmeleeine ragmen ellerine saglik diceklerine çöpe attık dediler. Zaten surekli kek pasta pogaca limonata komposta yapip gotururum hep çope attik derler O yüzden bn artik birsey göturmek istemiorum goturursem hazir gotururum eşim birsey ypip goturmemi istio hep hyr desem kavga etcek mecbur tmm diorum.
Eşimin iş yerinede yemek yolluyorum öglenleri tatlilar et yemekleri içli köfteler sarmalar bayadir yollamiodum. Bugun temizlik ypyorum bissuru iş saat 11 eşim aradi 20kisiyiz sigara böreği patlican yemegi yap geliorum hazir olsun bn gelene kadar dedi 12bucuk gibi geldi hem cocukla ugrastim hem de aceleyle yaptim yoldayken aramistim evde sivi yag bitti gelirken aliver aksama yemege yağ yok diye tamam dedi ama unutmus almadi. Bir koşu alip geliver çocukla cikamiyorum ben dedim. Yag olmassa aksama yemek ypamicam hasi lutfen dedim. Emek emek bissuru hazirladim yemegi carpti istemiorum yemegini dedi tmm bn alirim al götur nimeti çarpma yere günah dedim sigara icti 2kere vurdu. Biktim senden isteklerin bitmiyo yemicem yaptigin yemegi senin evede satilik ilani ascam kucuk 3+1 2+1 filan alcam herkesede temizleyemedi evi ondan satioruz dicem dedi bn de uzun zamandir sabrediorum elimdeki tabagi carptim ne istiosun bnden artik niye boyle davraniosun dedim agladim. Bn agladikca dahada sinirlendi agzina geleni soyledi surekli agzinda boşarim seni lafi hafta sonu guzel kahvalti hazirladim. Erken kalkip pogaca filan yptim özendim kahvaltida bna aksam yemeklerinde tabaga maydonoz koymayi hep unutuyosun biktim bu unuttum lafindan diye kavga cikardi pazar kahvaltisinida zehir etti. Bu sehirde kimsem yok uzak her yere cocukta olduguna tek basima hic bi yere cikmiyorum konuscak kimsem de yok sıkiliyorum bn cocuklugumdan beri fotograf cekilmeyi seven biriyim eşim benimle fotograf çekilmez paylasmamada izin vermiyor cocugumla çekiliyorum onunla oyunlar oynarken paylasiyorum bna kiziyor etmedigi laf yok. 1saat sonra hic birsey olmamiş gibi davraniyor bna bnde kinci bi insan degilim. Uzatsam kin tutsam kavga edicez biraz once msj atti herkes yemrkleri begendi ellerine saglik aksam eve geldigimde cocukla hazir olun disari cikcaz dedi. Hep boylemi devam edicek bn cok yoruldum sinir krizleri geciriorum hic kimseyi mutlu edemiorum ne ailemi ne onun ailesini ne de kocami cok yoruldum
TühhAlıntılamayı yanlış yapmışsınız
Siz bu kafayla daha cok cekersiniz. 20 yasinda sinavlara girip gorucu begenmeyecegi yasta kocisine sigara borekleri patlicanlar hazirliyo bebegiyle. Niye millet laf etmesin. Al cocugunu siginma evine git 3 ay kal o mal kocanin akli belki basina gelir. Ben olsam hos hic donmemde sen 3 gun anca dayanirsin. Biraz degerli olun ya. Kocasiz yasaniyor inan bana yine ayni yani nefes aliyosun yemek yiyosun geziyosun. Hatta teyzemin bir lafi var kocasi ölenin yuzune nur geliyo genclesiyo. Simdi senin bu kocan olsa ne olmasa ne...Merhaba arkadaşlar buraya derdimi anlatacak hiç kimsem olmadiıgi için yalniz biri oldugum icin yazıyorum fikir alma amaçli ya da içimin ferahlaması için yaşım daha 20 Allah ömür verirse yaşamam gereken uzun güzel bir hayat var önumde ama yaşayamıyorum çok mutsuzum yalnizim çaresizim. Boynumu büken bir evladım var boşanmak da yaşadigim cevrede kolay degil ve cocugumu anne baba ayri büyutemem ve gidecek hic bir yerim yok sahip çıkan ailem yok. Sürekli 1yıldır intihar düşuncesi geliyor aklima Allah a sığıniyorum çocugumu da bir başina birakamam. Kasin sıginma evi filanda olmaz.Boşanıp çocugumla beraber rahat yaşam gibi lüksum yok buralarda boşanmiş kadın kötu gözle dedikodularla bakiliyo üstelik ben kaçarak evlendim ailemle yaşadigim geçimsizlik yüzundrn ailemden göremedigim sevgiyi kocam göstersin istedim aşk yaşamak istedim nikahli kocamla ama aşkin a sını yaşayamiyoruz bna aşkım bile demiyor tatli dil göstermiyor. Eşim ve ailesi adetlerine bagli insanlar adet gelenek kötu birsey degil ama bazı şeyler geri kafalı düşunce eski düşunce eşim de ailesi ne derse onu yapan biri benim hiç isteklerim düduncelerim umursanmaz ailesi ne derse o çocugumuza beşik bebek arabasi bile aldigimiz icin laf duydum eltiminkini kullanmadim diye onlarda öyle seyler gereksiz kvdem dıştan biriyim diye istemiodu bni kavgalar ediodu vs... yinede katlandım herseye ragmen kocami sevdim ama kocam bna karşi öyle degil.
Sürekli herşeyde kusur arayan eleştiren bi insan seven bi insan súrekli kusur arayip ağir laflar söylermi surekli beddua küfur şerefsiz gibi laflar bu kücuk yaşimda herşeye koşuyorum kimse kol kanat germedi bna daha 20yaşindayim 18imde evlendim hic birsey bilmiodum herseyi kendim ogrendim ve dört dörtlukde yapiyorum yemek olsun temizlik cocuk bakimi kocaman evin temizligi hep tek başima yaptim hamileyken karnim burnumda ev taşidim halimi yıkatmaya vermemi laf ettiler kocaman terasi var dediler 8aylik hamile halimle halilarimi yikadim evimi temizledim eşyalarimi yerlestirdim cocuk tutmasini bile bilmiodum 2haftalik bebegimi tek başima kimsesiz yikadim bebek başina gelenleri tek başima ağirladim ikram hazirladim lohusa halimle evimi temizledim eltim kvdem ayni sehirdeyiz ama yardim etmediler bni sevmedikleri icin kayinbabamin istegiyle geldiklerinde kahvaltiyi bn önlerine koydum önlerine çaylarini verdim sözde yardim gibi gelmislerdi kendi kendilerinede gelin bizi kovdu diyip gitmislerdi kovmamistimda sadece surat asmiştim. Yinede ailem sahip cikmadi kocam zaten hep ailesini savundu bni görmedi dinlemedi bile hic anlattigimda yalancisin diodu dinlemiodu. Bebegimizin 40ı bile cikmadan kac defa boşanma aşamasina geldik bn cocugum icin hakli olsam bile boşanmicam diye direndim eşim herkesin icinde bni reziller etti boşicam istemiorum dedi ufacik şeylerden kavga çikartip sürekli boşarim boşicam diyo ailelerimiz gelio boşanmicaksiniz dio bna yükleniyolar kocan dövsede sövsede suscaksin diyolar. Hamileyken bile boğazimi sıktı bu adam yinede herkes bna laf söyledi. Senin cocugun var sen annesin suscaksin dendi hic kimse vurma laf söyleme kıza demedi. Bayramda hamileyken 6 büyuk tepsi tatli yaptim ailesine hepsini yiyip bitirmeleeine ragmen ellerine saglik diceklerine çöpe attık dediler. Zaten surekli kek pasta pogaca limonata komposta yapip gotururum hep çope attik derler O yüzden bn artik birsey göturmek istemiorum goturursem hazir gotururum eşim birsey ypip goturmemi istio hep hyr desem kavga etcek mecbur tmm diorum.
Eşimin iş yerinede yemek yolluyorum öglenleri tatlilar et yemekleri içli köfteler sarmalar bayadir yollamiodum. Bugun temizlik ypyorum bissuru iş saat 11 eşim aradi 20kisiyiz sigara böreği patlican yemegi yap geliorum hazir olsun bn gelene kadar dedi 12bucuk gibi geldi hem cocukla ugrastim hem de aceleyle yaptim yoldayken aramistim evde sivi yag bitti gelirken aliver aksama yemege yağ yok diye tamam dedi ama unutmus almadi. Bir koşu alip geliver çocukla cikamiyorum ben dedim. Yag olmassa aksama yemek ypamicam hasi lutfen dedim. Emek emek bissuru hazirladim yemegi carpti istemiorum yemegini dedi tmm bn alirim al götur nimeti çarpma yere günah dedim sigara icti 2kere vurdu. Biktim senden isteklerin bitmiyo yemicem yaptigin yemegi senin evede satilik ilani ascam kucuk 3+1 2+1 filan alcam herkesede temizleyemedi evi ondan satioruz dicem dedi bn de uzun zamandir sabrediorum elimdeki tabagi carptim ne istiosun bnden artik niye boyle davraniosun dedim agladim. Bn agladikca dahada sinirlendi agzina geleni soyledi surekli agzinda boşarim seni lafi hafta sonu guzel kahvalti hazirladim. Erken kalkip pogaca filan yptim özendim kahvaltida bna aksam yemeklerinde tabaga maydonoz koymayi hep unutuyosun biktim bu unuttum lafindan diye kavga cikardi pazar kahvaltisinida zehir etti. Bu sehirde kimsem yok uzak her yere cocukta olduguna tek basima hic bi yere cikmiyorum konuscak kimsem de yok sıkiliyorum bn cocuklugumdan beri fotograf cekilmeyi seven biriyim eşim benimle fotograf çekilmez paylasmamada izin vermiyor cocugumla çekiliyorum onunla oyunlar oynarken paylasiyorum bna kiziyor etmedigi laf yok. 1saat sonra hic birsey olmamiş gibi davraniyor bna bnde kinci bi insan degilim. Uzatsam kin tutsam kavga edicez biraz once msj atti herkes yemrkleri begendi ellerine saglik aksam eve geldigimde cocukla hazir olun disari cikcaz dedi. Hep boylemi devam edicek bn cok yoruldum sinir krizleri geciriorum hic kimseyi mutlu edemiorum ne ailemi ne onun ailesini ne de kocami cok yoruldum
konu 2020 de açılmış görmediniz sanırımKimseye yaramamaya çalışarak hayat geçmez kendine bunu yapmamalısın.