Merhaba Bayanlar;Benim dünya tatlısı minik bir kızım var çok güzel ve sevimli bir çocuk ama bir o kadar huysuz,inatçı ve hareketli.Çalışan anneyim akşam 5 30 gibi eve geliyorum inanır mısınız kızım gece 2 30 3 den önce uyumuyor hadi bu saatlere kadar oturdun bari git kendi yatağında yat oda yok Bizle yatıyor ve uyuduğu toplam 3 saatte de dönüp duruyor.Uyumayıp ayakta olduğu saatlerde 1 dk durmuyor en tehlikeli ne varsa ona yöneliyor sürekli hırçın ve aşırı hareketli. Çok yoruluyorum çok sıkılıyorum Evlilik hayatımızı etkiledi çünkü gece 3 e kadar ayaktayım ve sürekli koşturuyorum haliyle çocuk uyuyunca benim de pilim bitiyor çünkü sabah 7 de uyanmak zorundayım eşimde çok şikayetçi bu durumdan onla ilgilenmediğimden malum konulardan İnanır mısınız bir bardak çay içemiyorum evde her şeyi elimden çekiyor.Yemek yemek için oturuyoeum benim tabağımı çekiyor ben yiyeceğim tabağı döküyor acelr acele koşturur gibi atıştırıyorum Bunu yazmak istemiyoeum ama bazen kızımdan sıkılıyorum pazartesi olsa işe gitsem diyorum İnanın çalışan anneyim ama kızımı özleyemiyorum çünkü 5 den 3 e kadar birlikteyiz uyurken yanımda hiç bir türlü durmuyor sabaha kadar tepemde Dışarda gezmeye gidiyoruz hep mız mız hırçındoktora götürdüm psikokoga götürdüm normal bir çocuk dedi tüm değerleri normal çıktı ne yapacağımı bilmiyorum