Çok yoruldum

Ya sen bırak onları aileni de bırak.
Ciddi deli davran diyorum.
Kimseyi sayma.
Bak nasıl korkuyorlar o zaman.
Insanlar hayatta en çok deliden çekinirler.
Polisi arıycam demeyeceksin.
Direk kapıda polisi bulup kalacaklar.
Onların önünde sizi aradigim için tehdit ediyorlar diye söyleyeceksin. Bak onlardaki rengi gör sonra.
Bu kıza ne oldu diyecekler.

Aman Allahım bu nasıl bi geri zekalılık oldu anasını satayım başka ne istiyorlar ay nasıl ağır laflar . Öldürecek bile olsa kocasını ihbar etmemeli kadın!!!kocanın başı yere girsin karaktersiz aşağılık köpek! Doğulu musun yanlış anlama merak ettim . Daha 20, yaşında sana ölümü reva mı görüyorlar olsun canım yabancı öldürmedi sonuçta kocası öldürdü . Okurken sinirlerim tepeme çıktı . Senin can güvenliğin yok kuzum benim derhal düşün taşın def et başından onları .

sen evi temizleyemedin diye kucuk ev alacakmis ya,
tamam de, niye uzuluyorsun, oh iyi olur istedigine temizleyemedi de de.

Hayir anlamiyorum 8 aylikken aman evim pis demesinler diye hali yikamak da nedir.

Pis desinler,
bakamiyor, beceremiyor desinler,
canindan daha mi onemli.

su gunku olayda da, tamam esine asla hak vermiyorum okuz kendisi belli de,
aksam da yemek yapmayiver,
ayir yaptigin boreklerden bir kac tane, kendi karnini doyur,
cocuk saniyorum ki emiyordur zaten,
eee yani.

Çok üzüldüm.
Boşanmayacağına göre adamın suyuna git ki sana ve evladına daha fazla zarar vermesin.
Allahım korusun inşallah.

Üzüldüm yazdiklarina, çok içten yazmissin. Çaresizlik, çaresiz hissetmek çok ama çok yorucu bir his. Para kazanma ihtimalin var mi? Bunun yollarını araştırsan senin için iyi olur. Şu an senin hayatinda çözüm göremedim. Belki tek çare çözüm olmasa da eşinden bir şey beklemeyi tamamen bırak, ruhen bağını kopart. Onu sevmekten vazgeç çocuğunu büyütmeye bak. Fiziksel ve ruhsal sağlığın önemli kendini ve çocuğunu koru.

Bu pazar kahvaltıda maydanoz unutma ve burnundan sok nasıl o sıvı yağ unuttuysa sen de unutabilirsin. Unuttum lafından nefret ediyorsa kendisi de söylemesin. Yemekleri ocaktan aldığın gibi başından aşağı dök ki aklı başına gelsin.
Genceciksin ailen destek olmaz tamam ya çocuk büyüyene kadar bu deveyi güdeceksin. Ya da alıp başını gideceksin. Sığınma evi olmaz deme olur.Yatılı bakıcı arayan kişiler var bu hizmeti bir insan sohbetine hasret kalmış yaşlılarımıza yapsan bin türlü dua alır çocuğuna da bakarsın. Kaçmışsın yapmışsın bir cahillik ama bu cahilliği devam ettirme o çocuğa yazık

Ah be güzelim,18 yaşımda okumak için ailemi ikna edip üniversteyi şehir disinda okumak içkn ciprinip başarmistim.
sen 18 inde okumak yerine evlenmeyi kaçış olarak görmüşsün.üstüne 20 yasinda bebek sorumluluğu almışsın.
Hala daha hata üzerine hata yapiyosun.
Elalemin ne dedigini boşvee al çocugunu git ailenin yanina boşan.
meslek edinmek adina belediyenin açtığı kurslara git.ürermeyi ögren..
Ayakların üzerinde dur.
Bu kadar emegi yeni hayatini kurmaya harcarsan daha mutlu olursun

Çok üzüldüm sana ve çocuğuna..
Kendini kurtarmaya bak diye naçizane tavsiye vermeye başlayacağım ama sanki o niyette değil gibisin..
En azından kendini bu kadar ezdirme, herkes hata yapar neresinden dönersen kardır.
Yapmak istedikten sonra her şeyi başarabilirsin umarım çok geç olmadan farkına varırsın..

Akşam çocukla dışarı çıkarılmayı hak etmeniz için baya eziyete katlanmanız gerekiyor yani
Şu kinci değilim lafını anlamıyorum uzattığınızda kinci olmuş olmuyorsunuz hakaret ve şiddete karşı sessiz kalmanın boyun eğmenin adını kinci değilim affediyorumun altına gizlemeyin
Ailem sahip çıkmaz, sığınma evi de olmaz, para da kazanamam, boşanamam... Eee o zaman köle gibi yaşamaya devam mı ? Bu hayatı gerçekten istemiyor olsanız çoktan harekete geçerdiniz bence. Bunca gürültü arbede bir de çocuğunuzun gözü önünde yaşanıyorsa lütfen çocuğumu anne baba ayrı büyütemem demeyin.
Herkes hata yapabilir yanlış seçimler yapabilir, ailenizden kurtulmak isterken daha kötü bir ortama sürüklenmişsiniz ve belli ki yaşınız küçük ve dışardansınız(siz böyle izah etmişsiniz) diye de keyfi olarak eziyet ediliyor size.
Yani mümkünse sizin tabirinizle kinci olun hanımefendi hamileyken boğazınıza sarılan kocanızı hizmetçi gibi kullanan kv nizi unutmayın yani.
Devamlı affettiğinizden gidecek bi yeriniz olmadığını fazlasıyla hissettirdiğinizden kocanız sabah sizi görse günaydın yerine boşıycam demeye başlamış bu kozu alın artık elinden. Haydi buyur birlikte gidelim anlaşmalı boşanalım deyin.

Bu konuya benzeyen her başlığa yazıyorum galiba bunu. Ailenize ilişkin şikayetiniz varsa çözüm kendinize yatırım yapmaktır. Başkasına yaslanmak yerine kendi ayakların üzerinde duracaksın. Yanlış üstüne yanlış yapmışsınız. Yaş küçüklüğünü bahane olarak göremiyorum. Benim lisede ailesi darmadağın olan bir arkadaşım vardı kız çalıştı, didindi, yazık kız kokardı banyo bile yapacak durumu yoktu. Güzel bir üni kazandı, sonra yurtdışında master yaptı. Benzer şartlar ama çok farklı sonuçlar. Başkasına ibret olur umarım bu yaşadıklarınız.

18 yaşında evlenmek kolay değil her şeyin bir bedeli var. umarım eşiniz insafa gelir olan hep çocuklara oluyor(

Önünüzde saygıyla eğiliyorum
Deliliğe vur ayıl bayıl kendini yerlere at o zaman aha hep birlikte delirttik derler yoksa hasta olursun olan sana olur canım

Ah işte ah o yüzden kaçmayın diye o kadar söylüyoruz. Bu kaçarak mutlu olanlar varcılar bi okusun konuyu rica edicem. Ama sizin aile de mantıklı değil yapacak bişey yok madem çocuğunuz kreşe verebilecek kadar büyüsün, bekleyin. O arada plan yapın para biriktirin sonra da çekip gidin. Siz çalışırsınız bakarsınız. Başka yolu yok bir ömür dayanamazsınız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…