Çok yoruldum

Çok üzüldüm durumunuza aynı yaştayız sizinle. Yerinize kendimi koydum da...Büyük konuşmak gibi olmasın yapamazdım öyle sessiz sakin. Durmadan boşanacağız diyor neden boşanmıyor? Havlayan köpek ısırmaz. Sizi korkutmanın avuca almanın yolunu bulmuş o. Bende evliyim. Sonsuz şükürler olsun mutlu bir yuvam var ama yine de korunuyorum çocuk sahibi olmak için erken olduğunu düşünüyorum. Neden çocuk yaptınız böyle bir adama? Bence kesinlikle ekstra bir şey yapmayın bundan sonra. Canınızın kıymetini bilin. Bu adam insanlıktan anlamıyor nede olsa. Yapsan da suç yapmasanda. Sonunda yıpranan siz olursunuz. Ne demek 20 kişilik yemek yap. Bu ne halden anlamazlık? Bu kadar yüz vermeseydiniz durum buralara gelmezdi diye düşünüyorum yavaş yavaş kendinizi değiştirmelisiniz.

Siz eşiniz olacak şizofrenin kölesi değilsiniz, kayın ailenin evirip-çevirip ruh sağlığı ile oynayabileceği bir stres topu değilsiniz, hamile iken sizi dövebilecek kadar insanlıktan çıkmış bir adama katlanmak zorunda hiç değilsiniz! Ne üzücü yaşınız henüz 20 ve siz eşiniz size 1 kere seni seviyorum dese 20 yılınızı daha bu adam ile harap edebilecek potansiyeldesiniz. Aklınızı başınıza alın, koyun önünüze yaşadıklarınızı ve kurtarın evladınızla kendinizi. Sokakta, parkta yatıp kalkmak bile bu adam olacak cibiliyetsiz ve ailesi ile aynı ortamda bulunmanızdan iyidir. Boşanın ve bir an önce kurtulun yoksa bu eziyetlerin sonu yok belli ki. Umarım daha geç olmadan bu cesarete erişirsiniz Allah yardımcınız olsun.

Sonuna kadar okumaya tahammül edemedim kusura bakmayın. Bizden nasıl bir öneri bekliyorsunuz? Daha en başında gelebilecek bütün önerilere olmaz yazmışsınız zaten. O zaman kabullenin çekin ne diyelim, kocanızın ailesi ne derse yapın hiç değilse kavga gürültü olmaz. Sizin durumunuza başka çözüm yok çünkü.

Ek olarak saydığınız ev işlerini zaten her kadın her gün yapıyor. Kimsenin sizin bebek bakımınıza veya ev temizliğinize yardım etmek gibi bir mecburiyeti yok. Madem yaranamıyorsunuz neden kendinizi bu kadar yoruyorsunuz? Beklentide olmanız doğru değil bu insanlar sizi takdir etmeyecekler belli

Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol onlar seni çeksin adam seni çantada keklik görüyor nasıl olsa çaresiz gidecek yeri yok ne yapsamda katlanır ortada çocukda var sen bi diş göster bakalım herkes doğru düzgün davransın bu iş yoksa boşanmaktan başka biyere gitmez yada senin ömrünü törpüleyip dururlar

Şiddet gördüğünüzü aileniz bilmiyomuda otur diyolar size. Gerçekten çok üzüldüm size eğer ufak da olsa bi maddiyatiniz varsa ayrılın o evden hatta bir gün kavga ederseniz falan darp raporu alın hastahaneden boşanmada faydası olur size. Böyle vicdansız insanla daha fazla evli kalınmaz bosanirsanizda hem nafaka hem tazminat alırsınız eğer param pulum yok çocuğuma nasıl bakarım diyorsanız

sana ne dersek diyelim eşini bırakamazsın
eşinden ayrılsan bile yine böyle saygısız birini hayatına alırsın

çünkü özgüven ve öz saygı problemin var

ilk işin psikologtan özsaygı özgüven terapisi almak

eğer terapi almazsan, hayatındaki herkes kötü olacak çünkü kendini hiçe sayıyorsun

uzman yardımı almazsan hayatın boyunca ezilirsin.

Hobaa kesinlikle en harika fikir! Bu şekilde hiç sonu gelmeyecek belli ki Hergün biraz daha şaşırıyorum okuduğum hayatlara gerçekten..

Eşim boşar bni yoksa
Ben degilim eşimin ailesi asken doğulu

Bu hayatını sürdürmeye devam edersen, deli numarası yapmana gerek kalmayacak, ruh sagligin için kendine çeki düzen vermelisin. Önce kendine değer ver ki sana değer versinler. Senin yemeklerini çöpe atana yemek götürmek ne demek, zıkkım yesinler.. çocuğuna odaklan, eşin ile tartışma ortamlarina zemin tutma. Çekirdek aile olarak kendi zihninde izole et hayatını. Dışarıdan gelen sözlere laflara kulak tika. Boşanmak isteyen eşin de sana nafaka ödemek çocuğunun İhtiyaçlarını karşılamakla mükellef. Bu şartları sağlıyorsa büyür bosanalim de.dik durmalisin. Zayıf olanı hep ezerler. Sen kendini çok ezdiriyorsun.

İnsanlara yaranmak için birşeyler yapmayın
İsteklerin sonu gelmez.
Yorulan, tahammül edemeyen siz olursunuz sonra.
Korkma sakın korkma ! Güzel nir hayat semi bekliyor
Devlete sığın
Sana vurursa hele iz kalırsa ki bu senin de çok işine yarar , hemen polise mesaj at 183 whatsap hattından ! Korkma bemi alın kurtarın bu adamdan de ailesi kendisi beni öldürecekler de ! İntahar etmeyi bile düşündüm de ,ki öyle! Korkma onlar semi alırlar bir daha da o adama ve ailesine göstermezler başka şehirde bir eve seni koyarlar meslek de öğremirsin korkma devlete sığın
Kaç o evden !!

Alıntılamayı yanlış yapmışsınız

Allah yardımcınız olsun ya valla çok üzüldüm

Siz bu kafayla daha cok cekersiniz. 20 yasinda sinavlara girip gorucu begenmeyecegi yasta kocisine sigara borekleri patlicanlar hazirliyo bebegiyle. Niye millet laf etmesin. Al cocugunu siginma evine git 3 ay kal o mal kocanin akli belki basina gelir. Ben olsam hos hic donmemde sen 3 gun anca dayanirsin. Biraz degerli olun ya. Kocasiz yasaniyor inan bana yine ayni yani nefes aliyosun yemek yiyosun geziyosun. Hatta teyzemin bir lafi var kocasi ölenin yuzune nur geliyo genclesiyo. Simdi senin bu kocan olsa ne olmasa ne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…